Инфо от Пазарджик и региона

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо от Пазарджик и региона

Мнение от galin_fcb »

Някой има ли инфо за платения язовир до с.Огняново?
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rock_children »

Миналата седмица бях за цял ден 2 шаранчета едното бебе,другото към кило :) Но почти всеки имаше слука никой не остана капо.Ако се подходи правилно даже може да се направи перфектен излет :) Поздрави !
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Ами айде де снеси малко инфо че съм от Велико Търново и ако дойда до там .................
кажи на какво бутат каква е таксата,някоя пикантерийка :):):)
omsi1
новобранец
новобранец

Мнение от omsi1 »

малко инфо и от мен днеска бях на блатата до брацигово и резолтата е 2 каракуди по 600гр и десетина костури аколо педя захранка бял червеи страф бял червеи
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля

galin_fcb написа:Ами айде де снеси малко инфо че съм от Велико Търново и ако дойда до там .................
Ами аз лових и захранвах с бял.Колегите покрай мен захранваха и с пелети.Такъма е от голямо значение колкото по-фин толкова по добре.Иначе таксата е 2 лева и около Пазарджик това е едно от малкото места където може да се направи що годе някакъв риболов.Миналата пролет почти всяка седмица бях там и капо не съм оставал.Късмет и поздрави :)
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Омси дай инфо за щуката в Брациговските блата, забелязал ли си да се бие.Около Пазарджик вече почти се изби навсякаде.Мкс. до края на седмицата е готова.Питам не задруго ами, да предложа на ИАРА за бъдеще малко от малко да се съобразяват с тези безумни забрани толкова дълго.Личното ми наблюдение през годините е , че щуката за 3-4 дни е готова.Такова безумие толкова дълга забрана, като тази година никога не е имало.
omsi1
новобранец
новобранец

Мнение от omsi1 »

и така значи щутака на брацигово е пощи готова може би до краиа на седмицата ще е готова.но щуките там са кът но за останали само големи екземплиари.поздрави.на водоем капитана сашто е готова за ловене покраи вти4иалото се завартат
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Благодаря Омси.Значи картинката е една и съща почти навсякъде.Иначе ще търпим до 01.06. живи и здрави поредното безумие.Ние сме единственото население в света на което му налагат от глупави по-глупави забрани и то се радва - за погнуса и съжаление.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

firepd69 написа:Благодаря Омси.Значи картинката е една и съща почти навсякъде.Иначе ще търпим до 01.06. живи и здрави поредното безумие.Ние сме единственото население в света на което му налагат от глупави по-глупави забрани и то се радва - за погнуса и съжаление.
На другите не им налагат такива забрани,защото имат риба в изобилие ! А нашата риба къде е ?? До колкото знам след като се избие щуката,същата обикаля около гнездото докато рибките не се излюпят и пази хайвера ! Същото важи и за бялата. За това е добре да има малко по дълга забрана ! Нищо няма да ви стане ако ходите някой месец на платена любов ;)
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Само за едно си прав колега alankulu1987 - липса на риба.А що се отнася за причините генезиса им е някъде около 70 г. назад.Мисля, че ме разбираш за какво става въпрос, ако ли не, твой проблем.Тук нито му е мястото, нито времето за водене на някакъв спор.Твойто мнение доказва мойта теза, че сме просто население.
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

rock_children написа:
galin_fcb написа:Ами айде де снеси малко инфо че съм от Велико Търново и ако дойда до там .................
Ами аз лових и захранвах с бял.Колегите покрай мен захранваха и с пелети.Такъма е от голямо значение колкото по-фин толкова по добре.Иначе таксата е 2 лева и около Пазарджик това е едно от малкото места където може да се направи що годе някакъв риболов.Миналата пролет почти всяка седмица бях там и капо не съм оставал.Късмет и поздрави :)

Колеги някой може ли да ме упъти къде точно се намира водоема?
omsi1
новобранец
новобранец

Мнение от omsi1 »

firepd69 написа:Само за едно си прав колега alankulu1987 - липса на риба.А що се отнася за причините генезиса им е някъде около 70 г. назад.Мисля, че ме разбираш за какво става въпрос, ако ли не, твой проблем.Тук нито му е мястото, нито времето за водене на някакъв спор.Твойто мнение доказва мойта теза, че сме просто население.
съгласен съм с колегата..firepd69
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Още не е отбелязан на картата, не го е снимал сателита. Дано се оправиш по-лесно по картата. Ако има проблеми пиши едно лично да ти го обесня подробно ;) Аз може да намина натам този уикенд. Но смятах да го пазя когато всичко друго е забранено ;)
http://goo.gl/maps/MkNqk
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Много ти благодаря колега :D !
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля