Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Пожелай му успех,радвам се че е в по-добра риболовна дестинация!yco написа:Троли, тази риба се казва Тромпет (Авлос) брат ми я закачил на воблер 20 сантя тази сутрин към шест часа.![]()
Каза, че рибарите вече се подготвят за риба Тон, почва и сезона, миналата седмица са хванали една към 150 кила..

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей,закова ме признавам,но така се раждат легендите!KRASSI написа: И да позапецнал съм , но все още помня твоя инорманс дето Стоманчо го улови.
Поздрави !

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е как от къде,бе Лешпо?-От теб знам,от първа ръка,от кладенчето дет се вика пих животворна вода!KRASSI написа: Тролка ... само не ми е ясно от къде черпиш завидната си компетенция относно сомовете по 100 кг.

Троли, нещо си изтрещял пак... 

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Троли много ги мрази тия..
., сега ще видите, как се управлява индия вигвам...
.
Купи си нещо по-силно за тая вечер....

Купи си нещо по-силно за тая вечер....

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мислиш ли?-Защо сте пълна тишина за Френския рекорд?yco написа:Троли, нещо си изтрещял пак...
https://youtu.be/L4ccUZJw8hI
Защото не ви изнася и се вижда прекрасно колко сте далеч от цивилизацията,хуманизма или екзистенциалното отношение към риболова и рибите!Защото на този клип няма страхливци с Харпуни на въженце,няма дори и канджа!Защото пръта е с горна акция 100грама и момчето се смее от сърце!Защото се справя сам от началото до края и пред баща си натовари рибата все едно не е 110кила!Този клип е точно за Диман и неговите въпроси кое-как би направил,ако можеше!

Кво да кажа, га хвана ще ти го покажа, засега мълча....Troli Rapala написа:...
Мислиш ли?-Защо сте пълна тишина за Френския рекорд?
...

Кажи ся за Франция, таман си топъл, ловят ли сом на тролинг или не..?.

Покажи поне една френска петичка на снимка, за да мирясам.

Троли, ама те навсякъде в Европа ги вадят на ръце бе човек, само в Русия, Украйна и у нас се бабани с канджи, щото само там и тук се лови на тролинг..
.., ама сега има война, така че само тука се лови и в Македония...
Включително и ти ги бабаниш с канджата, ..майсторски...
...та кво искаше да кажеш...
Гледай един на р. Сена, кво ги прави на спининг...и той аджеба с ръката, е не е като тебе зад хрилото с канджата, ама не е учил за повече..
..Че и все едряци...

Включително и ти ги бабаниш с канджата, ..майсторски...

Гледай един на р. Сена, кво ги прави на спининг...и той аджеба с ръката, е не е като тебе зад хрилото с канджата, ама не е учил за повече..

..Че и все едряци...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тоя,пък..........пълен аматьор.......,га не си го дръпне с пръчлето 10-30гр акция/според Тролито/ и не му се изхлузят гащите при техниката ноу.....червени бикини,ами го вади с прът до 230гр тест по примамки,специализиран за туни и GT-та дето тежи повече от 400гр и няква скапана Стела 6000 SW......
Друго си е да го закачиш и на третия час,28кг-ия исполин/инорманс/ да усети че е закачен и да ти скъса,ма щото ти си искал така.....
Друго си е да го закачиш и на третия час,28кг-ия исполин/инорманс/ да усети че е закачен и да ти скъса,ма щото ти си искал така.....
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Рекламните клипове са насочени към потребителя,какъвто опитния риболовец не е!Та си го гледкай тоя платен манекен без да ми го сравняваш с Франсето дет ти го вади 110-ката без ръкавички,да не би случайно да се нарани и да не мое си вземе хонорара с бинтована лева ръчичка!Освен това ти пускам кльонкаджийски клип,а ти ми бегаш на спининг с балкански субект!yco написа:Троли,
..Че и все едряци...![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако имаше и един сом на кльонк бих влязъл в дискусия,но иначе ще е монолог от моя страна и само треа да ми козируваш,но не искам това!Кльонкай-хващай и тогава ела на равна нога!аксел написа:Тоя,пък..........пълен аматьор.......,

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Типично,за Троли,приказваш без дори да знаеш,по-добре ми козирувай и си замълчи..........защо ли, ами питай поне бре,преди да ръсиш мозъци.....
Последните две години тролингистите се убиха да хващат,големи сомове,само Троли не.....
Съвсем,друг е въпроса,че съм абсолютно съгласен с Ицо,влаченето/търмъченето/,трябва да се забрани за вътрешните ни водоеми и начин за хващане на големи риби от абсолютни аматьори и неможачи в риболова.
Виждал съм такива,дето минават през Софийските магазини да им вържат карабинката,че те не можели.
Вземи хвани някакво соме,ама по нормалния начин,на кльонк,спининг или на дъно,па тогава се отваряй.
Последните две години тролингистите се убиха да хващат,големи сомове,само Троли не.....
Съвсем,друг е въпроса,че съм абсолютно съгласен с Ицо,влаченето/търмъченето/,трябва да се забрани за вътрешните ни водоеми и начин за хващане на големи риби от абсолютни аматьори и неможачи в риболова.
Виждал съм такива,дето минават през Софийските магазини да им вържат карабинката,че те не можели.
Вземи хвани някакво соме,ама по нормалния начин,на кльонк,спининг или на дъно,па тогава се отваряй.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз от кльонкането и тролинга съм получил нужните емоции и опит за това не ми е нужно да ходя толкова често!Има по-важни неща от риболова,които няма как да загърбиш!Някои прекаляват,един приятел не се ожени а друг се разведе заради тия пусти риби!Най-трудно се отговаря на въпроса:Защо ходя и мисля постоянно за тия пусти риби,дет нямат край?Няма как да забраните тролинга или нещо друго,защото сте никои и нищо в риболова не зависи от вас!И добре,че е така иначе Краси щеше да си седи в Белене наказан,за да изпъкнат неможачите!
Голема рибовна скука е при вас,нямате и една интересна случка,та за чий го дирите тогаз? 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Разказите са кът напоследък тук,та спокойно темата може да се нарече:Бла-бла без сом от Камилската низина! 

Бля, бля, ама тука си редовен клиент...Troli Rapala написа:............един приятел не се ожени а друг се разведе заради тия пусти риби.........

Двама приятели рибари се срещнали в Рая и се питали от както са умрели. Единият казал от студ, а другият от яд....

Един отишъл за рибa и приятеля му хоп у тях при жена му. Ама той се върнал по-рано, че бил капо..

Та тоя дето бил в хладилника казал:
-Ако се беше сетил да отвориш хладилника, сега и двамата да сме жуви.....

В задачата се пита, кой е бил тролингиста....