Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: мачовите влакна
Имах такива 0,26 за фидера и 0,20 за мача, но не са потъващи.azareus написа:Подариха ми Daiwa Sensor - 0.18 като ме убедиха, че е хубаво влакно, така че тази пролет ще го тествам.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз продължавам да си ползвам Lazer match. Купивам си ролка на 300м и си навивам на 3 шпули по 100м. Правя 1 сезон и сменям пак всички влакна. Така винаги съм с пресни влакна и нямам ядове.
http://www.filstar.com/bg/%D0%9A%D0%BE% ... atch/3224/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.filstar.com/bg/%D0%9A%D0%BE% ... atch/3224/" onclick="window.open(this.href);return false;

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- azareus
- ще става разбирач
Значи да го махам преди да е стигнало до водата ... на мен ми казаха, че било потъващо.Rumen 74 написа:Имах такива 0,26 за фидера и 0,20 за мача, но не са потъващи.azareus написа:Подариха ми Daiwa Sensor - 0.18 като ме убедиха, че е хубаво влакно, така че тази пролет ще го тествам.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- кирил великий
- разбира нещата
Така винаги съм с пресни влакна и нямам ядове.![]()

-
- новобранец
[quote="Георги Кръстев"]Аз продължавам да си ползвам Lazer match. Купивам си ролка на 300м и си навивам на 3 шпули по 100м. Правя 1 сезон и сменям пак всички влакна. Така винаги съм с пресни влакна и нямам ядове.
И аз така само че след много експерименти и ядове от няколко години друго влакно освен Colmic race на мача си не слагам.Само че напоследък все по трудно го намирам.

И аз така само че след много експерименти и ядове от няколко години друго влакно освен Colmic race на мача си не слагам.Само че напоследък все по трудно го намирам.

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
А това пробвал ли го е някой?http://www.colmic.bg/colmic_image.php?i ... _code=9235
Бързай бавно.
- azareus
- ще става разбирач
Такааа установих, че тази Дайва Сензор е хубаво влакно, но не и за мач
За това го оставих за фидера и си взех за новият сезон размери 0.18 и 0.20.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- super_snake
- научил се да хвърля
Ще споделиш ли откъде го купи ?
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- Port_Royal
- разбира нещата
Ето тука го предлагат Видракс - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=6392" onclick="window.open(this.href);return false; 

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аз за новия сезон навих едно влакно Shimano Technium Match & Bolo 0,18
на една красавица Shimano Aero Match 4000 FA.
За първи път слагам мачово влакно на Shimano, по предложение на продавача. Впечатли ме факта, че когато го навлажни, то се изпъна като струна. Дано да се окаже читаво!
на една красавица Shimano Aero Match 4000 FA.
За първи път слагам мачово влакно на Shimano, по предложение на продавача. Впечатли ме факта, че когато го навлажни, то се изпъна като струна. Дано да се окаже читаво!
- azareus
- ще става разбирач
Аз го поръчах от Мегафишинг БГ. При тях не е променена иконата и е с тази на Афонданте.super_snake написа:Ще споделиш ли откъде го купи ?
- vankata86
- фен клуб-скобар
И това е много добро - потъва добре .... http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=102" onclick="window.open(this.href);return false;
- кирил великий
- разбира нещата
Съвпадение - преди четири часа бях в "Риби и такъми" и си купих две ролки с различно сечение. Ще го пробвам, когато имам възможност. Подходящо и за фидер!vankata86 написа:И това е много добро - потъва добре ....

- М. Сталев
- разбира нещата
с това 0.203 мятам хранилки от по 70-80 грама и досега не ме е предало,много качествено влакно наистина
- кирил великий
- разбира нещата
Аз нали по-преди в темата се двоумях между сега закупеното и "Арвена" на Колмик. Ми ще видя как ще е и, живот и здраве, ще ви споделя.