Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Мисля че нямаше как по добре да се каже , и за да не е се брои за спам , ето и няколко ченгела който вързах снощи.Иван Байчев написа:Подкрепям Киро с две ръце . И не виждам какъв е проблема за това че някой е решил да продаде някое и друго чепаре за да си избие материалите . Аз за себе си открих много неща във форума относно риболова който практикувам и то благодарение на споменатите от Киро хора , при все че обикалям северното черноморие близо 30 години . А това че на някой са му наврени ръцете в г...а и се чуди какъв мармалад да яде , ми нека да отиде в елитните варненски или бургаски магазини и да да даде по 10лв за чепаре (лично с очите си видях такава цена) или да си купува китайски шарении за по лев и петдесет . Извинявам се за спама , ама именно такива хора внасят новостите в риболова и съответно аз и други като мен ползват идеите им наготово . За което им БЛАГОДАРЯ.Жалко че заради новоизлюпени писатели доста от специалистите започнаха да спират да показват и да казват.

Перфектни са колега!!!Не знам от колко време връзваш ,но резултатите ти са впечатляващи. 

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
ssg
Наистина мноооого са добре са вързани.
И разцветките ми допаднаха.
Май има по едно синьо холограмно,и 2-3 UV-та в някои от тях?
Ако може по голяма снимка на самата кука.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И още нещо,на една от снимките проблясва(последната снимка)КИРО написа:Май има по едно синьо холограмно,и 2-3 UV-та в някои от тях?

ssg идеални са,новостите си казват думата нали

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Радвам се че са ви харесали.

От скоро , ама благодарение на хора като теб и малко инат , леко-полеко смятам че ще се понауча.bukiiaz написа:Не знам от колко време връзваш ,но резултатите ти са впечатляващи.
КИРО написа:ssg

Така изглеждаdobria1 написа:И още нещо,на една от снимките проблясва(последната снимка)![]()
![]()
![]()
ssg идеални са,новостите си казват думата нали![]()

Здравей,колега!Аз изработвам и продавам чепарета,за сафрид,карагьоз.чернокоп,лефер,за от брега,и за от лодка,с най качествените материали,ако те интересува пиши !kopoy_92 написа:Здравейте,
някой знае ли каде се продават или от каде можем да намерим качествени и хубави чепарета за сафрид и други видове хищни риби.Ако някой знае нека да напише, каде можем да намерим и наименоаванието /марката/ им.Наслука.
- barutchiata ©
- Администратор
kapoleti написа: Здравей,колега!Аз изработвам и продавам чепарета,за сафрид,карагьоз.чернокоп,лефер,за от брега,и за от лодка,с най качествените материали,ако те интересува пиши !
Ами пусни снимки на чепаретата!
- КИРО
- Обратна връзка:
Запомни си тази разцветка,и я пробвай при чернокопа.ssg написа:
Така изглеждаdobria1 написа:..........ssg идеални са,новостите си казват думата нали![]()

КИРО написа:Запомни си тази разцветка,и я пробвай при чернокопа.![]()

- atillas
- ще става разбирач
как ви стоят така събрани начи пуууууу
мойте при самото връзване винаги се разпиляват, и плюнка слагам и с безцветен лак пробвах еми не стоят заедно и това е
мойте при самото връзване винаги се разпиляват, и плюнка слагам и с безцветен лак пробвах еми не стоят заедно и това е
-
- вече хвърля и на тежко
atillas написа:как ви стоят така събрани начи пуууууу

Аз цяла дисертация съм написал по тоя въпрос

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Доста грубо изказване!!
Добре да пуснеш снимка на твоите,надявам се уникални чепарета!
AC/DC
- КИРО
- Обратна връзка:
назад нали някой беше споменал ве - след 1000-та кука почватatillas написа:как ви стоят така събрани начи пуууууу
нещата да си се нагласят сами.

Като за старт - не навивай стегнато бидема.
Може пък и да помогне - опитай.
-
- вече хвърля и на тежко
Ако визираш мен ?! Моите чепарета са уникални защото си ги правя аз и ми доставя удоволствие.По уникално от това няма!ТАРАЛЕЖ написа:Доста грубо изказване!!
atillas мокренето на материала ти помага до там да ти стои стифиран снопа да не го разпилееш по масата, то си зависи и какво връзваш де .Нали си забелязал че има материали които са доста "лигави" (образно казано) и малко по "твърди" (по податливи на контрол).Наред с съвета на бат Киро гледай като връзваш намотките на възела да ти вървят блозо до пръстите с които държиш куката и материала.Така се предполага че ще държиш под контрол снопа и няма да позволяваш на възела да го разпилява по стеблото на куката , докато правиш намотките ...... И първите няколко намотки са подвеждащи не се старайда ги стягаш както останалите.....
Очакваме включване