Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес на Панчарево пълно капо.... явно нещо пипат по нивото?!Кълцан торен, храни, фидер, мач, яко хора ... 3 баби и тва беше 

колегина Панчарево - платеното става ли риболов че по назад четох че почнало да замръзва
-
- новобранец
Благодаря колеги, но съм озадачен,риби няма ,а народ много.Много сме упорити.bobolinzer написа:Днес на Панчарево пълно капо.... явно нещо пипат по нивото?!Кълцан торен, храни, фидер, мач, яко хора ... 3 баби и тва беше

Колеги, не знам дали е тук мястото, но все пак да попитам - Знаете ли от колко часа работи рибарският магазин в София на Ботевградско шосе - където пише "Наслука рибари"?
- Garbolino
- разбира нещата
Потвърждавам, днес (26.11) на Панчарево на стената - нищо. Ето малко снимки от сутринта:

-
- новобранец
Колеги, някой има ли информация за стената на Лобош? Може ли да хванем някое костурче или бабушка? Рибката навътре ли е много, защото преди месец и нещо се ловеше много костур близо до брега на почти всякаква дълбочина(на рибе)? Знам, че на понтоните има уклеи вече, но ми се иска да ходя на стената. Благодаря предварително на всички, ще пиша после, ако някои даде информация. 

Някой да каже нещо за щъркела ?
Здравейте, колеги днес 26.11 на Суходол пълно капо нито едно кълване на плувка, ловяхме близко до стената от страната на кафето, общо взето до нас няколко колеги хванаха по 1-2 пъстърви, за стръв използвахме камола,за захранка бял червей около 400гр. Това е днес на Суходол, според мен просто си няма риба там.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нямаго вече, отлетя на юг.Dimy написа:Някой да каже нещо за щъркела ?

а костур дава ли и уклей поне гнездото 

-
- научил се да хвърля
На плиткото - колегата-2 пъстърви,а аз-0.sandogb написа:Здравейте, колеги днес 26.11 на Суходол пълно капо нито едно кълване на плувка, ловяхме близко до стената от страната на кафето, общо взето до нас няколко колеги хванаха по 1-2 пъстърви, за стръв използвахме камола,за захранка бял червей около 400гр. Това е днес на Суходол, според мен просто си няма риба там.
Стръв камола,захранка бял и гранули.
Абе кълна си се аз повече там да не стъпвам там ама нали съм си тапунгер..sandogb написа:Това е днес на Суходол, според мен просто си няма риба там.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега миналата неделя се бяхме наточили да ловим костур на стената с изкуствени примамки от лодка.За съжаление сонара не показа никаква риба по протежение на цялата стена и на всякаква дълбочинаmartination написа:Колеги, някой има ли информация за стената на Лобош?

-
- новобранец
Благодаря много за информацията. В крайна сметка решихме да ходим на Върба, да се опитаме да хванем някоя пъстърва. Утре ще пиша как е протекъл риболова 

-
- ще става разбирач
Днеска на 777(Враждебна) 5 пъстърви(добри по размери-2 по 38 см) на камола,като цяло се лови стига да можеш ^^
)

На Огняново военно положение. Самолети, хеликоптери, катери, стрелбаchirusa_bg написа:А на Огняново?