Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- pechat
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
да на стената в началото,каракудата излезна към 19 часа,и платиката по това време,бряната кълвеше около 14 и после към 17 часа.Относно Амура не мога да кажа но се чу ,че не разрешен за взимане НО
бай Георги е човека...........
бай Георги е човека...........
-
- научил се да хвърля
отидох до Грудово за шаранче, но са много дребни - занимавка колкото искате но между 500 и 800 грама масата и изключително рядко по около кило...
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
някой има ли информация за р.Велека до с.Звездец... много ми се ходи на палатка 

а някой скоро да е ходил на платените язовирчета до село лясково.миналата година беше доволно там!
-
- разбира нещата
Здравейте,колеги!Имам следните въпроси:
Има ли Бяла риба в яз.Порой и на стената има ли вероятност да се завърти Костур?
Рибата ще се търси на силиконови примамки.
Благодаря в аванс!
Има ли Бяла риба в яз.Порой и на стената има ли вероятност да се завърти Костур?
Благодаря в аванс!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Съдейки че още преди 2 години съм вадил не едно и две шаранчета по кило, освен ако не е пресята рибата с мрежи, вече би трябвало да има шарани по 2-3 кила, само е трудно да се отсеят.hunte написа:отидох до Грудово за шаранче, но са много дребни - занимавка колкото искате но между 500 и 800 грама масата и изключително рядко по около кило...
Между другото за този язовир се казва, че има останала щука, която трябва да е наедряла доста, но рядко някой пробва. На спининг съм хващал само дребни костурчета.
-
- новобранец
Здравейте! Някакво инфо за Пирне или за друг платен водоем около Бургас на който,да начешем
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
За Пирне единственото, което мога да ти кажа, че го е хванал някакъв зелен жабуняк. Не знам дали пречи.
-
- вече хвърля и на тежко
на пирне шарана е вкусен излиза на спирала както и каракуди големи има щука и сом малак удря на торен пред кафето или ж ракава точно срещу купчината от патешки лаина ако още я има хвърляш силно да се доближиш до отсрещния бряг до лайнатаСтамбата_70 написа:Здравейте! Някакво инфо за Пирне или за друг платен водоем около Бургас на който,да начешем
Благодаря предварително!
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- vankatagb
- новобранец
Колеги, споделете ако имате инфо за Вая - къде и какво кълве,захранка и стръв?, че мисля да намокря такъмите този уИкенд 

-
- научил се да хвърля
ей тука в бургас информацията с пари станала - защо никой не казва - на мостовете на димчево излизали хубави таранки дори над половин кило на дъно... ще се избие народа там, тука никой не е споменал 

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- учете се от него
Или от тука пишещите никой не ходи или ги е страх да не им хванат рибата
Аз докато дава морето за сладководен не си и помислям

Аз докато дава морето за сладководен не си и помислям

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
В събота минахме от там. Водата на нищо не мязаше, беше странно мътна. Няколко човека хвърляха на рибка, но нищо не вадеха. За каракуди не знам, не видях някой да е на дъно.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Бяла риба няма да намериш, виж някой костур е по-вероятно да ти удари. На блесна има много Рядко ама са големи.riibok написа:Здравейте,колеги!Имам следните въпроси:
Благодаря в аванс!
- Patera
- вече хвърля и на тежко
По околовръстното изпуснах един 3-4 кг. шаран, ама преди месец. Но преди това бях видял, че вадят по около 2 кила. Стръвта си е царевица, аз я бях "понакиснал" с канела, захранката беше същата тази царевица. А с таранки без проблем можеш да си направиш кефа, но пак на царевица, че да избегнеш дребосъците. Надявам се съм помогнал. Ако можеш, пиши после да кажеш как е било, ако не е много нахално от моя страна!Колеги, споделете ако имате инфо за Вая - къде и какво кълве,захранка и стръв?, че мисля да намокря такъмите този уИкенд
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old