Зарган 2019

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Зарган 2019

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес в Черноморец приличен риболов , като на разсъмване тръгна дребно но след 9 ударите намаляха но пък затова рибата наедря.Към обяд ми свърши и втората доза и газ към вкъщи , че съм нощна смяна и трябва да почина.Краен резултат 42 бр. като заргана взимаше на всякаква дистанция :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
krisha
новобранец
новобранец

Мнение от krisha »

Днес на Кранево 25бр.( от 7.00ч. до 17.00ч., с две прекъсвания за около 0,5-1ч. поради дъжда). Тегав ми беше риболова-много капризна беше днес. Резултата е с три дози червей+1/3 подарена от колега, съсед по тетрапод.
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Днес на вълнолома двама човека от 10 до 11:30- 5 бр. ( 2 на пилкер 17гр.)
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

20191006_201549.jpg
Галата от 10.00 до 18.00 ч. 27 бр. Много труден риболов.
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Предполагам че сте го гледа ли из феѝса ама за тези които не са
Колегата спря да пише в този форум обаче видеото си заслужава да се види
Риболов на ЗАРГАНА от брега Без червеѝ на чепаре :drinkers:

https://www.facebook.com/bukiiaz/videos ... =3&theater
Последно промяна от tiho_roev на Пон Окт 07, 2019 7:58 pm, променено общо 1 път.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

tiho_roev написа:............ ама за тези които не са ........../
И тези, които не са няма как да го видят защото групата е затворена и видеото не е публично, поне това показва линка, който си дал!!! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

@....... tiho_roev- правя следното уточнение, за да ме разбереш правилно- нито разбирам от морски риболов, нито пък искам да влизам в колизия с теб. Просто, като фен на риболова, независимо морски, или сладководен, ми е кеф да бъда съпричастен към успехите на другите......Но твоя линк не ми дава тази възможност...! :) .
.Нищо лично.! :D :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Ачо ♣ написа:@....... tiho_roev- правя следното уточнение, за да ме разбереш правилно- нито разбирам от морски риболов, нито пък искам да влизам в колизия с теб. Просто, като фен на риболова, независимо морски, или сладководен, ми е кеф да бъда съпричастен към успехите на другите......Но твоя линк не ми дава тази възможност...! :) .
.Нищо лично.! :D :drinkers:
Е, добре де, Ачо! Поискай да те присъединят към фейсбук-групата. Те най-вероятно няма да имат нищо против и после ще видиш видеото и коментарите. Просто и лесно! Май е дори по-просто отколкото да пишеш, че линкът не работел и т.н. Успех! Аз вече видях по този начин клипа във фейсбук. Аз лично съм хващал инцидентно заргани на чепаре в Черно море и целенасочено в Гърция, но сега смятам да тествам идеята при първа възможност в български води! Наслука на всички! :)
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

1000n написа:..........Е, добре де, Ачо! ................Май е дори по-просто отколкото да пишеш..............
.......... :D ............. :D .
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Днес край Варна много тегав риболов. Само седем бр. и си насъбрах вятър за година напред.
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Имам един въпрос към колегите, които ловят на пилкери. Примамки с тегло от 12- 20 г. ще могат ли да се водят фидер въдица с връх 1oz. ? Имам спининг 10-30 г. ,но е 2,10м и незнам дали ще имам добър кастинг? На бомбарда ловя с телемач с акция 20-100, дали ще мога да го използвам него?
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Ачо ♣ написа:
tiho_roev написа:............ ама за тези които не са ........../
И тези, които не са няма как да го видят защото групата е затворена и видеото не е публично, поне това показва линка, който си дал!!! :wink:
Извинявам се че така се е получило ще видя как да може де се види и от вас .На мен ми се отвори преди да го публикувам ама не знаех за този проблем .

https://www.facebook.com/bukiiaz/videos ... =3&theater
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Благодаря! :smt023
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

kikk4o написа:Имам един въпрос към колегите, които ловят на пилкери. Примамки с тегло от 12- 20 г. ще могат ли да се водят фидер въдица с връх 1oz. ? Имам спининг 10-30 г. ,но е 2,10м и незнам дали ще имам добър кастинг? На бомбарда ловя с телемач с акция 20-100, дали ще мога да го използвам него?
Аз ловя с 2.34 и нямам проблем с кастинга на 12 гр а 20гр лети се невиди. Ползвам PE 0.6. Телемача не може да докара играта на пилкера, фидера също.
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

radoadvokat написа:
kikk4o написа:Имам един въпрос към колегите, които ловят на пилкери. Примамки с тегло от 12- 20 г. ще могат ли да се водят фидер въдица с връх 1oz. ? Имам спининг 10-30 г. ,но е 2,10м и незнам дали ще имам добър кастинг? На бомбарда ловя с телемач с акция 20-100, дали ще мога да го използвам него?
Аз ловя с 2.34 и нямам проблем с кастинга на 12 гр а 20гр лети се невиди. Ползвам PE 0.6. Телемача не може да докара играта на пилкера, фидера също.
Пръчката трябва да е с екстра факст акция с грамаж на изхвърляне примерно 7-28гр.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”