Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
BOBCAT
новобранец
новобранец

Re: Сафрид 2013

Мнение от BOBCAT »

Голяма сеч падна снощи на Агалинката :) от 19.00 до 21.00 по 2 килца на човек много добър сафрид :) . Е и сватбата си беше подобаваща ;)
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес сутринта на Агалината имаше 8 коли,уж сафридено време беше ама какво са направили незнам.Аз ходих да търся платерините ама ги няма,само 2 бр.хубави,може западния вятър нещо да бърка работата,пък и заваля.
borimir4o
новобранец
новобранец

Мнение от borimir4o »

Днес от 15:00 до 20:30 На Вълнолома на фарчето(накрая)
размер: предимно среден и едър и тук там граца
6 килограма
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Кое вълноломче??? Кое фарче??? :smt017
borimir4o
новобранец
новобранец

Мнение от borimir4o »

Вълнолома-Варна
Фарчето-това което е от външната страна,не вътре
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Днеска на рибното пристанище от18ч.до 21ч.по около 2кг на човек но основно дребен.
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

На живо от източното 1во км - от 7:45 до 8:10 даваше добре, после намаля и сега спря - 9:00. По рано не знам как е било. Продължавам да настоявам :)
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Късмет колега!!!
Вчера от 18 до 20 ч. двама човека на 2 ра буна едвам кило. Много пръснат и ако някой хванеше 3-4 рибки - викахме Браво:)
Рибата мешена - оснвно дребна, но имаше и 3-4 екземпляра по 20 см!!!.
sick_brain
новобранец
новобранец

Мнение от sick_brain »

Вчера на морска гара Варна ... слаба работа ... аз лично за 2-3 часа изкарах 3 рибета (с мойта 4 метрова пръчка с 10 куки ) иначе старите морски вълци покрай мен (с големите сопи по 7-10 метра с по 30 куки+ ) вадиха през 10-20 минути по 1-2 рибета .... и се вайкаха че няма риба а предният ден било някаква невъобразима сеч правили хората по 3-4 до 6-7 кила сафрид .... явно някъде се е завъртял пасажът ...
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

да обобщим... както написах по рано малко преди 8 отидох като даваше добре риба до 8:15 - малко след като написах смс на колегата че дава добре... :lol: почна да намалява след това мина единия влекач и секна... така до 10 без нещо, когато влекача се прибра и рибата пак се завъртя :roll: :lol: (нищо общо ама карай) и така до 11 и нещо и пак леко по леко спря
в 12 събрах - вземаха се отделни бройки на клатене точно отпред, но много много слабо
ето резултата - първата снимка - по време
Изображение
втората снимка - краен резултат - тежи колкото ви се вижда :lol: иначе са 128 рибета - докато го прехврълях ме хванаха лудите и ги преброих
Изображение
тази седмица ше видим дали ще остане време, че от работа нещо не спират да ме питат защо не ходя :mrgreen:

п.с. - и разбирасе редовния един брой меджит
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес с лодка около св.Анастасия,много слабо,но за сметка на това дребен :).Вчера са го хващали точно срещу кея на нефтобазата,делфините го набили там,но днес в целия район само инцидентни малки пасажчета.Водата е много изстинала между другото.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Днес на Изтока с обиколки от 8 КМ до 1 и обратно въпреки сутрешните каръшки истории/счупен връх на чипа от многото боклуци/ от 6 до 11 - 3.5 кг само на спининг.Имаше големи почивки между кълването.То сутрешното направо си го изтървах.Колегите коментираха,че вчера в дъжда са взели кой 5, кой 7-8 кг.Ами значи да чакаме да завали и да я мятаме.Със здраве!!!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Аве колеги имахте ли проблеми с охраната на Изтока или аз бях карък и оцелих кофти ден с кофти охрана на смяна??
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Пешо,последните два дни от навъртанията ми там не съм забелязал проблем с охраната.Хора си има доволно.Нещо си бил карък онзи ден :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

На Славянка/Фишпорта също дава риби и,също като на Изтока,е на вълни.Имаше момети (редки) с по 10-12 сафрида на чепарето(15 куки)-имаше и моменти(редки),в които се чудех дали не съм си вързал куките наобратно :wink: В повечето време си даваше по 2-3-4-5 рибки на хвърляне.Днес с макарите работехме по-добре от директните,понеже рибата държеше по-навътре в гавана,В редките моменти(по обяд),когато настъпваха делфините,сафрида слизаше на дъното! Когато чернокопите натискаха,граците бяха на половин метър над водата--в останалото време рибата се взимаше в горните слоеве .
За съжаление днес имаше и един досаден,подмазвачески Гъз-тъп охранител,взел се прекалено насериозно,който 15 минути,в дива истерия безуспешно се опитваше да изтласка рибарската гилдия в канала море-езеро и...добре,че никой не го взе насериозно....че можеше да забременее,тъпака.
Привечер вкараха кораб(че) и ...пространството за риболов утеснЕ-между корабчето и баржата се гъчихме...ама,тя и рибата зачезна и скоро прибрахме такъмите.

ПП hunte,видях ти смс-а,ама късно(трети ден,откак се наспивам като нормален чиляк,а не рибар :lol: )...Разбира се,не промених решението си днес да навестя Рибното,вместо Изтока :wink:
карид,надявам се,че не ми се разсърди на отказаната оферта за домопревоз :wink: Какъвто се бях омирисал на риба и подгизнал от дъжда,не ми се щеше да превъщам колата ти в кочина--качих се на 211 и до Новата поща стоях "мирно",за да не офоняря седалките на градския транспорт--имам си своите чешитски отклонения :lol:
Пешоооо,утре сабахлян сакаш ли да атакуваме Изтока цузамен?Люркам още няколко бързи ракии и...навивам алармата за 4ч! !?...ш'ти драсна едно на лични

:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”