Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
За събота или неделя няма ли навити бре, че аз по-рано не мога? 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Да оставите малко рибка и за други,които тези дни немогат да посетят ряката.НАСЛУКА. 

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
-
- учете се от него
Има, имааа ама първо утре ще опипаме почвата за да знаем през уйкенда на къде да фащаме пътяStront написа:За събота или неделя няма ли навити бре, че аз по-рано не мога?

Значи 07.10 - 07.15 на Краставицата, ще бъдем с червена Вектра или Жигула в зависимост от това кой от двамата ще е по-трезвен

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- каридата
- учете се от него
пожелавам много приятни емоции на отпускарите 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- учете се от него
Скръб, голяма скръб, на Раков дол неможахме да си хванем рибки и трябваше да сменяме тактиката. На дъно на бял църъв успяхме да излъжем три стрижока доста арни и ......... това беше всичко от дола на раците. Ни червеноперки, ни таранки, ни кефали камоли митичните щуки
. Следващата спирка бяха свинарниците след Аврамов мост - вятър и кал от дребни червеноперки, ма толкова дребни, че ставаха за стръв за костури
ма вече беше късно. Иначе щукарите дремеха и си лафеха с парашутистите на моста на Дебелт
.

Браво ве Ванка
. Сега де ще ходим в четвъртък 

Не беше ли в петък бе Румба?rumci написа:Браво ве Ванка. Сега де ще ходим в четвъртък

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Верно, бе
. Това стоене вкъщи не ми се отразява добре 

-
- учете се от него
Пак там Румба
, ма в четвъртък ще ида да хвана дребна рибка, но се чудя откъде - канала на околовръсното в Изгрев, Вая или помпената станция в М.Рудник. Някой да ме насочи 

Знам едни гьолчета там на място. Ако не намериш другаде, с ръчилото ще хванем.
Че на канала в Изгрев има ли риба? преди години знам , че я изтровиха с некви отпадъци !strijok написа:Пак там Румба, ма в четвъртък ще ида да хвана дребна рибка, но се чудя откъде - канала на околовръсното в Изгрев, Вая или помпената станция в М.Рудник. Някой да ме насочи
-
- сериозен играч
В петък бре
Значи аз съм с кумеца .Ще мога да взема още двама>Доктора и Румбата.Да се знае ка да се организираме...
Значи аз съм с кумеца .Ще мога да взема още двама>Доктора и Румбата.Да се знае ка да се организираме...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
само жервеи от де ще вземем...незнам...мезето е ясно
от мен шоферлъка 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- glarusa
- кандидат преподавател
strijok...сутринта бях готов да идвам ама колата ми здаде багажа.Че сега тия дни тря'а да се занимавам с нея.Къде мамка му да търся скоростна кутия по празниците.Ама нали съм си карък...няколко свободни дни и няма с какво да отида.Ако някой има инфо за скоростна кутия и майстори будали да работят по празниците ще съм благодарен за малко инфо.Иначе...освен приятен риболов,друго немога да ви пожелая! 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Тишо, да не се бутаме четирима в колата аз ще дойда с Валю-мача. Взимам барбекю и нещо за печенеrimohit написа:В петък бре