Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
Голяма сеч падна снощи на Агалинката
от 19.00 до 21.00 по 2 килца на човек много добър сафрид
. Е и сватбата си беше подобаваща 

Днес сутринта на Агалината имаше 8 коли,уж сафридено време беше ама какво са направили незнам.Аз ходих да търся платерините ама ги няма,само 2 бр.хубави,може западния вятър нещо да бърка работата,пък и заваля.
Днес от 15:00 до 20:30 На Вълнолома на фарчето(накрая)
размер: предимно среден и едър и тук там граца
6 килограма
размер: предимно среден и едър и тук там граца
6 килограма
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- сериозен играч
Кое вълноломче??? Кое фарче??? 

Вълнолома-Варна
Фарчето-това което е от външната страна,не вътре
Фарчето-това което е от външната страна,не вътре
-
- новобранец
Днеска на рибното пристанище от18ч.до 21ч.по около 2кг на човек но основно дребен.
-
- научил се да хвърля
На живо от източното 1во км - от 7:45 до 8:10 даваше добре, после намаля и сега спря - 9:00. По рано не знам как е било. Продължавам да настоявам 

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Късмет колега!!!
Вчера от 18 до 20 ч. двама човека на 2 ра буна едвам кило. Много пръснат и ако някой хванеше 3-4 рибки - викахме Браво:)
Рибата мешена - оснвно дребна, но имаше и 3-4 екземпляра по 20 см!!!.
Вчера от 18 до 20 ч. двама човека на 2 ра буна едвам кило. Много пръснат и ако някой хванеше 3-4 рибки - викахме Браво:)
Рибата мешена - оснвно дребна, но имаше и 3-4 екземпляра по 20 см!!!.
-
- новобранец
Вчера на морска гара Варна ... слаба работа ... аз лично за 2-3 часа изкарах 3 рибета (с мойта 4 метрова пръчка с 10 куки ) иначе старите морски вълци покрай мен (с големите сопи по 7-10 метра с по 30 куки+ ) вадиха през 10-20 минути по 1-2 рибета .... и се вайкаха че няма риба а предният ден било някаква невъобразима сеч правили хората по 3-4 до 6-7 кила сафрид .... явно някъде се е завъртял пасажът ...
-
- научил се да хвърля
да обобщим... както написах по рано малко преди 8 отидох като даваше добре риба до 8:15 - малко след като написах смс на колегата че дава добре...
почна да намалява след това мина единия влекач и секна... така до 10 без нещо, когато влекача се прибра и рибата пак се завъртя
(нищо общо ама карай) и така до 11 и нещо и пак леко по леко спря
в 12 събрах - вземаха се отделни бройки на клатене точно отпред, но много много слабо
ето резултата - първата снимка - по време

втората снимка - краен резултат - тежи колкото ви се вижда
иначе са 128 рибета - докато го прехврълях ме хванаха лудите и ги преброих

тази седмица ше видим дали ще остане време, че от работа нещо не спират да ме питат защо не ходя
п.с. - и разбирасе редовния един брой меджит

в 12 събрах - вземаха се отделни бройки на клатене точно отпред, но много много слабо
ето резултата - първата снимка - по време

втората снимка - краен резултат - тежи колкото ви се вижда

тази седмица ше видим дали ще остане време, че от работа нещо не спират да ме питат защо не ходя

п.с. - и разбирасе редовния един брой меджит
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Днес с лодка около св.Анастасия,много слабо,но за сметка на това дребен
.Вчера са го хващали точно срещу кея на нефтобазата,делфините го набили там,но днес в целия район само инцидентни малки пасажчета.Водата е много изстинала между другото.

-
- новобранец
Днес на Изтока с обиколки от 8 КМ до 1 и обратно въпреки сутрешните каръшки истории/счупен връх на чипа от многото боклуци/ от 6 до 11 - 3.5 кг само на спининг.Имаше големи почивки между кълването.То сутрешното направо си го изтървах.Колегите коментираха,че вчера в дъжда са взели кой 5, кой 7-8 кг.Ами значи да чакаме да завали и да я мятаме.Със здраве!!!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аве колеги имахте ли проблеми с охраната на Изтока или аз бях карък и оцелих кофти ден с кофти охрана на смяна??
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пешо,последните два дни от навъртанията ми там не съм забелязал проблем с охраната.Хора си има доволно.Нещо си бил карък онзи ден 

Качествени чепарета Borkata

- shturetc
- ще става разбирач
На Славянка/Фишпорта също дава риби и,също като на Изтока,е на вълни.Имаше момети (редки) с по 10-12 сафрида на чепарето(15 куки)-имаше и моменти(редки),в които се чудех дали не съм си вързал куките наобратно
В повечето време си даваше по 2-3-4-5 рибки на хвърляне.Днес с макарите работехме по-добре от директните,понеже рибата държеше по-навътре в гавана,В редките моменти(по обяд),когато настъпваха делфините,сафрида слизаше на дъното! Когато чернокопите натискаха,граците бяха на половин метър над водата--в останалото време рибата се взимаше в горните слоеве .
За съжаление днес имаше и един досаден,подмазвачески Гъз-тъп охранител,взел се прекалено насериозно,който 15 минути,в дива истерия безуспешно се опитваше да изтласка рибарската гилдия в канала море-езеро и...добре,че никой не го взе насериозно....че можеше да забременее,тъпака.
Привечер вкараха кораб(че) и ...пространството за риболов утеснЕ-между корабчето и баржата се гъчихме...ама,тя и рибата зачезна и скоро прибрахме такъмите.
ПП hunte,видях ти смс-а,ама късно(трети ден,откак се наспивам като нормален чиляк,а не рибар
)...Разбира се,не промених решението си днес да навестя Рибното,вместо Изтока 
карид,надявам се,че не ми се разсърди на отказаната оферта за домопревоз
Какъвто се бях омирисал на риба и подгизнал от дъжда,не ми се щеше да превъщам колата ти в кочина--качих се на 211 и до Новата поща стоях "мирно",за да не офоняря седалките на градския транспорт--имам си своите чешитски отклонения
Пешоооо,утре сабахлян сакаш ли да атакуваме Изтока цузамен?Люркам още няколко бързи ракии и...навивам алармата за 4ч! !?...ш'ти драсна едно на лични

За съжаление днес имаше и един досаден,подмазвачески Гъз-тъп охранител,взел се прекалено насериозно,който 15 минути,в дива истерия безуспешно се опитваше да изтласка рибарската гилдия в канала море-езеро и...добре,че никой не го взе насериозно....че можеше да забременее,тъпака.
Привечер вкараха кораб(че) и ...пространството за риболов утеснЕ-между корабчето и баржата се гъчихме...ама,тя и рибата зачезна и скоро прибрахме такъмите.
ПП hunte,видях ти смс-а,ама късно(трети ден,откак се наспивам като нормален чиляк,а не рибар

карид,надявам се,че не ми се разсърди на отказаната оферта за домопревоз

Пешоооо,утре сабахлян сакаш ли да атакуваме Изтока цузамен?Люркам още няколко бързи ракии и...навивам алармата за 4ч! !?...ш'ти драсна едно на лични