Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги някой има ли някакво инфо за Кривина кълве ли? и какво?
Колеги имали някой инфо за яз.Стефаново.Инатересува ме излизали щука , условията и как се стига до водоема.Предварително се извинявам ,че питам точно тук за водоем който не е в Софийска област но тема за Пернишките водоеми няма.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега този месец 3 излета за щука и трите капо,и не само ние а на водоема.Таксата е 6 лв. на пръчка,пътя е от София в края на магистралата в дясно за Друган,като го подминеш следващата отбивка в ляво е за Стефаново.Като стигнеш центъра пак в ляво и след 1 км си на водоема.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Стефаново много не е в Софийска област
,но беше интересен водоем преди арендаторите.От както дойдоха ,не съм стъпил,то няма и за какво както казваш.Интересно е все пак инфото ,да не се бие път до там 

Всичко може,но не всеки го можe.

Ей това мисля, че е Софийска област:

Ама няма лошо, да се споменават и други водоеми около София. Важното е да се информираме взаимно.

Ама няма лошо, да се споменават и други водоеми около София. Важното е да се информираме взаимно.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нали знаеш къде ще съм на 4 декември и от къде ще е моя шаран за никулден, ако искаш знаеш мястото там съм.Ribko написа:Препоръчайте гьол да си хвана 2-3 шарана за Никулден, докато не са легнали още, тамън да пробвам нов фидер монтаж, да са активни още де![]()
В неделя хванах една 2ка шуче и 7 шарана там, като цяло ходя за риби над 10кг. ама тоя път нямах такъв късмет.qdeca написа:Колеги здравеите ,кажете някой водоем на които да излизат щуки около София или малко по-далече ,става и водоема да е платен.Мисля да пробвам Богоров(платения),но до колкото аз знам като хванеш щука там неможеш да я пуснеш обратно , а трябва да я плащаш вярно ли е това или аз нещо бъркам.
Благодаря предварително.
Щуката може да се връща ако си я хванал на спининг.
Инфо за баластерната в дружба зад теца
-
- новобранец
През седмицата ходил ли е някои и как е положението с уклея?tegov86 написа:Не съм съгласен, че около София не излиза риба. Днес бях на Щъркела, но разбира се на грешното място и нямах и кълване даже, докато колегите от страната на ресторанта хващаха от "искърските скумрии". Пробвах какво ли не, но рибата кълвеше само от понтона, до скалите в ляво от него. Костура го няма никакъв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някой да знае нещо за Бегуновци? Условия за риболов, риби?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Днес реших да пробвам едни нови плувки, които си купих на Пънча. На моста нямаше жив човек, ни от ляво ни от дясно ни отгоре - това от към 11:30 до 13:30 
И рибите ги нямаше. Всичко живо се тъпче на стената, явно в момента там е риболова.
Тамън си връзвах линията и О ЧУДО...провериха ме за билет!

И рибите ги нямаше. Всичко живо се тъпче на стената, явно в момента там е риболова.
Тамън си връзвах линията и О ЧУДО...провериха ме за билет!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Незнам дали колегите от Перник четат тази тема,в тяхната обаст саchirusa_bg написа:Някой да знае нещо за Бегуновци? Условия за риболов, риби?

Всичко може,но не всеки го можe.

- mitko ribara
- ще става разбирач
Колеги може ли да споделите нещо за Бебреш.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
mitko ribara написа:Колеги може ли да споделите нещо за Бебреш.
От язовира е останала една локва, до която има 50 метра дебела кал

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?