Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Мнение от Моряка »

Danchobor написа:Здравейте колеги идния петък събота и неделя ще посетя Варна да си прибера домочадието та си мислех малко да распусна с въдицата но градът ми е непознат а и околностите даите предложение а студената бира е от мен Кире знам че и ти си близко лодката здрава ли е пусна ли я вече. За стръв и такъмче горе -долу знам ама не познавам района . Пичове да сте живи и здрави и вие и семеиствата ви .
Пробвай на буната на хотел Ной.Намира се след св.Константин и Елена.Също и на яхтеното на св.Конст. и Елена.Виж ги в

http://www.bgmaps.com/
А сега де? :roll:
ahtoh4o0o
новобранец
новобранец

Каваците

Мнение от ahtoh4o0o »

Някой може ли да ми каже каква риба излиза в момента на Каваците? И горе-долу къде да я търся ?
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Каваците

Мнение от ionko_terziev »

съвсем на близо са ти така наречения шофьорски плаж и голямата и малката агалина..основно можеш да търсиш платерина и илария на дъно и бомбарда.чува се и единични бройки заргани но..наоколо няма читав рибарски магазин така че трябва и да се запасиш и с блатен/МОРСКИ/червей,но и съхранението му е трудно.успех..
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Местя ти темата в правилния раздел ,а именно в морски риболов :wink:
Изображение
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Незнам дали ще хванеш риба, но внимавай за това :arrow:

Изображение
26.07.2010 Каваците
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
Magi1913
новобранец
новобранец

Мнение от Magi1913 »

Преди няколко дни се върнах от Каваците. На нос Агалина няколко човека ловяха риба, мястото е удобно (а и много красиво). В Созопол (на 5 мин с кола) има няколко отлично заредени ловно-рибарски магазина, ако нещо ви потрябва.
figo94
новобранец
новобранец

Мнение от figo94 »

колеги моля ви за помощ. Абсолютна нула съм в морския риболов утре заминавам и реших да пробвам морскиия риболов. купих си всико 2 чепарета за сафрид и 2 за попчета . Въпроса ми е трябвали да слагам червеи на чепарето като 4епарето прилича на тези най-доло http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=105 . И нали трябва морски 4ервеи (блатен) . Много моля за помощ колеги
Наздраве и наслука
България над всичко !!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

На чепарето нищо не се слага,само оловото долу.
Айде успех и пиши.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
figo94
новобранец
новобранец

Мнение от figo94 »

Мерси много колега. СЛед 10 дни ще пусна тема за цялото изкарване.мерси и наслука
България над всичко !!!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Здравейте колеги, върнах се от морето но така и не се възползвах да направя един риболов, тъй като бях за кратко и не остана време... Както и да е, до година. Благодаря на всички които помогнаха...
Обаче се оказа, че не съм задал един съществен въпрос, а той е как се реагира когато на метри покрай теб видиш да се показва голям, черен делфинки гръб? :shock: Питам защото ми се случи и излетях като торпедо, за всеки случай... :lol:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Vlado_852 написа:как се реагира когато на метри покрай теб видиш да се показва голям, черен делфинки гръб? :shock: Питам защото ми се случи и излетях като торпедо, за всеки случай... :lol:
Нормално,да излетиш, и да се стреснеш,ако ти се случи пак,поплувай до него без да го плашиш и гониш и предполагам ще ти остане приятен спомен за цял живот :) аз не бих пропуснал.
А сега де? :roll:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Владооо - изтървал си късмета си.
Да беше го прегърнал и целунал,щеше да си имаш завинаги морски приятел.
И по Дунава щеше да те намери. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Балчик, къде и как ?

Мнение от balky »

Здравейте на всички,
тъй като от следващата седмица планирам семейна почивка в Балчик ми е нужна по-нова информация за местата за риболов в района? Вероятно има много местенца, но за първи път ще ходя там и ще ми е полезна Вашата информация. Идеята ми е да водя и детето, така че ще е хубаво да са по-удобни местенца за стоене.Другият въпрос ми е, какви такъми са най-подходящи за това време от годината ? Не че съм се "зарил" с такъми :(((, но с Ваша препоръка ще се дооборудвам :)))
До колкото знам за морето не ми трябва билет, но не знам дали съм прав?? Тази година след толкова домашни ремонти все още не ми е останало време за риболов, та за това още не съм си подновил билета..
Предварително Ви благодаря за информацията и наслука на всички :))))))
srr.рибар
новобранец
новобранец

Re: Балчик, къде и как ?

Мнение от srr.рибар »

Здравей колега като пристигнеш в Балчик попитай за рибарския магазин до центара с един манекен отпред там ще ти дадат точна информация каква риба има в момента и какво точно ти трябва като такъм или стръв ще те упътят и къде да отидеш за риба.Аз винаги минавам от там да си купя стръв и да разбера точно каква риба има .Дано да съм бил полезен НАСЛУКА :drinkers:
Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Балчик, къде и как ?

Мнение от balky »

Благодаря за инфото...
Публикувай отговор

Обратно към “Внимание!”