Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- daniel_g
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Добре дошъл тук при нас МммалкоДжинджиmalkojinji написа:Колеги ,да питам ,на пилчарника излезна ли таранката.
Щот днеска само смадок ловихме и ми писна,искам малко таранка.

- daniel_g
- разбира нещата
Ами утре ще ти звънна да кажеш как си с работата и задачите и може да се разберем за събота - де да идем и как да ги ловим. Може пак там на скалите на плувка.malkojinji написа:Става,ама на Стамболиеца нали?daniel_g написа:Добре дошъл тук при нас МммалкоДжинджиmalkojinji написа:Колеги ,да питам ,на пилчарника излезна ли таранката.
Щот днеска само смадок ловихме и ми писна,искам малко таранка.Петък си идвам, и може да те заведа събота да си фанеш някоя и др. тарантула
Чух че по едрите на пружина със стиропор ги почнали.

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То добре че е джинджито ,че да има някаква актуална информация в тематаdaniel_g написа:И да слушаш, че да не ти се "карат пак"

Добре дошьл цезьре

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Точно, по надоло! А като ти е писнало да ловиш смадоци,кажи къде ги лови,че на мен ми омръзнаха таранкитеmalkojinji написа:Ба няма вода ,ама колегите (барометри),на другия бряг ,са малко по надоле от ,,Пилчарника„genadi49 написа:Колега,на "Пилчарника"още няма вода и навярно там ще се лови след забраната.malkojinji написа:Колеги ,да питам ,на пилчарника излезна ли таранката.
Щот днеска само смадок ловихме и ми писна,искам малко таранка.

-
- ще става разбирач
Колеги дайте прясно инфо.Ловили се в тоя вятър на какво и къде.
Каракудите по язовира,все по слабо дават и по издребняват 

Амми,дават се и то доста на пружинките.Виж за издребняването верно,че издребняват.karakudyo написа:Каракудите по язовира,все по слабо дават и по издребняват

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
В сряда 13ти бяхме в района на 3те камъка.Народ много, рибата беше съсредоточена точно пред въдиците на 3-4 ма човека все около 35ти 40ти набор
.Те ловиха ние ги гледахме.Ходих,гледах, дано и аз понауча нещо от богатия жизнен опит-нищо.Дядката ги скубеше гол след гол при мен такъма същия куките и те стръвта същата -рибата в дядовия живарник в моя -дедовия
Ще кача и снимки по-нататък.Поне се посмяхме и беше веселба.

nicko67 написа:В сряда 13ти бяхме в района на 3те камъка.Народ много, рибата беше съсредоточена точно пред въдиците на 3-4 ма човека все около 35ти 40ти набор![]()
![]()
.Те ловиха ние ги гледахме.Ходих,гледах, дано и аз понауча нещо от богатия жизнен опит-нищо.Дядката ги скубеше гол след гол при мен такъма същия куките и те стръвта същата -рибата в дядовия живарник в моя -дедовия
Ще кача и снимки по-нататък.Поне се посмяхме и беше веселба.

Габрофски шеги,
поне пита ли ги дедовците,откъде кадем са земали?

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Като ги гледах, кадем не са вземали сигурно от годината в която аз съм роден(67), обаче риба хванаха колкото всички покрай тях вземащи кадем сутрин и вечер и незнайно колко пъти през деня, взети заедно .Как я закара толкова риба единия с колелото до Севлиево не ми се връзва на никаде ама не го видях паднал някъде по пътя от тежестта и значи се е прибрал жив и здрав.Ходих при него да го питам на какво лови такъма му разглеждах даже каза ,че едната кука я бил оправял с клещите че се била изкривила.Как няма да се изкриви като куката и тя мой набор ръждясала крива може и от карфица да я е сгъвал знам ли.През цялото време ми повтаряше че тази година за сефте идва и случайно уцелил мястото дето държало риба.Мина един колега с една джипка и ме пита как е хавата щото по-нагоре било много зле.Аз естествено му давам за пример дядката като не забравям да спомена ,че като за първи път тази година идване на язовира доста добре се отчита.Колегата с джипа прихна да се смее и ми каза :
-Тоя тука е израсъл ве лъже яко, всеки ден е наоколо и сигурно ако е в някой институт дисертация по риболов може да напише.Качил те е на върбите стария гявол.
Мисля си да не е пък от стръвта нещо да е било отивам при пенсията и гледам и той на торен червей скубе.Каза ми че червея го изровил около един казан за ракия и чак тогава ми присветна ,че сигурно на въдицата му се ловят всичките риби алкохолици в язовира.
Неговата най-дребна риба беше колкото моята най-едра.
Шегата на страна шапка им свалям на дядовците разбират и много, знаят кога се лови кога не ще, от колко до колко часа кълве стръв такъм всичко.Ето и малко снимки:
Първо тримата тенори като Павароти е по средата

Това е гъчканицата

Моята най-голяма каракуда и най-малка на набора с колелото сравнена с 45 номер ботуш

И Пласидо Доминго в действие

Може някой севлиевец да познае дядо си знаеш ли България малка!

-Тоя тука е израсъл ве лъже яко, всеки ден е наоколо и сигурно ако е в някой институт дисертация по риболов може да напише.Качил те е на върбите стария гявол.

Мисля си да не е пък от стръвта нещо да е било отивам при пенсията и гледам и той на торен червей скубе.Каза ми че червея го изровил около един казан за ракия и чак тогава ми присветна ,че сигурно на въдицата му се ловят всичките риби алкохолици в язовира.

Неговата най-дребна риба беше колкото моята най-едра.
Шегата на страна шапка им свалям на дядовците разбират и много, знаят кога се лови кога не ще, от колко до колко часа кълве стръв такъм всичко.Ето и малко снимки:
Първо тримата тенори като Павароти е по средата
Това е гъчканицата
Моята най-голяма каракуда и най-малка на набора с колелото сравнена с 45 номер ботуш
И Пласидо Доминго в действие
Може някой севлиевец да познае дядо си знаеш ли България малка!

Последно промяна от nicko67 на Пет Апр 15, 2011 9:56 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Някой инфо от днес чи се каня от една седмица да ходя ама за утре е сигурно.Само ме притеснява че Росицата е много пълноводна.
- StoychevV
- разбира нещата
няма начин да не е качил поне с 50см...след тези дъждове 

Сега се връщам от там,качва яко и е много мътно,
4-5 коли,малко мераклии,риба ,почти никаква.
снимки по късно.
4-5 коли,малко мераклии,риба ,почти никаква.
снимки по късно.
За тези,които са ходили на 09-12.04. малко над 3те камъка имаше утъпкан път.На местаStoychevV написа:няма начин да не е качил поне с 50см...след тези дъждове
водата е до него и на всичкото отгоре -МЪТНА.Дано да се избистри до утре,ма не ми се
вярва.Реката в Севлиево си беше мътна по обяд и не ми се вярва да се избистри до
утре,камо ли за по бавното течение на язовира,но ще се пробва.Късмет на всички и
добър улов Ви желая.
П.П. Черна Астра-комби,жена и мъж на почти пенсионна възраст,ще сме там,па каквото
стане.Аз да си пийна биричката а жената да ме върне обратно а рибката ако има желание
да ни споходи-евалла и на нея.
П.П.2 Колега,писали сме по едно и също време-сори

- StoychevV
- разбира нещата
И миналата година дойде,як дъжд,качваше яко замъти се много и рибата за няколко дена отряза и то беше пак няколко дена преди забраната