Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
joro_007
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2012

Мнение от joro_007 »

Момчета , да Ви споделя и аз, РИБА НЯМА :((( Днес на Китен - нищо, на Перла - нищо, на Созопол - нищо, на Червенка - нищо ! Ама като ви казвам нищо , смятайте че и червея ми седеше цял . Нептуна е сърдит :)))) Нищо друго не ни остава освен да обикаляме и да чакаме да се появи .
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Днес на Кранево преди обед за час и половина имах разход от 4 червея. Първите два ги изяде едно чернокопче , а другите ги хвърлих като си заминавах. Питах и други колеги и при тях беше същото. Щом и на мрежите се оплакват от липса на каквато и да е риба ....
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Големо немане драги колеги риболовци-днес кръстосвах половин ден около Созопол-резултата е 1 зарган и 2 чернокопчета,после на нощен в Черноморец и там капо и оттам беж за Бургас с празна кошница :( Ко ши праим утре-сумалък ти дози съм накупил
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Kiro Gorskiq
новобранец
новобранец

Мнение от Kiro Gorskiq »

Днес, докато обикалях около Черноморец за чернокоп на много места видях заргани. Често ги пръсках с блесната. Явно се завъртяха вече, защото в този район за ден чернокопа намаля значително.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gregory69 »

Днес до обед в Поморие доста слабо. За 6 часа на моряшкия вълнолом хванах 15 чернокопа, една доста прилична платерина и 9 заргана. Морето беше тава, но към обед задуха и рибата съвсвем спря.
Изображение
По-добре сутрин да търсиш в "Google Earth"къде си пил снощи, отколкото да гледаш в "YouTube" как си се излагал вечерта...
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Евала за улова, а аз на варненския вълнолом само един зарган от 7:00 до 10:00.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Днес от 7:00 до 11:00 на Тюленово 18 заргана и една дузина чернокопчета.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Зарганджийско време , едно нелошо зарганджийско място http://84.54.180.249:1500/en/index.html
...а каишите ги няма и няма :? На платформата в края на моста в предни години по това време взимахме доста заргани на бомбарда и на плувка с ем-живи ,малки атеринки. Преди няколко дена мятах бомбарди близо 3 часа от буната в дясно от моста(самото съоръжение е затворено за ремонт)---безброй чернокопи с всякакви размери и... нито едно змиевидно рибе :(
Аватар
tony
новобранец
новобранец

Мнение от tony »

Вчера на Черноморец от 07 до 11 часа - 13 хубави заргани и 5 средни чернокопи, при това на не особено добър червей.
svened
новобранец
новобранец

Мнение от svened »

Къде точно на Черноморец, колега Тони, че аз като отидах към 13,00 часа хората казаха нема я рибата. Това отпред пред вилите на Пр.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Голямо нямане днес На Агалина от 7 до 12 без удър даже и чернокоп нямаше.После спряхме на Гарда .Там народ ма много.За 30 минути хванахме няколко средни чернокопа и мача свърши.А кога е почнал друг да каже.
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

a някой ходил ли е на Илия Бояджиев скоро да каже какво има и дали си заслужава да ходя изобщо
papi_77
новобранец
новобранец

Мнение от papi_77 »

Днес на Ной от 7 до 9 две заргани и много чернокопчета след 9 даже и малките спряха
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Аматьора Бс написа:Голямо нямане днес На Агалина от 7 до 12 без удър даже и чернокоп нямаше.После спряхме на Гарда .Там народ ма много.За 30 минути хванахме няколко средни чернокопа и мача свърши.А кога е почнал друг да каже.
Колега Аматьора Бс, ето улова ми /на мен и сина ми/ на Агалина днес 07.10.2012 -
около 50 чернокопа основно от 9 до 11 :
Изображение
И понеже темата е за зарган - видях че колегата, който беше най-отпред на носа хвана 1-2 заргана...

п.п. На кое място казваш Гарда?
Последно промяна от hgtod на Нед Окт 07, 2012 4:44 pm, променено общо 2 пъти.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Днес в Поморие на моряшката буна,много рибари но малко риба.Отидохме на пристанището там същата работа,аверчето хвърляше на бомбарда-без удар.Аз на блесна хванах един чернокоп около 20 см.и повече без удар.От там на Червенка,но повечето колеги си тръгваха и ни разобедиха да я търсим другаде.Слязохме до пристанещето и там решихме да похвърляме,да изхабим червия.Хванахме по два,три чернокопа за около час и половина и си тръгнахме. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”