р.Янтра в участъка от новград до бяла

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Re: р.Янтра в участъка от новград до бяла

Мнение от potrebitel_666 »

topspin написа:незнам за ценово , но на клечките вече ходих 3 пъти за една седмица , неможеш да хвърлиш от каракуда , пълно е с народ и всеки хваща средно за деня около 10 кила . кво я правят таз каракуда незнам , а и се чудя няма ли свършване вече , то на фидер , на боло , на кво да ловиш все едно каракуда средно по 300-400грамови и по рядко по големи може би по 3-4 по големи за деня до кило, друга риба не може да се вреди
А колега една молба към теб. Ако може да ме опътиш къде са тея прословути клечки? Много съм чел за местността и не знам къде е точно. Ако може да ми опишеш или някой линк на гоогле мапс да дадеш няма да се разсърдя. Благодаря предварително.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

от моста на село Кривина до село Беляново също е панаир аз даже незнаех че на клечките въобще кълве под скалите обаче дава и платика и морунаж но ден с ден не си прилича и аз бях набарал тарани до кило но от мн народ с тея дънарки ужас ..
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

колега ,клечките се нарича участъка на р.янтра от устието където се влива в р.дунав до моста преди с. кривина, около 3-4километра е ,колите на рибарите се виждат от далеко и са навсякаде ,така че заставаш някаде и почваш , днес също ходих и се прибрах сега , едрите риби бяха по малко от миналата седмица ,плъзнали са сега много дребни платички , пак имаше ,но не като преди , започвам да си мислям че всеки ден по 200 човека като ловят по 2 кофи риба и не връщат е нормално да намалее , а и не се знае нощем какво става ,то дълбочината е метър и половина ,рибата се вижда ,токаджиите не спат :wink:
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

topspin написа:колега ,клечките се нарича участъка на р.янтра от устието където се влива в р.дунав до моста преди с. кривина, около 3-4километра е ,колите на рибарите се виждат от далеко и са навсякаде ,така че заставаш някаде и почваш , днес също ходих и се прибрах сега , едрите риби бяха по малко от миналата седмица ,плъзнали са сега много дребни платички , пак имаше ,но не като преди , започвам да си мислям че всеки ден по 200 човека като ловят по 2 кофи риба и не връщат е нормално да намалее , а и не се знае нощем какво става ,то дълбочината е метър и половина ,рибата се вижда ,токаджиите не спат :wink:
Благодаря ти отново колега за помощта. Отностно другото за токаджиите и връщането си мнооооого прав за съжаление (огромно) :oops:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

мисля че токаджиите няма да посмеят сега като има толкова мн рибари по реката но рано или късно рибата ще намалее чух дори за рекорди до 25 30 кг за 1 ден на плувка на Беляновските скали ......
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

да истина е че се ловеше по около 30кг на ден , аз видях как някой колеги пълнеха по 2 кофи с риба и се разправяха че продавали рибата, хващат се и много шаранчета по 300-400гр и те всичко прибират, няма малко няма голямо , морунажчета малко по големи от уклея и тях ги вземат, аз лично каракуда вобще не ям , платики ,каракуди ги въщам , те не стават и за ядене, в края на дена отбират 7-8 морунажа от най големите по около 400гр, да и има за скарата и така , те не знаят и каква риба да ядат
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

абе всякаква риба става за ядене стига да си свикнал но шаранчетата ги пусках аз имах излет дето бях събрал мн едри каракуди и шаранчета над 10 бр бях пуснал много около мен и те ги пускаха но дали ще доживеят да пораснат и кой ли ще ги улови не се знае
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

колеги дайте инфо от последните 2 дни , избистри ли се и спадна ли нивото вече?риба обажда ли се ?
Аватар
didianga
новобранец
новобранец

Мнение от didianga »

Здравейте ..панаир е ....обаждат се дребни каракуди до педя ...нивото голямо от нормалното ...
vankata8101
новобранец
новобранец

Мнение от vankata8101 »

някаква информация за в района на новград,освен че идва сбора.дава ли се още тарана или нещо друго
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

тарана изчезна има дребни морунажчета и платички ....
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Какво става в този район колеги взе ли пак да се обажда рибата? Нивото на реката смъкна ли се?
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

ей само за риби ходите никой няма време да пише :lol: :lol: :lol:
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Информация от миналата неделя: откъм мирна риба - само уклей. И заради това щуката беше луднала и гонеше яко примамките. Но оттогава мина доста време, нивото на Дунава се покачи с повече от метър и продължава да се покачва, а това няма как да не окаже влияние на Янтра и на рибите.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

как са оклей бе колега хората избиват рибата на Беляновските скали тарани до кило платики морунажи скубари и щуки вече цял месец.....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”