Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

аксел написа:........ с прът до 230гр тест по примамки,специализиран за туни и GT-та дето тежи повече от 400гр .........
Аксел, сега го погледнах тоя прът и разбрах, че са ми откраднали методиката на теста... :shock: :lol: :lol:

Движете долу теглилките:

http://www.zenaq.com/_userdata/rc/big/f ... 80-10.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

не само това, ами как съм уцелил същият габарит в теглото не знам... :roll: , нали бях пуснал едни снимки със шишета 0,5 и кило. Че и тежестта на пръта е близка, моят е 440 гр. тоя фукарата 423 гр.
няма лабаво, ама много дебело 850 Евро... :axe: :lol: :lol:

..намерих гиииииЙ... :lol:

Изображение

Изображение

Я ся кажи, като по-разбиращ от Троли-същата ли ми е акцията или не... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

аксел написа:Тоя,пък..........пълен аматьор.......,га не си го дръпне с пръчлето 10-30гр акция/според Тролито/ ...
Друго си е да го закачиш и на третия час,28кг-ия исполин/инорманс/ ..
Стига ся.., само ти и Краси му завишаване добива.. :twisted: :lol: ., той 30, ти 28 кила...., ще се караме я... :lol: ., гледай извивката на пръта и ще разбереш, че атакува челно дънера от 20 кила с усилие 0.229 кг ... :lol: :lol: :lol: ,
толкова се огъва пръта ..я, по схемата 10Х30 NO-драмя... :lol:

Барем да беше с моята мухарка да не се излага.... :evil: :lol: и щеше да го изкара,
200 грамя олово не може да я наклони бе ей..., както си му е реда... :lol: :lol: :lol:

Изображение

мухаря е черния .. :wink: , който все още не знае... :lol: :lol: :lol: .. :twisted:
хем е по-як, хем и е по-дебел от зеления червей... :lol: :lol: :lol:

Изображение

:drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Да пусна едни снимки на сина ми, може ли... :D :lol:
Питах го, как да я кръстя фото-сесията....?
Отговори ми:
- "Очи" :shock: , ...трябва да имаш очи само...друго не ти трябва... :wink:

Та с негово позволение гледайте...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Баси не смеем да отидем на риба.как пуснем веднага ловим;;;;;то не е интересно.... :fishing12:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Беки............ :wink: :drinkers:

Разказ, специално за Троли, ама поне истински... :lol: :lol:

Имам един приятел риболовец, беше към 130 кила (сега е наполовина, щото ядеше много сладко :wink: ) и го каня да ходим за риба, ама ми отказва...и кай:

- Не мога, изкълчих си китката, като взех да си бърша гъзо... :lol: .., абе, баш на последния завой... :lol: , дето има и едно особенно последно тарикатско завъртане.... :lol: , да намажеш филията, като воблер.. :lol: .и хлъц китката изпука :lol: :lol: :lol: и до там... :lol: :lol:

Рискове на професията, хлъц... :lol: :lol: :lol:

:fishing12:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Забравих да добавя само, че днес почина най-великият музикант B.B. King R.I.P.

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Любимата му китара се казваше Люсил, както и всички останали, кръстена на жена за която се сбили двама в една кръчма и последвал пожар и едвам си спасил китарата от пламъците... :lol: , Първата ми китара беше спасила живота ми, като казва, затова и всички останали се казват Люсил..

Велико! Какво да кажеш повече за "Краля"... :roll:

Последно промяна от yco на Пет Май 15, 2015 7:21 pm, променено общо 1 път.
vanesok
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanesok »

.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ванесюк, гавариш по булгарский, можна и па укьIинский........., скoлька стоит чьорная икра...:lol: :lol: :lol:

Пиши поне - "без думи" , за да ти се зачете де....ей...ще ви зарежа ей, :lol: .......или ще ви пусна на Славеее да ви сгази без да иска..... :lol: умишлено.... :lol: :lol: , ще чуете само, хруп-хруп в тъмното и глас господен.... казва: :lol: :lol: :lol:
- Егати и мекиу карбон.... :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:
Движете долу теглилките:

http://www.zenaq.com/_userdata/rc/big/f ... 80-10.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

Я ся кажи, като по-разбиращ от Троли-същата ли ми е акцията или не... :lol:
Ицо,бе ти да не си Сашето?Пак треа да ви превеждам и анализирам данните,че сте боси и голи в Родопите!Та в превод най-якия Зенак за Туни по 400кила се огъва на макс при 6-кила усилие и това е напълно достатъчно за всяка риба на планетата!А твоята е същото дърво кат т-ебе и за да се сгъне на макс и трябва усилие от 15-25 килограма,каквото сомът не притежава!Теглителната сила на сома е макс 5-6 килограма и даже Милко се е усетил първи и ви го е написал в една от статиите,но нема кой да чете и мисли,защото сте се родили "умни" и "ни съ водитьи" от световните правила!Тава ви е и селското в риболова,че не знаете как,а не че не можете да ловите! :roll: Цената е според материала,щото има значение дали уловената риба струва 10 000долара или 1000 лева! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа: Друго си е да го закачиш и на третия час,28кг-ия исполин/инорманс/ да усети че е закачен и да ти скъса,ма щото ти си искал така.....
Когато успееш с такъм за 3 кила риба да пребориш 30 килограмова риба,тогава можеш да имаш самочувствие и да ми спориш!До тогава си трай и се научи да уважаваш успехите на другите=това се нарича толерантност=Европеец,а не да си тъмен балкански субект с великолепни способности в плюенето и умаломажаването на чуждия успех! :roll: При Критиката си към Краси имам основателна причина и това е Харпунът и 200либровата ОСНОВНА линия,защото по правилата ПОВОДА трябва да е 130либри,па какво остава за основната!За това и този рекорд е "селски"-Краси да ме извини-,но просто по Света няма кой да му го признае и за това ще си остане "селски"=местен и точка по въпроса! :roll: А при Франсето имаме НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД по правилата и е признат официално,та в това е и разликата! :roll:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Troli Rapala написа:
аксел написа: Друго си е да го закачиш и на третия час,28кг-ия исполин/инорманс/ да усети че е закачен и да ти скъса,ма щото ти си искал така.....
Когато успееш с такъм за 3 кила риба да пребориш 30 килограмова риба,тогава можеш да имаш самочувствие и да ми спориш!До тогава си трай и се научи да уважаваш успехите на другите=това се нарича толерантност
Бегай бе С/ме/ашко,когато ми изкараш един сом,ама да е сом,а не инорманс ,тогава ще говориш,говори ми ти какво си хванал,а не някакви ми ти франсета.......ела и ми покажи на реката как ултралайтовия ти такъм ще извади един нормален сом-примерно 20кг и тогава се прави на голяма работа,дотогава обаче си едно голямо нищо.
валатът не най-лошото нещо на света
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Троляк,пак качи градуса на пиячката.. :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:............
Теглителната сила на сома е макс 5-6 килограма и даже Милко се е усетил първи и ви го е написал в една от статиите,но нема кой да чете и мисли,защото сте се родили "умни" и "ни съ водитьи" от световните правила!......

Троли, закачи на твоята "30-т грамовица' , 500 драмя и я снимай, като мене (айдиде...га чакамеееЕЕ... :lol: ), (щото толкова е примерно с 300 гр олово и напън на 300 гр каракуда... :lol: (тя е безтегловна, ама на напъни ....Я... си е 300 поне.. :lol: , та да видим, как изглежда и тогава ще си говорим за твоите 5-6 кила макс... :wink:

....и не ми плямпай, като риба..та на 8-ми реки..иии.., че ще напише 8-ем страници отведнъж... 60 градусови.. :lol: :lol: :axe:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, да не вземеш да ми се разсърдиш, като Тоци, дето тегли рибите с тоя кантар, че и ти да теглиш така...... :shock: :lol: , пошегувах се един път, че става за "Eрективен двигател"... :lol: ..ама не схвана и пак го публикува. :shock:

Да, ама не... - Момче, що вярваш на циганите, дето са ти го продали за кантар, а на мен не вярваш........просто на кантарите не пише PSI..... :lol: :lol: :lol:

Изображение

:wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”