Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Жоре, много готино било по гръцко.... :roll: .......дай линк към този хотел, че нещо ме грабна атмосферата и плажа! :D А за манджата к'во викаш....ол инклузив ли беше и к'во яде? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

tct написа:.........Камък,хаквай резето :idea:
Да бе , ше хаква :lol: :lol: :lol: В момента в който и друг се е включил в темата то тя веднагически става не само негова и дали има желание да я заключват , махат и пр. вече от него не зависи :mrgreen: Зависи само от преценката на модератора на подфорума , глобалният модератор или администраторите . Демек иска не иска , вече не зависи от него дали ще я има , ма никак :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Темата има добре формулирано заглавие,позволяващо всякакви включвания и уважително моля всички споменати от П.И.форумни фактори, да не я заключват.Както правилно бе посочено по-горе,зима иде,че и ще е кризисна -при скъпи енергоносители,скъпи храни и питиета.И без друго,ще ни се стъжни отвсякъде,та...
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХАХ АХА:)
Абе не бееееееееее, Хора:)
НЕ да я затварям - тя си е Ваша темата:)
Само да и бия печата, с един последен пост, - както на времето се правеше - та да види бял свят тепърва:)

И не само тук - по сите форуми, дет съм я напускал...........

Сите Българи Заедно................
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

stonetales написа:Само да и бия печата, с един последен пост, - както на времето се правеше - та да види бял свят тепърва:)
Камик,удряй палеца,и да се почва. :D :D :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е прибрах се,и тука сега помагам в домакинството-готвим мусаката.Много държа да има и домати в нея,а половинката не ще.Но днес аз готвя.И отварям-вече по навик-клюкарника :lol: И гледам-и не вярвам на ушите си-хора,които мрънкаха като Лили Иванова-влюбени в темата :P Само един намусен,ама неможе винаги всички да са доволни.Та лично някъде бях чел че темата е на водещия,тоест всеки може да вземе микрофона и да я води ако иска и на Аляска :D Бате Гошо,достойно е служил на себе си и даже е хванал Зарган-честито.Камъка да чака по добро време и тая есен да наблегне,в изучаване на тънкостите в риболова,и после да преподава лекция.Ставам че си имам домашни задължения,и детето сяда на компа,чао. :DЕ пак натиснах изпрати и излезе пост на камъка с някакъв клип. :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

Почна се ......... :D
images.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Тази станица дойде малко сложна, ама трябва да отчетем всичси нюанси :lol: !

Първо, Краси да сподели от какво прави Ахтополския елексир, че до сега не ми е отговорил :D ?

GODzillata написа: .......дай линк към този хотел, че нещо ме грабна атмосферата и плажа! :D А за манджата к'во викаш....ол инклузив ли беше и к'во яде? :roll:
Киро,
За мой срам, до сега не знам как да дам линк, ама ако изпишеш "Хрусо вилидж -Халкидики" в Гууглето, ще стане :oops: !
Хотела си е "ол инклузив", предлагаха балканска кухня, задължително с риба на обяд и вечеря, безкрайни прекрасни салати, ама сам да си пиеш узото е голяма мъка - изпия 1 -1.5 и повече не ми се пие, щото няма с кого да си приказвам :lol: !
За прав път ядох агнешко :wink: / по-точно шилешко /с някакъв местен шарен боб - много вкусно направено, много вкусни тортички имаше, а , и цял сектор за скара и аламинути, ама не стигнах до тях нито веднъж :lol: ! Само супите им бяха зле, а съм голям любител на супичките :D !
Сега, като си спомня - ама мноооого ядох :lol: !

А пък за спирането - кой ще иска да спре прехода, все едно да си спре живота ?

Всичко друго са бъзици на съ-авторите :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Браво бате Гоше-така ми харесваш.За пръв път тук у форума срещнах,такъв симпатяга като теб.И много цветно обясняваш :D Обаче усещам че някой иска да ни плаши с лоши неща,къде никой не му е приятно да ги слуша.То ясно,тегаво ама ако отвориш рубриката,в посока дай да си поревеме............. :lol:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе, да взема да разкажа малко повече за риболова, че то само за ядене и пиене, ще ми падне репутацията :lol: !

Рибките от снимката в репортажа, то една шепа рибки, ги предложих на един местен, с бомбарда, ама капо човека, взе ги, усмихна се и каза "Тенкю" :lol: !

След обилния обяд с много бири / пак не се сдържах / :lol: и малко дремане на басейна с ОГРОМНО количество млади дами, отидох пак на кея. Вятърът вече беше толкова силен, че се наложи да напълня с вода и кофата, която ми служи за багаж и за стол. Всяко оставяне на принадлежности на кея без надзор, завършваше с няхното политане в морето и сума народ остана без стръв :D !
По едно време се явиха и едни братя сърби, осъдиха ме че "много яко сецам" :lol: :lol: , а то при вълна около метър и половина и корем на влакното от 5-6 метра, като ти дръпне, ако не "сецаш" си оставаш само с осмукания червей :D , та братята заметнаха на пружини като за каракуди :lol: :lol: :lol: !
Естествено успеха им бе съкрушителен :lol: !
Дойдоха и други колеги, видимо от различни националности - ловяха на дъно, без успех :D , един ловеше на чепаре на "снежинка" хляб :lol: , презаметна поне 50 пъти :lol: ! Другия скъса поне седем пъти.
Въобще - всеки с пинизите си !
Този път, като си тръгвах, всички рибки от кофата за улов ги "релийзнах" в морето, ама без да ги снимам, че ме беше страх вятъра да не духне "съпунерката" докато трае фотосесията :lol: !
Остана ми един умрял зарган и го оставих на бетона. Как го видяха братята сърби от 15 метра? И единият се завъртя, поиска го, аз се съгласих - та го нарязаха за стръв на пружините.
Може вечерта да е станало по-интересно, ама нали мен ме чака пиене и ядене, да не остана случайно гладен и жаден :lol: , пък имаше и музикална вечер с песни и танци, та пропуснах вечерния риболов :D !
Но при първа възможност пак ще ги пробвам :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Я пусни,малко от ноща-да не пускам пак аз нещо та да избушим остров Кипър-там бачка и живее Кумата :lol: Обаче гледам кибиците яко кериз табелка-8 са отдолу маскирани :lol:

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

Аз мислех нещо от рода на СаЛуСа - Майк Куинси - Послания :wink: Гледам цръния шейтан горе пак пуснал бисер :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Плажът близо ли е до хотела? :roll:
Имаше ли навалица?
Тишина и спокойствие?
Музициране и пиянски гуляи?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Камик ориентирай се, че не-останаха.По добро е от кулеуото,вервай ми. :D :D :D :drinkers:

Изображение
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Заключено

Обратно към “Разни”