Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Внимание!
naRiba.com

Форум

Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Пробвай на буната на хотел Ной.Намира се след св.Константин и Елена.Също и на яхтеното на св.Конст. и Елена.Виж ги вDanchobor написа:Здравейте колеги идния петък събота и неделя ще посетя Варна да си прибера домочадието та си мислех малко да распусна с въдицата но градът ми е непознат а и околностите даите предложение а студената бира е от мен Кире знам че и ти си близко лодката здрава ли е пусна ли я вече. За стръв и такъмче горе -долу знам ама не познавам района . Пичове да сте живи и здрави и вие и семеиствата ви .
http://www.bgmaps.com/
А сега де? 

Каваците
Някой може ли да ми каже каква риба излиза в момента на Каваците? И горе-долу къде да я търся ?
-
- разбира нещата
Re: Каваците
съвсем на близо са ти така наречения шофьорски плаж и голямата и малката агалина..основно можеш да търсиш платерина и илария на дъно и бомбарда.чува се и единични бройки заргани но..наоколо няма читав рибарски магазин така че трябва и да се запасиш и с блатен/МОРСКИ/червей,но и съхранението му е трудно.успех..
-
- научил се да хвърля
Re: Каваците
Незнам дали ще хванеш риба, но внимавай за това

26.07.2010 Каваците

26.07.2010 Каваците
Преди няколко дни се върнах от Каваците. На нос Агалина няколко човека ловяха риба, мястото е удобно (а и много красиво). В Созопол (на 5 мин с кола) има няколко отлично заредени ловно-рибарски магазина, ако нещо ви потрябва.
колеги моля ви за помощ. Абсолютна нула съм в морския риболов утре заминавам и реших да пробвам морскиия риболов. купих си всико 2 чепарета за сафрид и 2 за попчета . Въпроса ми е трябвали да слагам червеи на чепарето като 4епарето прилича на тези най-доло http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=105 . И нали трябва морски 4ервеи (блатен) . Много моля за помощ колеги
Наздраве и наслука
Наздраве и наслука
България над всичко !!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На чепарето нищо не се слага,само оловото долу.
Айде успех и пиши.
Айде успех и пиши.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мерси много колега. СЛед 10 дни ще пусна тема за цялото изкарване.мерси и наслука
България над всичко !!!
- Vlado_852
- разбира нещата
Здравейте колеги, върнах се от морето но така и не се възползвах да направя един риболов, тъй като бях за кратко и не остана време... Както и да е, до година. Благодаря на всички които помогнаха...
Обаче се оказа, че не съм задал един съществен въпрос, а той е как се реагира когато на метри покрай теб видиш да се показва голям, черен делфинки гръб?
Питам защото ми се случи и излетях като торпедо, за всеки случай... 
Обаче се оказа, че не съм задал един съществен въпрос, а той е как се реагира когато на метри покрай теб видиш да се показва голям, черен делфинки гръб?

- Моряка
- кандидат преподавател
Нормално,да излетиш, и да се стреснеш,ако ти се случи пак,поплувай до него без да го плашиш и гониш и предполагам ще ти остане приятен спомен за цял животVlado_852 написа:как се реагира когато на метри покрай теб видиш да се показва голям, черен делфинки гръб?Питам защото ми се случи и излетях като торпедо, за всеки случай...

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Владооо - изтървал си късмета си.
Да беше го прегърнал и целунал,щеше да си имаш завинаги морски приятел.
И по Дунава щеше да те намери.
Да беше го прегърнал и целунал,щеше да си имаш завинаги морски приятел.
И по Дунава щеше да те намери.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- balky
- научил се да хвърля
Балчик, къде и как ?
Здравейте на всички,
тъй като от следващата седмица планирам семейна почивка в Балчик ми е нужна по-нова информация за местата за риболов в района? Вероятно има много местенца, но за първи път ще ходя там и ще ми е полезна Вашата информация. Идеята ми е да водя и детето, така че ще е хубаво да са по-удобни местенца за стоене.Другият въпрос ми е, какви такъми са най-подходящи за това време от годината ? Не че съм се "зарил" с такъми
((, но с Ваша препоръка ще се дооборудвам
))
До колкото знам за морето не ми трябва билет, но не знам дали съм прав?? Тази година след толкова домашни ремонти все още не ми е останало време за риболов, та за това още не съм си подновил билета..
Предварително Ви благодаря за информацията и наслука на всички
)))))
тъй като от следващата седмица планирам семейна почивка в Балчик ми е нужна по-нова информация за местата за риболов в района? Вероятно има много местенца, но за първи път ще ходя там и ще ми е полезна Вашата информация. Идеята ми е да водя и детето, така че ще е хубаво да са по-удобни местенца за стоене.Другият въпрос ми е, какви такъми са най-подходящи за това време от годината ? Не че съм се "зарил" с такъми

До колкото знам за морето не ми трябва билет, но не знам дали съм прав?? Тази година след толкова домашни ремонти все още не ми е останало време за риболов, та за това още не съм си подновил билета..
Предварително Ви благодаря за информацията и наслука на всички

Re: Балчик, къде и как ?
Здравей колега като пристигнеш в Балчик попитай за рибарския магазин до центара с един манекен отпред там ще ти дадат точна информация каква риба има в момента и какво точно ти трябва като такъм или стръв ще те упътят и къде да отидеш за риба.Аз винаги минавам от там да си купя стръв и да разбера точно каква риба има .Дано да съм бил полезен НАСЛУКА 

- balky
- научил се да хвърля
Re: Балчик, къде и как ?
Благодаря за инфото...