Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
val4o
новобранец
новобранец

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от val4o »

:lol: Здравейте.След дълги колебания реших да се впиша и аз.Казвам се Валентин Иванов от гр.Исперих.На50 г.Женен сдъщеря и син който ще бъде студент.Бях на НС4 с бат Ицо и Митака от гр.Рз.Това за мен беше едно голямо преживяване/и напиване/.Живи и здрави и до нови такиви срещи.
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

Здравейте мъжове!
То, като гледам, гледам...май станахме две жени у тая мъжка компания!
Дано не стане както на корабите, дето присъствието на жени носи нещастие....Ама ние сме пираткини!О....не пиранкини!
Та коя съм аз! И как попаднах при вас! И защо искам да контактувам с вас?
Казвам се Елисавета и съм селянка.В смисъл, че с либето/Милото, когато и да го убиеш, все ще му е малко!/ си живеем в едно мъъъничко селце г... на географията.Де е селото? Ами... направили го на една река, дето все още има рибета....Казва се Поповска.Потърсете я! Там у западна Туркия!
Либето ми мустакато, и инато е и рибар и ловец!/Кога има време /.Аз- като Кирето куцам и с двата крака вече, че чукнах 55 лазарника, ама не се давам! Има ли чалъм, и пайдос на реката....да пера черги :) и де що има голямо де се не побира в пералнята! А докато съхнат, не прощавам на рибоците! А и когато сме семейно....леле, леле.Историйки за маса!
Що съм " пчеличката"?Защото съм пчеларка! Ама от тези, истинските! Много ги обичам тия жарливи живинки, че си приличаме .И си ги гледкам с удоволствие!
Попаднах на вас снощи, по следните причини: Гъбарка съм ,и то от тия, дето ги яде крастата! Та снощи тръгнах да си търся информация.И....Направо се очаровах от вашата сбрана в рубриката ви "Има ли гъбари"! Е, няма да си говоря с вас само за гъби де....И за рибки...Как се готвят примерно, ако искате, разбира се!
Направи ми впечатление добрият ви форум.Това, че сте не само съфорумци, а и добри приятели, каквито вече трудно се намират.Да сте живи и здрави! И...Пожелание, да хванете Риба с ей такова учо/око/ като моето дупе!!!!!! :D
петър василев

Мнение от петър василев »

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ.Казвам се Петър Василев и съм от Димитровград.Завършил съм КИП и автоматика,но никога не съм работил по специалноста си.Бил съм майстор копач в р. Миньор и подръшка на клетката(асансьора) и скипа(съоражението което вади въглищата на повърхноста)в р. Гита.Сега съм от 15 год. на о. Крит и работя като арматурист.От 10 год. имам моя бригада и работя със строителни инженери и офиси.http://thorakas.hi5.com/
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uD07E79Au_Q&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uD07E79Au_Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Последно промяна от петър василев на Чет Апр 02, 2009 7:25 am, променено общо 1 път.
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

Казвам се Стоян Бояджиев. На 25 съм и както вече съм написал някуде във форума, с над 20 години стаж като рибАР. Доскоро, обаче, ловях рибки само в реката която минава през родното ми селце (в Троянския балкан) и едва когато започнах да чета темите в този форум разбрах колко много имам да уча докато стана риболовец (по-горе съм си го казал - рибАР). И те така :) . Засега май повече се съсредоточавам върху темичките от разни, но за нещо по-конкретно в момента нямам време. Между другото в подфорум "СМЯХ" на няколко пъти стрясках хората около мен в офиса с избухвания в неистов кикот :lol: . ЕВАЛА! Особено на 5кила, разби ме тоя пич!!!
Последно промяна от StiBo на Пет Окт 24, 2008 2:49 pm, променено общо 1 път.
zlostar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zlostar »

Здравейте и от мен! Казвам се Станимир, на 25 съм и по принцип съм от Ямбол ... , но дефакто съм от София от последни 7 годинки :). Та аз съм строителен инженер и се занимавам с проектиране основно на метални конструкции. През студенските години бях позабравил какво е това риболов, но сега почвам да наваксвам, макар и само с платени водоеми край София, но това ще се промени! :) Така ще бъде докато поразучим . 8)
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Здравеите! :D Казвам се Димитър Василев Димитров и съм от Сливен.Като студент живях 4 години в Пловдив,така,че всички колеги от там да се чустват поздравени....А иначе работя в счетоводството на един завод тук в Сливен.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

:roll:
Последно промяна от Живко Василев на Пон Мар 16, 2009 9:42 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Май не си спомням да съм се представял :)

Казвам се Мариан Владимиров на 31г. от гр. Перник.
Занимавам се с риболов от 25 години.
Професия - Текстилен инженер.
Работа - Областта на текстила, както и строителството - представител съм за България на швейцарска компания за строителна химия.

Ако мога да бъда с нещо полезен - с удоволствие !
Аватар
gezmi
новобранец
новобранец

Мнение от gezmi »

Здравейте,
казвам се Светлин, на 28г.Работя в застрахователна компания.
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Както се казва "по-добре късно отколкото никога" :oops: :oops: :oops: , та ето ме и мен.
Казвам се Здравко Димчев. От Асеновград съм, женен с две дъщери.
Завършил съм ХТМУ гр. София, специалност "Металургия на цветните метали".
Работя в КЦМ (комбинат за цветни метали) гр.Пловдив.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравейте и от мен. Казвам се Георги Черников Иванов и живея в г.Русе.Сменил съм доста професии, но в моминта работя като изтегляч на тел в АД ЖИТИ Русе. Баща на 4 деца, и дядо на едно внуче. Преди 16 дена навърших 50г.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
nasko83
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nasko83 »

Здравейте,
казвам се Атанас Стефанов Пюскюлев. На 25 години от Пловдив. Занимавам се с информационни технологии и уеб програмиране. Поназнайвам и други нещица естествено :D
При вси свободно време гледам да съм на реката, което вече не е много за жалост. Парадокс, но до сега съм нямал удоволствието да ловя в рамките на г. Пловдив.
Обичам река Марица.
Уважавай, за да те уважават.
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Ванко , Несебър-Влас и обратно - работа:пъдар и още нещо... :wink: :wink: :wink:

п.п.Нямаше ли тема "Как се казваш" ? Що не добавите и от там постовете ?
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

това съм азИзображение казвам се Добрин от Сливен
работя в една фирма занимаваща се с дистрибуция на кафе,сокове,марков алкохол,парфюмерия и много други
аз съм техника на кафе машините за Сливен и Ямбол
риболова ми е слабост колкото и да ходя все не ми омръзва
Изображение
iavor_70
новобранец
новобранец

Мнение от iavor_70 »

Здравейте,казвам се Явор .Роден съм 1970г.,семеен с едно дете-син на 14г.(не се увлича по риболов,за разлика от майка си).Живея във В.Търново,работя в Румъния.Бивш военен,после какво ли не,а в момента работя във фирма занимаваща се с изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации като мениджър на офис в Букурещ.За мен риболова е преди всичко релакс и зареждане на батериите,а не начин да осигуриш прехраната.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”