Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
4 X 4
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: 4 X 4
Виж в офф роуд форума.simo72 написа:...Сузуки Витара - дълга база дизел...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
stich
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Кире твоя приятел Мариан (с магазина) не беше ли с такава?GODzillata написа:Виж в офф роуд форума.simo72 написа:...Сузуки Витара - дълга база дизел...

- GODzillata

stich написа:Кире твоя приятел Мариан (с магазина) не беше ли с такава?GODzillata написа:Виж в офф роуд форума.simo72 написа:...Сузуки Витара - дълга база дизел...
Неговата е бензин.

сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Така бат Симо,дизеловите Витари дават много повече дефекти от колкото бензиновите,другото което знам е,че 1.6i 8V (верижен) двигателите са най-здравите двигатели,иначе,да знаеш,че дългата база не е толкова проходима колкото късата.Друго не се сещам,но кажи какво по точно те интересува покрай Витарите ?simo72 написа:...Кажете ми мнения и впечатления за Сузуки Витара - дълга база дизел , 98 , 99 , 00 година.
Ако някой , има , или е имал такъв джип , моля да ми поясни за какво става въпрос...

-
simo72
- кандидат преподавател

Пламене , бат ти Симо е строшил поне 20 коли. Цял живот съм шофьор , и знам за какво става въпрос. Просто ми изпада една витара дизел , и понеже само такава не съм имал , та за това питам. Инак знам че двигателя е на Мазда , и ред други , но въпроса ми бе към някой калега , който има такава. Първия ми джип , си го купих през далечната 1993 г. , и беше Дайхатсу Ферозаfn1p написа:Така бат Симо,дизеловите Витари дават много повече дефекти от колкото бензиновите,другото което знам е,че 1.6i 8V (верижен) двигателите са най-здравите двигатели,иначе,да знаеш,че дългата база не е толкова проходима колкото късата.Друго не се сещам,но кажи какво по точно те интересува покрай Витарите ?simo72 написа:...Кажете ми мнения и впечатления за Сузуки Витара - дълга база дизел , 98 , 99 , 00 година.
Ако някой , има , или е имал такъв джип , моля да ми поясни за какво става въпрос...
Върл Shimano фен!
- GODzillata

Симич, ама ти си бил джипар от малък?simo72 написа:...Първия ми джип , си го купих през далечната 1993 г. , и беше Дайхатсу Фероза, после имах Витара 1.6 бензин - къса база / 1994- 1996 г. / .

-
simo72
- кандидат преподавател

Кире , ми то и рибар съм си от малък. Пък те двете неща са си свързаниGODzillata написа:Симич, ама ти си бил джипар от малък?simo72 написа:...Първия ми джип , си го купих през далечната 1993 г. , и беше Дайхатсу Фероза, после имах Витара 1.6 бензин - къса база / 1994- 1996 г. / .
Върл Shimano фен!
- GODzillata

Днешният ден беше суууууууупер!
Открихме офф-роуд сезон 2011!
Прекрасно време
, яка скара
и невероятна разходка
, особено края! 
Утре ще кача снимките.
Открихме офф-роуд сезон 2011!
Прекрасно време
, яка скара
и невероятна разходка
, особено края! 
Утре ще кача снимките.

- GODzillata

Е, "чак утреееее" дойде.
Ето и снимките...
Сбирка на сбирщина от джипки:

За съжаление, за да стигнеш до "извън пътя", трябва да покараш първо по него....

Най-накрая - тотална липса на асфалт:

Първо премеждие - закъсал близнак на Галопера:

...нали знаете, че Паджерото е негово копие!
Самурай тегли Паджеро. Късане на въже. Самураят се отказва:

Кой друг да го изтегли, ако не Галопера?!

Продължаваме:

Премеждие 2.
Изведнъж Самурайчето пред мен нещо спря:

Я да видим що така:

Ааааа, ето защо:

Продължаваме...

....аз пък ще продължа след малко, че отивам да си прибера жипката от авто-мивката...
Ето и снимките...
Сбирка на сбирщина от джипки:

За съжаление, за да стигнеш до "извън пътя", трябва да покараш първо по него....

Най-накрая - тотална липса на асфалт:

Първо премеждие - закъсал близнак на Галопера:

...нали знаете, че Паджерото е негово копие!
Самурай тегли Паджеро. Късане на въже. Самураят се отказва:

Кой друг да го изтегли, ако не Галопера?!

Продължаваме:

Премеждие 2.
Изведнъж Самурайчето пред мен нещо спря:

Я да видим що така:

Ааааа, ето защо:

Продължаваме...

....аз пък ще продължа след малко, че отивам да си прибера жипката от авто-мивката...

- GODzillata

След толкова кал и емоции, вече сме мртво гладни и с мръсна газ караме към Off-BBQ-то:

Заветното място е достигнато:

Веднага гледам да поседна на масата:

...за да не преча на хората, докато работят:

Снимка от птичи поглед:

Започна най-веселата част:

След хапка и пийка, по стар офф-роудски обичай, започнаха игрите.
Едни оряха нивите:

...други катереха баирите:

....та чак пушек се вдигаше:

Имаше шегички:

и сеирджии за тях:

КупонЯТ свърши, но в нас имаше както желание за още, така и гориво....та продължихме по баира нагоре....и още нагоре....докато на една Фронтера не й хрумна, че още повече извън пътя, е още повече офф:

Сговорна дружина - Фронтера повдига:

Аз водя колоната. Би трябвало да познавам местността...все пак т'ва са моите ловни поля....и гори:

Изведнъж обаче - УПС!
Няма път, даже и пътечка...

...дере, пресъхнало корито на река.....хълмове и дървета......пълно безпътие!
Но не и за двата Самурая:

На "Таласъмът" му излезна пружината, та се наложи един бърз ремонт на самото място:

Взе да здрачава, а който е гледал трилогията "Здрач", знае, че не е уместно да се замръква в гората, зат'ва потеглихме обратно към града:

To be continued...
/с видео клипове/

Заветното място е достигнато:

Веднага гледам да поседна на масата:

...за да не преча на хората, докато работят:

Снимка от птичи поглед:

Започна най-веселата част:

След хапка и пийка, по стар офф-роудски обичай, започнаха игрите.
Едни оряха нивите:

...други катереха баирите:

....та чак пушек се вдигаше:

Имаше шегички:

и сеирджии за тях:

КупонЯТ свърши, но в нас имаше както желание за още, така и гориво....та продължихме по баира нагоре....и още нагоре....докато на една Фронтера не й хрумна, че още повече извън пътя, е още повече офф:

Сговорна дружина - Фронтера повдига:

Аз водя колоната. Би трябвало да познавам местността...все пак т'ва са моите ловни поля....и гори:

Изведнъж обаче - УПС!

...дере, пресъхнало корито на река.....хълмове и дървета......пълно безпътие!
Но не и за двата Самурая:

На "Таласъмът" му излезна пружината, та се наложи един бърз ремонт на самото място:

Взе да здрачава, а който е гледал трилогията "Здрач", знае, че не е уместно да се замръква в гората, зат'ва потеглихме обратно към града:

To be continued...
/с видео клипове/

- GODzillata

Ето и клипове, засега само 2, тия дни още, че трудно се ъплоудват.
Нивите орем....
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4ac6Ajul1Pg?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4ac6Ajul1Pg?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Нагоре, нагоре, нагоре...
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/if4YzXYLA0A?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/if4YzXYLA0A?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Нивите орем....
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4ac6Ajul1Pg?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4ac6Ajul1Pg?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Нагоре, нагоре, нагоре...
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/if4YzXYLA0A?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/if4YzXYLA0A?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]