Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Жоре, много готино било по гръцко....
.......дай линк към този хотел, че нещо ме грабна атмосферата и плажа!
А за манджата к'во викаш....ол инклузив ли беше и к'во яде? 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Да бе , ше хакваtct написа:.........Камък,хаквай резето
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Темата има добре формулирано заглавие,позволяващо всякакви включвания и уважително моля всички споменати от П.И.форумни фактори, да не я заключват.Както правилно бе посочено по-горе,зима иде,че и ще е кризисна -при скъпи енергоносители,скъпи храни и питиета.И без друго,ще ни се стъжни отвсякъде,та...
- stonetales
- разбира нещата

ХА ХАХ АХА:)
Абе не бееееееееее, Хора:)
НЕ да я затварям - тя си е Ваша темата:)
Само да и бия печата, с един последен пост, - както на времето се правеше - та да види бял свят тепърва:)
И не само тук - по сите форуми, дет съм я напускал...........
Сите Българи Заедно................
Абе не бееееееееее, Хора:)
НЕ да я затварям - тя си е Ваша темата:)
Само да и бия печата, с един последен пост, - както на времето се правеше - та да види бял свят тепърва:)
И не само тук - по сите форуми, дет съм я напускал...........
Сите Българи Заедно................
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Камик,удряй палеца,и да се почва.stonetales написа:Само да и бия печата, с един последен пост, - както на времето се правеше - та да види бял свят тепърва:)
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- stonetales
- разбира нещата

Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е прибрах се,и тука сега помагам в домакинството-готвим мусаката.Много държа да има и домати в нея,а половинката не ще.Но днес аз готвя.И отварям-вече по навик-клюкарника
И гледам-и не вярвам на ушите си-хора,които мрънкаха като Лили Иванова-влюбени в темата
Само един намусен,ама неможе винаги всички да са доволни.Та лично някъде бях чел че темата е на водещия,тоест всеки може да вземе микрофона и да я води ако иска и на Аляска
Бате Гошо,достойно е служил на себе си и даже е хванал Зарган-честито.Камъка да чака по добро време и тая есен да наблегне,в изучаване на тънкостите в риболова,и после да преподава лекция.Ставам че си имам домашни задължения,и детето сяда на компа,чао.
Е пак натиснах изпрати и излезе пост на камъка с някакъв клип. 
Риболовци.
-
tct
Почна се .........
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- G.Petkov

Тази станица дойде малко сложна, ама трябва да отчетем всичси нюанси
!
Първо, Краси да сподели от какво прави Ахтополския елексир, че до сега не ми е отговорил
?
За мой срам, до сега не знам как да дам линк, ама ако изпишеш "Хрусо вилидж -Халкидики" в Гууглето, ще стане
!
Хотела си е "ол инклузив", предлагаха балканска кухня, задължително с риба на обяд и вечеря, безкрайни прекрасни салати, ама сам да си пиеш узото е голяма мъка - изпия 1 -1.5 и повече не ми се пие, щото няма с кого да си приказвам
!
За прав път ядох агнешко
/ по-точно шилешко /с някакъв местен шарен боб - много вкусно направено, много вкусни тортички имаше, а , и цял сектор за скара и аламинути, ама не стигнах до тях нито веднъж
! Само супите им бяха зле, а съм голям любител на супичките
!
Сега, като си спомня - ама мноооого ядох
!
А пък за спирането - кой ще иска да спре прехода, все едно да си спре живота ?
Всичко друго са бъзици на съ-авторите
!
Първо, Краси да сподели от какво прави Ахтополския елексир, че до сега не ми е отговорил
Киро,GODzillata написа: .......дай линк към този хотел, че нещо ме грабна атмосферата и плажа!А за манджата к'во викаш....ол инклузив ли беше и к'во яде?
За мой срам, до сега не знам как да дам линк, ама ако изпишеш "Хрусо вилидж -Халкидики" в Гууглето, ще стане
Хотела си е "ол инклузив", предлагаха балканска кухня, задължително с риба на обяд и вечеря, безкрайни прекрасни салати, ама сам да си пиеш узото е голяма мъка - изпия 1 -1.5 и повече не ми се пие, щото няма с кого да си приказвам
За прав път ядох агнешко
Сега, като си спомня - ама мноооого ядох
А пък за спирането - кой ще иска да спре прехода, все едно да си спре живота ?
Всичко друго са бъзици на съ-авторите
Браво бате Гоше-така ми харесваш.За пръв път тук у форума срещнах,такъв симпатяга като теб.И много цветно обясняваш
Обаче усещам че някой иска да ни плаши с лоши неща,къде никой не му е приятно да ги слуша.То ясно,тегаво ама ако отвориш рубриката,в посока дай да си поревеме............. 
Риболовци.
- G.Petkov

Абе, да взема да разкажа малко повече за риболова, че то само за ядене и пиене, ще ми падне репутацията
!
Рибките от снимката в репортажа, то една шепа рибки, ги предложих на един местен, с бомбарда, ама капо човека, взе ги, усмихна се и каза "Тенкю"
!
След обилния обяд с много бири / пак не се сдържах /
и малко дремане на басейна с ОГРОМНО количество млади дами, отидох пак на кея. Вятърът вече беше толкова силен, че се наложи да напълня с вода и кофата, която ми служи за багаж и за стол. Всяко оставяне на принадлежности на кея без надзор, завършваше с няхното политане в морето и сума народ остана без стръв
!
По едно време се явиха и едни братя сърби, осъдиха ме че "много яко сецам"
, а то при вълна около метър и половина и корем на влакното от 5-6 метра, като ти дръпне, ако не "сецаш" си оставаш само с осмукания червей
, та братята заметнаха на пружини като за каракуди
!
Естествено успеха им бе съкрушителен
!
Дойдоха и други колеги, видимо от различни националности - ловяха на дъно, без успех
, един ловеше на чепаре на "снежинка" хляб
, презаметна поне 50 пъти
! Другия скъса поне седем пъти.
Въобще - всеки с пинизите си !
Този път, като си тръгвах, всички рибки от кофата за улов ги "релийзнах" в морето, ама без да ги снимам, че ме беше страх вятъра да не духне "съпунерката" докато трае фотосесията
!
Остана ми един умрял зарган и го оставих на бетона. Как го видяха братята сърби от 15 метра? И единият се завъртя, поиска го, аз се съгласих - та го нарязаха за стръв на пружините.
Може вечерта да е станало по-интересно, ама нали мен ме чака пиене и ядене, да не остана случайно гладен и жаден
, пък имаше и музикална вечер с песни и танци, та пропуснах вечерния риболов
!
Но при първа възможност пак ще ги пробвам
!
Рибките от снимката в репортажа, то една шепа рибки, ги предложих на един местен, с бомбарда, ама капо човека, взе ги, усмихна се и каза "Тенкю"
След обилния обяд с много бири / пак не се сдържах /
По едно време се явиха и едни братя сърби, осъдиха ме че "много яко сецам"
Естествено успеха им бе съкрушителен
Дойдоха и други колеги, видимо от различни националности - ловяха на дъно, без успех
Въобще - всеки с пинизите си !
Този път, като си тръгвах, всички рибки от кофата за улов ги "релийзнах" в морето, ама без да ги снимам, че ме беше страх вятъра да не духне "съпунерката" докато трае фотосесията
Остана ми един умрял зарган и го оставих на бетона. Как го видяха братята сърби от 15 метра? И единият се завъртя, поиска го, аз се съгласих - та го нарязаха за стръв на пружините.
Може вечерта да е станало по-интересно, ама нали мен ме чака пиене и ядене, да не остана случайно гладен и жаден
Но при първа възможност пак ще ги пробвам
Я пусни,малко от ноща-да не пускам пак аз нещо та да избушим остров Кипър-там бачка и живее Кумата
Обаче гледам кибиците яко кериз табелка-8 са отдолу маскирани 
Риболовци.
-
tct
Аз мислех нещо от рода на СаЛуСа - Майк Куинси - Посланияstonetales написа:http://www.youtube.com/watch?v=syctA-0U ... re=related
- GODzillata

Плажът близо ли е до хотела?
Имаше ли навалица?
Тишина и спокойствие?
Музициране и пиянски гуляи?
Имаше ли навалица?
Тишина и спокойствие?
Музициране и пиянски гуляи?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Камик ориентирай се, че не-останаха.По добро е от кулеуото,вервай ми.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!