Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболова около Русе

Мнение от deto_g »

Мисля си, че леко прекалявате с тия попчета... :smt012 Обикновено никой не казва "днеска ще ходя за попчета", сега изведнъж голям интерес към тях... :? Се ми е на акъла, че ще седне някой дядка, ще му кълве читава риба, щото тя сега е в брега, той ще я псува и ще я хвърля обратно, щото видиш ли, "Язе съм тука за попчеата!" :lol: Потрайте още малко де...
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Kasabinho не можах да разбера разрешен ли е рибилова на попчета на Дунава. Какво ти казаха ИАРА колега?
Те ми казаха, че е разрешен, но не си знаят законите. На Дунава попчетата са забранени.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Значи колега да го разбирам че според ИАРА са разрешени попчетата но според приетата тази година разпоредба не са?
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Значи колега да го разбирам че според ИАРА са разрешени попчетата но според приетата тази година разпоредба не са?
Не просто не са си прочели достатъчно задълбочено наредбите. Попчетата след 15 могат да се ловят само на Черно Море.
Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ломци от вчера е забранен за риболов. Пазачът обясни, че са пуснали зарибител.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

sestrata написа:Ломци от вчера е забранен за риболов. Пазачът обясни, че са пуснали зарибител.
Здр. Сестра. А поясни ли за какъв период от време.?
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Днеска бях на Помен, регламента е 3 лв на пръчка,таранката е без пари, шарана по 4 лв. се плаща, резултата е трима човека 2 бр таранки (дребни).Имаше около 20-25 човека, и не видях някой да е хванал по-вече от няколко таранки.
Поне видях виж щраус там :D
Изображение
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas atanasov »

Относно яз. Ломци просто там се мрежи като за последно.Жалко за добрия язовир.Пазача казва каквото му наредят.Дано следващия арендатор да излезе харабия.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

atanas atanasov написа:Относно яз. Ломци просто там се мрежи като за последно.Жалко за добрия язовир.Пазача казва каквото му наредят.Дано следващия арендатор да излезе харабия.
Май май, ще им тегля една майна на всичките. Червеите, поповите прасета и на Дунава. Аман вече, тоз правел това оня онова... Между другото някой слизал ли е по реката. Как е нивото? До колкото знам е важно да е високо, тъй като ниското влияе негативно на размножаването на рибата. :!: Даже мисля, че някъде из форума го прочетох.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Днес се разходих до Чифлика. Някой ако иска да пробва все още има промоция ловиш без пари и ако хванеш, тогава плащаш :). Няма информация за хваната риба.
Изображение
radomir4y
новобранец
новобранец

Мнение от radomir4y »

В петък ходих на Пет кладенци.На дъно нищо.На плувка хванах около 60 червеноперки и нищо др.Червеноперките се хващат още докато хвърлиш.Не се вижда риба да скача или нещо подобно.
На колко километра от Русе е този язовир Балкански ?
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

radomir4y написа:В петък ходих на Пет кладенци.На дъно нищо.На плувка хванах около 60 червеноперки и нищо др.Червеноперките се хващат още докато хвърлиш.Не се вижда риба да скача или нещо подобно.
На колко километра от Русе е този язовир Балкански ?
65 км. Ей сега се върнах от там. Много таранки и то не малки, и няколко шарковци от които си взех един. /5 лв. на килограм/ :roll:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Петък бях на Баниска .Хванахме над 11кг таранка (кантара е до толкова) само на плувка и на бял :),Събота лека разходка до ПОМЕН . 5-6 таранки на фидер .Язовира беше преграден с 3 мрежи :) Страшна работа ви казвам много коректни !!! Вадеха риба
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
radomir4y
новобранец
новобранец

Мнение от radomir4y »

MiTKo_Fisher написа:Петък бях на Баниска .Хванахме над 11кг таранка (кантара е до толкова) само на плувка и на бял :),Събота лека разходка до ПОМЕН . 5-6 таранки на фидер .Язовира беше преграден с 3 мрежи :) Страшна работа ви казвам много коректни !!! Вадеха риба
Какви са условията на Баниска? Цените какви са ?
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Днес ходих до Босилковци ,но заваля :twisted: Имаше хора от предния ден с по няколко колограма таранка и един уловен Амур 4 и отгоре кила.Няколко шаровци по около 2 кг.Митко,колко души бяхте на баниска.Таранката се е поразмърдала вече май? :roll:
Above us only sky
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”