Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Вкусотии в чинии
Модератор: sapuna
Re: Вкусотии в чинии
Да ,асма от киви...
Какво да разкажа,писано е много ,но пак ще спомена на кратко.Сееш две малки ,,пръчки,, Киви в двата края на предварително ,,разчертаната ,,Асма,, и си Ти ! Много важно е, да бъдат мъжка и женска с цел плод,ако са от един пол,асма става,разкошна,но без плод !!! Сега има много плод,но е зряла и се бере, по-късно септември-октомври ,то с това време може и края на Август !!!
А това, зад мен е маслиново дърво пак в съшия двор ... Ако питаш, от къде се купуват ,, пръчките киви ,, ами от Бургас и в Царево има агро магазини ,а може и на други места !!! Вирее и живее на топъл климат -ЮГ за севера, не знам ,но питай и чети ,може и при теб да се хване .. ?!?!
Айде ,че ще Ти оспамя темата ....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мерси, Жоре, за първи път видях, че имало такова нещо....хм.....готино е, аз смятам да махна лозовите асми от беседката, че въдят много оси и ме апят
, та се чудех с какво да ги заменя....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
С куче да те апат други работиGODzillata написа:Мерси, Жоре, за първи път видях, че имало такова нещо....хм.....готино е, аз смятам да махна лозовите асми от беседката, че въдят много оси и ме апят, та се чудех с какво да ги заменя....
![]()

- Vid
- кандидат преподавател
Дребна херинга купена от Кауфланда.... Уникална вкусотия за бирено мезе от най доста мръсното море- Балтийско.... ФАО 27

Същата рибка под името Сардина-Сардела я има в Лидл на цена 4 лв. за кило, обаче замразена и непочистена... Демек след почистване, става наполовина... Идва от ФАО 37- средиземноморието, което е добре...
Най хубавото бирено мезе..., от купешките де според мен...

Същата рибка под името Сардина-Сардела я има в Лидл на цена 4 лв. за кило, обаче замразена и непочистена... Демек след почистване, става наполовина... Идва от ФАО 37- средиземноморието, което е добре...
Най хубавото бирено мезе..., от купешките де според мен...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Bigmarlin
- сериозен играч
И аз вчера бях на пържен меджид,незнайно откъде попаднал в Плевен ,в едно кръчме,много ми се услади с узото

От мен една салата за аперитив...
Благо е ...
на всички !!!
с правилното питие ... и по препоръка , в точните чаши ... ...чаши от Опал,постояли 15 минути във камера на хладилник 

Реших ,да пробвам ,рецептата на Vid ! ...
левите са печени ,десните са пържени .... с гриловани нитрати ,става... ... Ама ,друго си Е прясното ..!!! И мнооого ,, Берже ,,

Закуска за шампиони...
... Изглед към втория етаж... от Южната тераса ... и следобедната спалня,,, Заслужен отдих и релакс...
Кире ,какво му е на Морето
,освен ,че от 6 деня духа яко !!! Все пак, Август Е
Рай, за практикуващите Морски спортове !!!
Чай или кафе по избор... За обяд сварен джулан, обезкостен и запечен на грил тиган... За веганите ,гювеч... 

- GODzillata
lozzy.68 написа:...Рай, за практикуващите Морски спортове !!!
Да бе, ама зависи от спорта!

За гмуркачи,харпунджйии ,въдичари,сърфисти ... Айде ,че пак се ,,оспамихме !!! ...GODzillata написа:
Да бе, ама зависи от спорта!

Чревца в масло... 
Айде лека... 
- Vid
- кандидат преподавател
Колеги, пак подчертавам- когато купувате рибни продукти от големите ни изедни вериги, винаги гледайте ФАО-то.
Самото ФАО е карта на световния океан и откъде е добита рибата. Карта може да си свалите от нета...
Препоръчвам рибни продукти с ФАО над 60 да не се купуват, щото дори и да светнем като крушки, няма да го разберем...
Лъжците в БГ са много, ама гледам, че не фалшифицират още фаото- примерно в Лидл все е ФАО 61, демек залива на Фокушима...
И, така......
Самото ФАО е карта на световния океан и откъде е добита рибата. Карта може да си свалите от нета...
Препоръчвам рибни продукти с ФАО над 60 да не се купуват, щото дори и да светнем като крушки, няма да го разберем...
Лъжците в БГ са много, ама гледам, че не фалшифицират още фаото- примерно в Лидл все е ФАО 61, демек залива на Фокушима...
И, така......
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Жив и здрав да си Видьо ,много полезно инфо. И аз си купувам риба ,когато не си хвана де ,ама кой да сЪ замисли кво купува .Знам само че пангасиус ДА МИ ПЛАЩАТ пак няма да го ям.За големите вериги магазини знам едно-голяма реклама ,голяма лъжа .......и те така .
Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
...нудисти, ексхибиционисти, тук-там някой воайор и т.н.lozzy.68 написа:...гмуркачи,харпунджйии ,въдичари,сърфисти ... ...