Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
Здравейте. Днес на Дружба от 8 до 11.30 - 9 риби и едно пуснато обратно бебе заргана. Половинката хвана и тя 4 риби. Наоколо имаше минимум 80 рибари. Надяван се и някой друг да пише.
Успех на всички!
Успех на всички!
Явно се ската някъде. Днес на Ной 3 заргана и една илария от 9 до към 12 и си тръгнах. Много рибари малко риба. След обяд не знам как е било.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Днес на Тюленово ,,никакъв,, риболов.Резултат 3ма човека с няма 20риби това от изгрев до към 15ч.
На външните плочи на Рубин от тъмно до тъмно 14 хубави заргана с мнооооого голяма мъка.....ужасно тегав риболов.....даже имаше колеги които сладко сладко задрямаха на столовете си....имаше моменти 2 часа и нагоре без удар....брутално пръсната рибата....сутринта половин час преди развиделяване въртях воблер и блесна без удар....
0885022272 / 0885897615
- dvdimitrov
- новобранец
вчера и днес на 4та буна по два заргана от 15ч. до 17ч. като и двата дена ги хващам в рамките на 10 минути и после край!
- spiritfog
- научил се да хвърля
И аз бях от множеството пред Рубин. От 10.30. до 15.00 5бр. и 2-3 иларийки върнати обратно. Но времето си беше направо подарък от Нептун.
Поъвърждавам за ной.хората бяха повече от рибата,сутринта бях на плочата по късно на буната 7 бр от 7 до 14ч .имаше и доста писалки делфин на 20 м пред буната,тегава работа рибата искаше придърпване зайграване от време на време.
- 1000n
- разбира нещата
Да, наистина! Придърпването си е страшен номер.goro21 написа:Поъвърждавам за ной.хората бяха повече от рибата,сутринта бях на плочата по късно на буната 7 бр от 7 до 14ч .имаше и доста писалки делфин на 20 м пред буната,тегава работа рибата искаше придърпване зайграване от време на време.
Аз съм го научил от колеги от форума.
От една страна придърпването примамва рибите,
а от друга - представлява леко засичане,
което е ценно в моментите,
когато рибата кълве едва-едва.
Наслука на всички!

Здравейте. Днес отново на Дружба пред Рубин, от 8 до 11 - 10 риби. Морето вреше от ува и друга дребни рибки.
Изключително лошо впечатление ми направи мръсотията на местата за риболов останала след тези няколко дни на усилен риболов. Морето е на всички и нека го пазим чисто.
Успех!
Изключително лошо впечатление ми направи мръсотията на местата за риболов останала след тези няколко дни на усилен риболов. Морето е на всички и нека го пазим чисто.
Успех!
- sardina
- научил се да хвърля
Нещо става с тая риба. Има информация както на юг, така и на север , че зарган има , но не кълве. Като потвърждение - пада бомбардата във водата, зарган подскача, а удари няма.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
днес на дружба 10 риби.
като хвърлиш с бомбардата зарганата скача но не ще да яде има и много ува.
като хвърлиш с бомбардата зарганата скача но не ще да яде има и много ува.
Днес, моите колеги на външните плочи на Рубин повториха почти същия ужасно муден и тегав мач от вчера - +/- 1-2 риби......водата за мен е доста топла все още за сезона, страшно много ем , а няма кой да го пръсне и рибата въобще не мисли за групиране и да започва да се храни миграционно.....луда работа.....другата седмица го дават да има дни с до 20 градуса и общо взето ще бъде същото.
0885022272 / 0885897615
Днес, на външните плочи на Рубин, от 6 до към 17, се получи едно ужасно яко и кефещо НЯМАНЕ! Финиширах страхотнения излет със заветните 5 бр. качествени заргана. Имаше двама - трима колеги, които заслужаваха орден Стара Планина , защото успяха да постигнат 8-10-11 заргана за деня. Имаше и доста хора с 0-1-3 бр. Отврат......ама голям кеф......ама и отврат.....
0885022272 / 0885897615
- sardina
- научил се да хвърля
И аз като колегата batbubi бях там и изживях същото мазохистично преживяване, заедно с още маса хора.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!