Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Ив. Иванов
- новобранец
Re: КЕФАЛОВИ -2012
Колеги (бургазлии
) , някой ходил ли е на Илия Бояджиев скоро за кефал ?
Поздрави и наслука!

Днес "морския" задуха към 9.00 часа,така че от 6.00 до към 9.00 са 3-и часа - идеален вариант за динамичен риболов на бомбарда!dianstefanov89 написа:Много вятър и вълна има, надали ще става за бомбарда.vanko4at написа:dianstefanov89 написа:"Вярвай,че на мен "местата" съобразно сезон,вятър и др. такива"незначителни" фактори влияещи на миграциите на тоя вид риби са ми ...известни!!!"
Добре, сподели къде мога да отида утре да си направя кефа с динамичен риболов на кефалови
Иди на Дружба , на малката буна под топлия минерален басейн.
Пиши утре какво си направил.

А мястото е Убо

Като изключим навалицата разбира се!
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
-
- научил се да хвърля
Днес на Белият бурун от 8:00 до към 9 и нещо много добре даде, дръпнах около 15 иларии, посля рязко спря... Дойдоха и двама косачи които си набраха около 5 броя, което значи че рибата е там но не яде.
Ив. Иванов написа:Колеги (бургазлии) , някой ходил ли е на Илия Бояджиев скоро за кефал ?
Поздрави и наслука!
Вчера бях там от 6,30 до 12 на обяд без удар,хванах един заблуден зарган и това е,пълно е с малки чернокопчета.
Днес от 7.30 на Петрол с баджанака, по 1 илария към 11ч ни даде, много мъгла до към 9ч... Всички се отказаха рано или късно... ама отървахме капото поне 

Вчера 6.9 Балчик (пречиствателната) до 11ч - капо, след това Варна (4 буна) до 15ч - две иларии.
Днес на Белия борун голяма сеч от 9 до 12
-
- научил се да хвърля
mladen971 написа:Днес на Белия борун голяма сеч от 9 до 12
Колега, с какво ги насече?
Би ли написал някой къде се намира Белия борун, в края на канала или в езерото до Константиново?
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Днес и аз бях на белия бурун , от 07.30 до 13.00 хванах 8 платерини и много дребен чернокоп който разваляше риболова.Белия бурун се намира до дървеното пристанище над него има силузи за зърно. долу горе срещу константиново.
Ocean kayak Prawler 13
днес на валнолома в началото от7.00 до 10.00 нито една илария на дъно.На бомбарда дребен чернокоп
Последно промяна от ico059 на Нед Сеп 09, 2012 4:08 pm, променено общо 2 пъти.
Maлко със закъснение,но...:
Петък-Каварна-рибен фест,пържен сафрид,миди и бири!
Фамилията-комплект!
Естествено-глистите и сопите в багажника
!
Кафе и ...долу на буната!
Доста хора,а риби - няма!
От външната страна-чернокопа не дава 4еръва да падне! В гавана на чепаре-по 3и -4и чернокопчета/размер граца/вадеха местните колеги! Духаше север, но там е котулук-беж и бобмардата бе в действие.
Вътре в гавана-няма пипане,дребни иларии много-но не пипнаха! Мн. пръснати малки ята/пасажи от рибки-явно "зъбатко" ги тревожи с присъствие! И при мен се почна-малко да за бявя ход и веднага "зъбатко" -"ам" до хрилете лапнал!
След час напразно меткане,купихме по кило прясна "цаца-ама риба,риба-ама цаца"
и към Зеленка!
Там - още по тихо! Топнахме и там бомбардата - но за по кратко, че от 2-те граци червена капия в колата ,замириса на борса
!
На Зеленка чернокоп не ме протормози, но и "мойта" риба я нямаше!
И така разходката си остана само разходка,без да ковна и една платеринка от "севера"
На връщане фамилито не ми "Уйдиса" на акъло
и не ме оставиха да свия към Топола и да мина на кратка проверка през "СБА"-то! 
Петък-Каварна-рибен фест,пържен сафрид,миди и бири!

Естествено-глистите и сопите в багажника

Кафе и ...долу на буната!
Доста хора,а риби - няма!
От външната страна-чернокопа не дава 4еръва да падне! В гавана на чепаре-по 3и -4и чернокопчета/размер граца/вадеха местните колеги! Духаше север, но там е котулук-беж и бобмардата бе в действие.
Вътре в гавана-няма пипане,дребни иларии много-но не пипнаха! Мн. пръснати малки ята/пасажи от рибки-явно "зъбатко" ги тревожи с присъствие! И при мен се почна-малко да за бявя ход и веднага "зъбатко" -"ам" до хрилете лапнал!
След час напразно меткане,купихме по кило прясна "цаца-ама риба,риба-ама цаца"

Там - още по тихо! Топнахме и там бомбардата - но за по кратко, че от 2-те граци червена капия в колата ,замириса на борса

На Зеленка чернокоп не ме протормози, но и "мойта" риба я нямаше!
И така разходката си остана само разходка,без да ковна и една платеринка от "севера"

На връщане фамилито не ми "Уйдиса" на акъло

-
- научил се да хвърля
Днес на белия бурун от 6:00 до 9:00 40 бройки, после дойдоха кормураните и изгониха рибата.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Някой ше ми обясни ли кaто нa две годишен кaде точно е тоя бурун.кaк дa стигнa с колa до тaм.мерси
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
dianstefanov89 написа:Днес на белия бурун от 6:00 до 9:00 40 бройки, после дойдоха кормураните и изгониха рибата.
![]()
Абе тоя "Белия Бурун" мн. дащен бе!?

Ама младото поколение - бъка от...възпитание!!! И досетливи и мнооо "Smart"!!!
Не се сещaт -не друго - а да постнaт една ":drinkers: " бира понИе!!!???
Да прозвучи нещо кът ...."мерси" де!
Въпреки че: "...за мерси-мен не ме търси"!
Ама нека-Д.Д.Д.Динамика да има!
-
- научил се да хвърля
popai ти найстина знаеш къде е рибата и като се засечем по кефаловите ще те черпя бира, за сега само това
->