Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Мисля си, че леко прекалявате с тия попчета...
Обикновено никой не казва "днеска ще ходя за попчета", сега изведнъж голям интерес към тях...
Се ми е на акъла, че ще седне някой дядка, ще му кълве читава риба, щото тя сега е в брега, той ще я псува и ще я хвърля обратно, щото видиш ли, "Язе съм тука за попчеата!"
Потрайте още малко де...

Те ми казаха, че е разрешен, но не си знаят законите. На Дунава попчетата са забранени.tenesista_ написа:Kasabinho не можах да разбера разрешен ли е рибилова на попчета на Дунава. Какво ти казаха ИАРА колега?

-
- ще става разбирач
Значи колега да го разбирам че според ИАРА са разрешени попчетата но според приетата тази година разпоредба не са?
Не просто не са си прочели достатъчно задълбочено наредбите. Попчетата след 15 могат да се ловят само на Черно Море.tenesista_ написа:Значи колега да го разбирам че според ИАРА са разрешени попчетата но според приетата тази година разпоредба не са?

Ломци от вчера е забранен за риболов. Пазачът обясни, че са пуснали зарибител.
- Vlado_852
- разбира нещата
Здр. Сестра. А поясни ли за какъв период от време.?sestrata написа:Ломци от вчера е забранен за риболов. Пазачът обясни, че са пуснали зарибител.
-
- сериозен играч
Днеска бях на Помен, регламента е 3 лв на пръчка,таранката е без пари, шарана по 4 лв. се плаща, резултата е трима човека 2 бр таранки (дребни).Имаше около 20-25 човека, и не видях някой да е хванал по-вече от няколко таранки.
Поне видях виж щраус там

Поне видях виж щраус там

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- научил се да хвърля
Относно яз. Ломци просто там се мрежи като за последно.Жалко за добрия язовир.Пазача казва каквото му наредят.Дано следващия арендатор да излезе харабия.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
- Vlado_852
- разбира нещата
Май май, ще им тегля една майна на всичките. Червеите, поповите прасета и на Дунава. Аман вече, тоз правел това оня онова... Между другото някой слизал ли е по реката. Как е нивото? До колкото знам е важно да е високо, тъй като ниското влияе негативно на размножаването на рибата.atanas atanasov написа:Относно яз. Ломци просто там се мрежи като за последно.Жалко за добрия язовир.Пазача казва каквото му наредят.Дано следващия арендатор да излезе харабия.

Днес се разходих до Чифлика. Някой ако иска да пробва все още има промоция ловиш без пари и ако хванеш, тогава плащаш
. Няма информация за хваната риба.

В петък ходих на Пет кладенци.На дъно нищо.На плувка хванах около 60 червеноперки и нищо др.Червеноперките се хващат още докато хвърлиш.Не се вижда риба да скача или нещо подобно.
На колко километра от Русе е този язовир Балкански ?
- Vlado_852
- разбира нещата
65 км. Ей сега се върнах от там. Много таранки и то не малки, и няколко шарковци от които си взех един. /5 лв. на килограм/radomir4y написа:В петък ходих на Пет кладенци.На дъно нищо.На плувка хванах около 60 червеноперки и нищо др.Червеноперките се хващат още докато хвърлиш.Не се вижда риба да скача или нещо подобно.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Петък бях на Баниска .Хванахме над 11кг таранка (кантара е до толкова) само на плувка и на бял
,Събота лека разходка до ПОМЕН . 5-6 таранки на фидер .Язовира беше преграден с 3 мрежи
Страшна работа ви казвам много коректни !!! Вадеха риба

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Какви са условията на Баниска? Цените какви са ?MiTKo_Fisher написа:Петък бях на Баниска .Хванахме над 11кг таранка (кантара е до толкова) само на плувка и на бял,Събота лека разходка до ПОМЕН . 5-6 таранки на фидер .Язовира беше преграден с 3 мрежи
Страшна работа ви казвам много коректни !!! Вадеха риба
Днес ходих до Босилковци ,но заваля
Имаше хора от предния ден с по няколко колограма таранка и един уловен Амур 4 и отгоре кила.Няколко шаровци по около 2 кг.Митко,колко души бяхте на баниска.Таранката се е поразмърдала вече май? 

Above us only sky