Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Здравейте, Колеги, някой ще даде ли инфо струва ли си да се бие път до Агалина за риболов с чепаре /чернокоп, сафрид/?
Според мен трудно се чипарува там. Последният път скасах 2-3 чипарета и после продължихме с бомбардите.
Аз съм му свикнал на дъното. Въпросът е излезе ли рибка, че горчивият ми опит е от миналата седмица - прекрасно време за плаж.
Сафрид за чепаре няма в момента. Има чернокопи, които може да ловиш на бомбарда и тук таме на блесна.rivelin написа:Здравейте, Колеги, някой ще даде ли инфо струва ли си да се бие път до Агалина за риболов с чепаре /чернокоп, сафрид/?
Колега в голяма грешка си за чепаруване на Агалина. Позволявам си да те поправя с цитат, за да не се подведат другите колеги.Там е едно от добрите места за чепаре, когато я има рибата.Дори е толкова хубаво място, че вече почти не късам чепарета там.asinasi написа:Според мен трудно се чипарува там. Последният път скасах 2-3 чипарета и после продължихме с бомбардите.
Е, ако е някой свикнал на зеленият фар във Варна, там оловото може да се разхожда по дъното.
И всичко друго е не толкова хубаво.
И всичко друго е не толкова хубаво.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- ще става разбирач

Благодаря на Боцмана за информацията.
Снощи на Кранево 4 риби от 19.00 до 1.00ч. Слабичко общо взето 

Мисля в събота вечерта да се пробвам нощен на Варвара някой ако има инфо ще съм благодарен
На дали някой е ходил на нощен там. Ти избрал ли си мястото?
- cheatereye
- новобранец
Ако бях аз бих избрал отбивките преди Варвара, посока АхтополБоцмана написа:На дали някой е ходил на нощен там. Ти избрал ли си мястото?

B lo w мy мind & F o ll o w мe
Благодаря за бързата реакция колеги Аз и без друго знам само скалите преди селото.Мисля за нощен с продължение сутринта за зарган но не съм го решил твърдо,че ще е там. Силистар е другото място което ми се върти на ум.Там сякаш самото място е по удобно за нощно пребиваване
.Във всички случаи ще се разходя.Тази година само веднъж съм слизал, а там обичам,много е красиво.Само този който е нарисувал на Варвара скалите ако ми застане...
.Ако хванем и по някоя рибка ще си е супер кеф

- cheatereye
- новобранец
Въпрос на късмет, скалите там са външни, зависи коя ще избереш,, всичко е въпрос на късметbalyk написа:Благодаря за бързата реакция колеги Аз и без друго знам само скалите преди селото.Мисля за нощен с продължение сутринта за зарган но не съм го решил твърдо,че ще е там. Силистар е другото място което ми се върти на ум.Там сякаш самото място е по удобно за нощно пребиваване![]()
.Във всички случаи ще се разходя.Тази година само веднъж съм слизал, а там обичам,много е красиво.Само този който е нарисувал на Варвара скалите ако ми застане...
![]()
.Ако хванем и по някоя рибка ще си е супер кеф

B lo w мy мind & F o ll o w мe
Пред тези скали е дълбоко и със сигурност ще се въртят зъбатите риби.Отиди през деня да си избереш удобно место,внимавай в тъмното, както са големи така са и трудни тези скали.cheatereye написа:
Въпрос на късмет, скалите там са външни, зависи коя ще избереш,, всичко е въпрос на късмет
Успех!
и драсни после някой ред как си риболувал.