Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: САФРИД - 2010
Така си е, но някой рибари слагат и морски червей.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Е който няма лодка не печели ли????jibira написа:От 19:00 до около 20:30 на петрол с въдица нищо. После проверих на почивка какво вадят колегите, но и там тягаво. Който има лодка печели
за инфото от брега 55 риби (едри) НО НО рибата и до тъмно се държеше навъъъъътре (тънкото плетено си казва думата) доста си тръгнаха с много малко риба

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Днеска сутринта на Траката беше манифистация от лодки. Ще чакаме участниците в манифистацията да се похвалят
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
dobria1, взимам си забележка !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Браво на колегите от Варна,а някой нямали да каже как е положението на юг- Созопол,Маслен нос нищо ли няма или
само се спотайват
само се спотайват
- 1000n
- разбира нещата
liubak, поздравления за улова!liubak написа:А от мен информация за Морска гара. От 17ч. до 20ч. на клатене 12 рибки, но не сафрид, а сардина и то едра. Такава досега не сме ловили във Варна.
Вчера от обяд до към 20ч. пак там, някои направили по 60-70 бр. , а повечето по 30-40 бр. Днеска рибата сбегала. Даде от 18ч. до към 19ч., другото време си беше голо клатене. От 50-60 човека никой не хвана и кьорав сафрид, само сардина. Утре следобед може би пак , проба.

- 1000n
- разбира нещата
Аааа, добре, dobria1!dobria1 написа:Е който няма лодка не печели ли????jibira написа:От 19:00 до около 20:30 на петрол с въдица нищо. После проверих на почивка какво вадят колегите, но и там тягаво. Който има лодка печели
за инфото от брега 55 риби (едри) НО НО рибата и до тъмно се държеше навъъъъътре (тънкото плетено си казва думата) доста си тръгнаха с много малко риба![]()
![]()

А сега нещо, което и друг път съм споменавал, но явно не е имало особен ефект!

Хора, този форум НЕ е някакъв чат(като Skype-а да речем), където си говориш с някой си и това, което напишеш да си го виждате само вие и хората на които пишете(т.е. най-често само двамата комуникиращи си потребителя)!

Визирам написаното:
Човек, моля ти се редактирай си мнението, защото за написаното там не мога да те похваля!dobria1 написа: ......и не се обосновавам от практиката не теорията

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Я се спирайте овреме,повод за заяждане винаги може да се намери.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
а ве от бургас някои хваща ли сафрид в момента
На пристанището на плувка вечерно време
-
- новобранец
1000n- браво,кратко ,ясно и точно,подкрепям те напълно.наистина този сайт стана ..... колко стойностни хора престанаха да пишат,колко стойностни дискусии/без да се преминава границата - добър тон/ се водеха преди 2-3 години .от къде се появи тази АГРЕСИВНОСТ ПРЕД КЛАВИАТУРАТА от къде се появи тая МАНИЯ ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ СЪМ АЗ,думи от рода -ИЗКЪРТИХМЕ ГИ, КИЛОГРАМИ,КИЛОГРАМИ ,КИЛОГРАМИ и като се запиташ -ЩО БЕ ХОРА..ами нали и в тоя момент аз мога да напиша -ДНЕС ГИ ИЗКЪРТИХ САФРИДИТЕ ЗА 2 ЧАСА ИМАМ 5 КИЛА И ТО СУПЕР ЕДРО ...и кво ....цяла вечер под прозореца ми 100 рибари ще ми правят серенада ли...а и отношенията между пишещите тук са меко казано като НАДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА...все някои с някого е в конфликт,все някой на някого е обиден,ужас..ЗАКЛЮЧЕНИЕТО МИ Е - ТУК РЕАЛНО ДИСКУСИЯ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ВОДИ ,НЕДАЙ БОЖЕ ДА КАЖЕШ НА НЯКОЙ ,ЧЕ /пример- чепаретата които правиш са зле/малиий,слагай каска ,че от екрана започват да свистят куршуми.немога да подмина и МОДЕРАТОРИТЕ ,колеги ,начина да модериране на сайта не се изчерпва с триене или с забележки които ми напомнят моя дядо/лека му пръс/как ми се караше когато счупя нещо - та забележката ми е не можеш да държиш такъв абсолютно неадекватен тон към хора които хранят семейство а някои от тях и доста други хора.21век сме все пак - предполага се някаква интелегентност. та това е незнам ,дано ме разберете -
Тухлаединичка, ако не си забелязал темата е Сафрид - 2010! Претенции към хората пишещи във форума и към работата на модераторите можеш да отправиш към Администратора на сайта, или да отвориш тема в Препоръки и оплаквания.
rumci
Тухлаединичка, ако не си забелязал темата е Сафрид - 2010! Претенции към хората пишещи във форума и към работата на модераторите можеш да отправиш към Администратора на сайта, или да отвориш тема в Препоръки и оплаквания.
rumci
Що пак се дърлите бе хора,....1000n май всичко тръгва от теб а?Незнам какво толкова ти е направил човека(dobria1)казва къде е ходил за риба и колко е хванал ,съветвам те да вземеш пример от него той не се е доказал от вчера ,че може да хваща (виж зарганската тема от миналата година и други също)човека говори с факти-къде ,как ,какво ,за разлика от твойте километрични безсмислени коментари.
-
- новобранец
kajete neshto za KALIAKRA.
Бате, ако искаш да пишеш във форума го прави на кирилица!!!
Бате, ако искаш да пишеш във форума го прави на кирилица!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Още малко информация и от мен .Тъкмо се връщам от Фичоза и Черноморец . Три четири килограма двама човека от към 17.00 до към 20.30 . Рибата е пръсната и преди да излезем за капак минаха и няколко делфина . Сутринта е било по- добре разбрах от колеги.
-
- научил се да хвърля

Айде сега да се захващаме , че от толкова заяждане май забравихме как се хващат дзверовете