Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: Нещата от живота.
Честита Баба Марта! Нека тя ви донесе надеждата за повече радост в домовете,
светлина в очите и топлина в душите!
Баба Марта бързала,
да стопли малко тя водата,
че да топнем и краката.
И при Булти тя поспряла,
дали ще дойде тя тъдява?
светлина в очите и топлина в душите!
Баба Марта бързала,
да стопли малко тя водата,
че да топнем и краката.
И при Булти тя поспряла,
дали ще дойде тя тъдява?
- Jack Daniels
- разбира нещата
При Булти е спряла внучката иboqn_belchev написа: И при Булти тя поспряла,
дали ще дойде тя тъдява?

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
....сакън , пази божеJack Daniels написа:Охо, Митак, тая мома в твоя офис ли е

-
- ще става разбирач
http://vimeo.com/39259872
Историята на един харпун.Изгубен,намерен и върнат на собственика му от рибари с лодка.Така пише в коментара.Камерата е работила почти през цялото време.Не разбрах рибата дали са я докопали...
Сигурно е обсъждано по други форуми,ако е така моля да бъда извинен.
Приятно гледане.
Историята на един харпун.Изгубен,намерен и върнат на собственика му от рибари с лодка.Така пише в коментара.Камерата е работила почти през цялото време.Не разбрах рибата дали са я докопали...

Сигурно е обсъждано по други форуми,ако е така моля да бъда извинен.
Приятно гледане.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- разбира нещата
Та за нещата от живота иде реч де-то пък един живот
Вчера ПАК ми казаха че трябва да се спирам "ОКОНЧАТЕЛНО" с гмуркането-за трети път.След два опита да "открия сезона' за по 30-40 минути,и последвалите "ексцесий" след тях,вчера пак реших да се консултирам с УНГ специялист.Др. Ангелов ззавеждащия отделението в ОРБ-Бургас ми го заяви в прав текст,показа ми картинките (анатомията на ухото) и тн. тн.
От цялата му "пледоария" слушах до изречението:
"Категорично ти забранявам да се гмуркаш,достатъчно млади момчета отидоха курбан в морето"
Лягам си с морето,ставам с морето,сънувам кефали,платерини-тишината,дъното.Откак гмуркам(от две години, в най-лощия случай през ден) само в морето успявах да "чуя тишината",морето е на 10-ина метра от вкъщи;и сега какво-КРАЙ.
Днес Личев реши да поплува малко на "моряшкия" че и аз там-кибик.Ревеше ми се.Малко по-късно дойде Бат Андро че си поприказвахме на дълго и широко-успя да ми вдъхне някаква надежда-до вторник-тогава съм на иследвания в Бургас,да видим какво ще става.Ма общо взето работата не отива на добре-ма хич.
Чудех се къде да пиша,ма май тука му е местото:ПРИ НАЙ-МАЛКАТА БОЛКА(въпреки че при мен отсъстваше,заради здравите тъпанчеви мембрани)В УШИТЕ-НЕЗАБАВНО ПРИ ЛЕКАР-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е .Цялата тая свинщина е можела да ми се размине,ако съм бил потърсил помощ 10-15 дена след първото замайване.Ма тогава пък ,кой ще се "къпе"-няма време за лекари,сигурно е от недоспиването и стреса и тн. тн.
Та "такъв е ЖИВОТА" колеги(предаване по БТВ),дали ни харесва,или не ТАКЪВ Е ЖИВОТА
Пп:Поздрави и НАРАВНИ на всички,продължавам да ви следя ей,и успехи през Сезон 2012

Вчера ПАК ми казаха че трябва да се спирам "ОКОНЧАТЕЛНО" с гмуркането-за трети път.След два опита да "открия сезона' за по 30-40 минути,и последвалите "ексцесий" след тях,вчера пак реших да се консултирам с УНГ специялист.Др. Ангелов ззавеждащия отделението в ОРБ-Бургас ми го заяви в прав текст,показа ми картинките (анатомията на ухото) и тн. тн.
От цялата му "пледоария" слушах до изречението:
"Категорично ти забранявам да се гмуркаш,достатъчно млади момчета отидоха курбан в морето"
Лягам си с морето,ставам с морето,сънувам кефали,платерини-тишината,дъното.Откак гмуркам(от две години, в най-лощия случай през ден) само в морето успявах да "чуя тишината",морето е на 10-ина метра от вкъщи;и сега какво-КРАЙ.
Днес Личев реши да поплува малко на "моряшкия" че и аз там-кибик.Ревеше ми се.Малко по-късно дойде Бат Андро че си поприказвахме на дълго и широко-успя да ми вдъхне някаква надежда-до вторник-тогава съм на иследвания в Бургас,да видим какво ще става.Ма общо взето работата не отива на добре-ма хич.
Чудех се къде да пиша,ма май тука му е местото:ПРИ НАЙ-МАЛКАТА БОЛКА(въпреки че при мен отсъстваше,заради здравите тъпанчеви мембрани)В УШИТЕ-НЕЗАБАВНО ПРИ ЛЕКАР-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е .Цялата тая свинщина е можела да ми се размине,ако съм бил потърсил помощ 10-15 дена след първото замайване.Ма тогава пък ,кой ще се "къпе"-няма време за лекари,сигурно е от недоспиването и стреса и тн. тн.
Та "такъв е ЖИВОТА" колеги(предаване по БТВ),дали ни харесва,или не ТАКЪВ Е ЖИВОТА
Пп:Поздрави и НАРАВНИ на всички,продължавам да ви следя ей,и успехи през Сезон 2012
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Тольо наистина звучиш много песимистично. Каква е точната диагноза? Напиши я тук и ще я пусна във световния фридайвърски форум за съвет, там половината са професори по анатомия на ухото.
Тольо, няма да се даваш! Не може да няма полезен ход. Пусни диагнозата, както ти е казал Юли. Да се разтърсим всички, че направо ми късаш сърцето.

-
- разбира нещата
Утре съм на иследвания в Орб-то.Пък после ще му мислим
Благодарско на всички ви че искате да помогнете-Поклон
Бе то и аз си имам някаква надежда-засега де
(иначе щях да приключа "кариерата'
още "Юли-2011"г-за хубаво,или за лошо-времето ще го покаже)
Благодарско пак момчета
Благодарско на всички ви че искате да помогнете-Поклон
Бе то и аз си имам някаква надежда-засега де

още "Юли-2011"г-за хубаво,или за лошо-времето ще го покаже)
Благодарско пак момчета

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- ще става разбирач
Стискам палец(само на едната ръка, че другата я потроших зверски в една стена) да се оправдаят очакванията ти за положителен изход. Минал съм по твоя път,знам какво ти е.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
- alex_vp
- научил се да хвърля
Тольо, на мен като ми се възпали ухото ме пратиха при УНГ-то в поликлиниката срещу хотел "Космос". Не помня как се казваше доктора, но ми бяха клазали, че това е един от най-добрите доктори в Бургас.
-
- разбира нещата
И оттам минах Алекс,Др.Аврамов(който също е харпунджия,между другото) и Др.Ламбовalex_vp написа:Тольо, на мен като ми се възпали ухото ме пратиха при УНГ-то в поликлиниката срещу хотел "Космос". Не помня как се казваше доктора, но ми бяха клазали, че това е един от най-добрите доктори в Бургас.
Ма чакането в коридора е нечовешко

Няма да се отчайваш. Много по-сложни проблеми бяха решени през последните няколко години във световния фридайвърски форум: https://www.google.bg/#hl=bg&sclient=ps ... 72ac472e9b
Стискам ти палци приятелю, гадна работа е това да те лишат от малките удоволствия в живота.
Пашата обича смелите.
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тольо, винаги има надежда! Никакво отчайване батка и напиши каква е диагнозата!
....Толю , от мен да знаеш - ВИНАГИ ИЗХОД ИМА - горе главата ...на мен преди години също ми бяха забранили - ама аз неибав , ся с едното ухо почти не чувам , мЪ кво от тва - не е толкос важно