Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: руская рибалка 2.0
Здравейте
От вчера се зарибих отново по рибалката и с помощта на колегата spas48 успях да си инсталирам успешно играта
Имам един малко тъп въпрос.На старите версии можех да използвам една пръчка за спининг,дъно и плувка а тук си купих една пръчка ама нещо само за плувка става или поне не мога да намеря от къде се наглася за дъно....

От вчера се зарибих отново по рибалката и с помощта на колегата spas48 успях да си инсталирам успешно играта

Имам един малко тъп въпрос.На старите версии можех да използвам една пръчка за спининг,дъно и плувка а тук си купих една пръчка ама нещо само за плувка става или поне не мога да намеря от къде се наглася за дъно....

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Когато си купуваш куките избираш фидер или дънна композиция.
Тогава пръта ти става директно за дънен риболов.
Купи си готова композиция за риболов на косъм и си готов за шараните и амурите.
Тогава пръта ти става директно за дънен риболов.
Купи си готова композиция за риболов на косъм и си готов за шараните и амурите.

-
- научил се да хвърля
Поредния глупав въпрос: Как точно се ловят раците? В онова ръководство пише на парче месо или парче риба, аз обаче не намеирх начин да "разкъсам" тая пустата риба апък и не виждам рачило да се продава.
парчета риба не се разкъсва а рака се лови на въдица а парчетата риба ги продават в магазина при стръвтаSobieski написа:Поредния глупав въпрос: Как точно се ловят раците? В онова ръководство пише на парче месо или парче риба, аз обаче не намеирх начин да "разкъсам" тая пустата риба апък и не виждам рачило да се продава.

Дано съм ти помогнал с нещо.
-
- научил се да хвърля
Мерси много. То си е там ама няма кой да го види че се продава
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Sobieski написа:Поредния глупав въпрос: Как точно се ловят раците? В онова ръководство пише на парче месо или парче риба, аз обаче не намеирх начин да "разкъсам" тая пустата риба апък и не виждам рачило да се продава.

Успех!!

P.S.Забравих да те предупредя,ако са ти слабички въдичките въобще не хвътляй на месо и риба,защото ще налетиш на едра щука или сом и ще плачеш за въдичките!

Последно промяна от spas48 на Съб Яну 03, 2009 3:19 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Гадното е че се хващат гадно малки нахални рибенца 

се пак зависи каде е ако е водоем кадето има само раци и дребни риби според мен ще е добре да пробва и на месо.. но аз не разбирам много се пак и само предлагам мнение.spas48 написа: P.S.Забравих да те предупредя,ако са ти слабички въдичките въобще не хвътляй на месо и риба,защото ще налетиш на едра щука или сом и ще плачеш за въдичките!
Последно промяна от MuTaKa на Съб Яну 03, 2009 3:26 pm, променено общо 1 път.
е нищо с опорстване ще станеSobieski написа:Гадното е че се хващат гадно малки нахални рибенца

-
- научил се да хвърля
spas48 късно малко се обади вече ми налетя една гладна щука ама добре че не беше от охранените само 5,1 кг
Последно промяна от Sobieski на Съб Яну 03, 2009 3:29 pm, променено общо 1 път.
значи ако има щуки там по добре както казва spas48 по добре не хвърляй на месо или парченца от риба дане счупиш някоя въдица а ги лови на червей или нещо подобно.Sobieski написа:spas48 късно малко се обади вече ми налетя една гладна ама добре че не беше от охранените само 5,1 кг
-
- научил се да хвърля
Е то беше на червей псоел се хвана нещо малко посел дръбна яко и свърших с щука в живарника
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Още един малък съвет към начинаещите,ако ми позволите.Понеже видях,че MuTaKa ви сочи от къде да си купувате червей.Не си давайте парите за червеи (особено,ако са ви малко),тях винаги можете да си ги накопаете на водоема в достатъчно количество с клавиша "L"
-
- научил се да хвърля
Стига първо да сме си нарпавили труда да си купим лопатка нали така