Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Здравей колега.teodor_xristov_80 написа:Прясна информация от язовира в села Балкански.
здравейте на всички на 24.04.2010г. към 10:30 часа посетих язовира. Таксата е 5 лева - таранка и други подобни без пари, шаран и амул по 5 лв- кг.
хванахме няколко таранки най - вече на торен /на дъно/ и бял червей /на Плувка/.
Рибата е в плиткото. Захраних с купешка захранка за Шаран и сложих в сместа около 5 кутийки бял чейвей и на топки- близо до брега. Резултат: след около 2 часа и 30 минути - шаран на плувка около 2,5 кг. и после друг 1,5 кг.
слуката беше от страната на постройката от външната страна на оградата.
Храни се пред лодката. Риба има ама пепа много вяло. Първият шаран кълва на плувката около 10 минути. това е наслука
Там не е ли много плитко. Аз пробвах миналата седмица да хвърлям с осмица като се бях качил на лодката и дълбочината нямаше и метър мисля. Да не си хвърлял с ваглер точно преди водораслите?
Последно промяна от kasabinho на Чет Апр 29, 2010 4:03 pm, променено общо 2 пъти.

Между другото да знаете, който ходи на Балкански да си вземе някакво мазило/спрей против кърлежи. Има доста. Ако някой е пробвал някакъв и е доволен от него може да сподели с нас.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Може ли да ми предложите някъде където мога да остана с преспиване .
Привет колега, миналата година ползвах Autan - Family Лосион на Johnson - много съм доволен, а и на опаковката пише че предпазва освен от комари а и от кърлежи, бълхи и други гадинки, не мирише кофти и ефекта му е 4-5 часа, само дето е малко лепкав, има и спрей и стик, цената им е еднаква около 9лв, Като ходих в аптеката ми предложиха и райд някакъв спрей но той защитава единсвено от комари, имаше и някакъв български за 4лв но не ми вдъхна довериеkasabinho написа:Между другото да знаете, който ходи на Балкански да си вземе някакво мазило/спрей против кърлежи. Има доста. Ако някой е пробвал някакъв и е доволен от него може да сподели с нас.
Последно промяна от BIG_BOY на Чет Апр 29, 2010 8:30 pm, променено общо 1 път.
- Vlado_852
- разбира нещата
Ако си платиш и там може. Внимавай, не се подлъгвай. Времето си е студено за палатка особено вечер. /за Балкански говоря/k1lmAr написа:Може ли да ми предложите някъде където мога да остана с преспиване .
Някой да има инфо. за Русина? Ходил съм на бунгало при "белия зъб"

Колеги, някой ако е хващал амур на тоя Балкански, моля да сподели малко опит, защото в събота мисля пак да го посетя и ми се иска да хвана точно такава риба.
Успех колега.Vlado_852 написа:Ако си платиш и там може. Внимавай, не се подлъгвай. Времето си е студено за палатка особено вечер. /за Балкански говоря/k1lmAr написа:Може ли да ми предложите някъде където мога да остана с преспиване .
Някой да има инфо. за Русина? Ходил съм на бунгало при "белия зъб"и не беше чак толкова зле, но виждам в сайта им че са ги пребоядисали и пооправили. По-точно за риболова питам.
Колеги, някой ако е хващал амур на тоя Балкански, моля да сподели малко опит, защото в събота мисля пак да го посетя и ми се иска да хвана точно такава риба.
И аз ще се пробвам за същата гадина

Преди време колега препоръча това място. Изглежда красиво. И още един друг колега го беше препоръчал. Мисля след време и аз да го посетя, за купона с голяма компания. Все пак ще хвърля някоя пръчка, въпреки че язовира ми прилича на локва.k1lmAr написа:Може ли да ми предложите някъде където мога да остана с преспиване .
5лв вход-3пръчки шаран-5,5лв/кг амур-6лв/нг таранката е бонус (http://www.vacationranch-oasis.com)
Колкото до Балкански студеничко е само сутринта когато изгравя слънцето. Ако имаш спален чувал не мисля, че ще ти е студено. Миналата седмица имаше хора, които спаха на палатка 3 дена.

-
- ще става разбирач
Vlado_852 за амур са ти слаби ангелите, пък и техниката ти куца. МАЙТАП БЕ.kasabinho написа:Успех колега.Vlado_852 написа:Ако си платиш и там може. Внимавай, не се подлъгвай. Времето си е студено за палатка особено вечер. /за Балкански говоря/k1lmAr написа:Може ли да ми предложите някъде където мога да остана с преспиване .
Някой да има инфо. за Русина? Ходил съм на бунгало при "белия зъб"и не беше чак толкова зле, но виждам в сайта им че са ги пребоядисали и пооправили. По-точно за риболова питам.
И аз ще се пробвам за същата гадина. После след риболова да си премерим амурите
. Чудя се обаче на каква дистанция да заложа този път и мисля, че ще е по наблизичко.
Пробвай със сърцевина от домат,или от тръстиката там вземи сърцевината от някоя по млада тръстика и пробвай. Пък ако искаш мнение за риболов на Шаран питай за приятели съветите и уроците са безплатни.
Какво стана с този Чифлик? Тръгна ли рибата?Ако някой е ходил теи дни да пише.Уж рибата е там,а не калвяла.Дано се е поразмърдала най-после , че не ми се бие път много рано.
Above us only sky
Здравейте.Някой да е ходил тази година на Помен или на Баниска ?
- Vlado_852
- разбира нещата
Vlado_852 за амур са ти слаби ангелите, пък и техниката ти куца. МАЙТАП БЕ.
Пробвай със сърцевина от домат,или от тръстиката там вземи сърцевината от някоя по млада тръстика и пробвай. Пък ако искаш мнение за риболов на Шаран питай за приятели съветите и уроците са безплатни.[/quote]
Ще чакам ти да пробваш и като видим резултата, ще дадеш приятелски съвет.
Пробвай със сърцевина от домат,или от тръстиката там вземи сърцевината от някоя по млада тръстика и пробвай. Пък ако искаш мнение за риболов на Шаран питай за приятели съветите и уроците са безплатни.[/quote]
Ще чакам ти да пробваш и като видим резултата, ще дадеш приятелски съвет.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Помен не е добра дестинация за риболов .Ако е за излет сред природата да ама там риба отдавна нямаradomir4y написа:Здравейте.Някой да е ходил тази година на Помен или на Баниска ?

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
MiTKo_Fisher написа:Помен не е добра дестинация за риболов .Ако е за излет сред природата да ама там риба отдавна нямаradomir4y написа:Здравейте.Някой да е ходил тази година на Помен или на Баниска ?
Миналата година ходих на Помен доста риба хванах.Амур,таранкаи няколко шарана(по 1.2 1.5 кг) и даже изпуснах един шаран около 5кг.А на Пет кладенци ходих два пъти нищо само таранки и червеноперки.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колега аз като ходих почти нямаше вода !!! .Ако имаше шаран с тегло 5 кг щях да му виждам гръбната перкаradomir4y написа:Миналата година ходих на Помен доста риба хванах.Амур,таранкаи няколко шарана(по 1.2 1.5 кг) и даже изпуснах един шаран около 5кг.А на Пет кладенци ходих два пъти нищо само таранки и червеноперки.

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Vlado_852
- разбира нещата
Колега аз като ходих почти нямаше вода !!! .Ако имаше шаран с тегло 5 кг щях да му виждам гръбната перкаMiTKo_Fisher написа:radomir4y написа:Миналата година ходих на Помен доста риба хванах.Амур,таранкаи няколко шарана(по 1.2 1.5 кг) и даже изпуснах един шаран около 5кг.А на Пет кладенци ходих два пъти нищо само таранки и червеноперки.

Ами то това е номера, малко вода много риба

Имам питанка за Писанец? Как е положението?
Яд ме е, че само за платени водоеми си говорим но имаш ли избор...?!