Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от Дядо Иван »

minchoto написа:
bukiiaz написа:Хайде и аз да пусна някоя снимчица по темата. Малко перушинки ,дето се връзват по-трудничко,но понякога работят по-добре от всякакви изкуствени материали .Подчертавам -ПОНЯКОГА.
Браво колега, не знам кой те е учил, но добре си е свършил работата! :wink: :smt023
Един пич от Варна,ма ти не го познаваш. Мънцата му викат.Даже и подарък му направих преди 10 -тина дни на една среща.Ето този.
Изображение :drinkers:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

bukiiaz написа:Даже и подарък му направих преди 10 -тина дни на една среща.Ето този.
Ауууу, човека те научил на такива неща, а ти какво пожелание си му написал :lol: :lol:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

minchoto написа:
bukiiaz написа:Даже и подарък му направих преди 10 -тина дни на една среща.Ето този.
Ауууу, човека те научил на такива неща, а ти какво пожелание си му написал :lol: :lol:
Щото го обичам много ,затова .Ма стига ,че оспамехме темата. :D
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

bukiiaz написа: Щото го обичам много ,затова .Ма стига ,че оспамехме темата. :D
За да съм в крак с темата, имам само една забележка - много е хубаво чепарето, само дето на трета кука шлауха е малко по-къс от другите :D
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Прав си :? .Ще се старая повече от тук нататък. :roll:
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

atillas написа:как ви стоят така събрани начи пуууууу
мойте при самото връзване винаги се разпиляват, и плюнка слагам и с безцветен лак пробвах еми не стоят заедно и това е
Защо не пробваш да намажеш с гел за коса фишека и го остави да исъхне и след това връзвай колкото ти е кеф дано съм бил полезен :D
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

Здрасти....и на пета кука е по къса......пожелавам наслука,точно на тази кука!!!!!!!
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

minchoto написа: Браво колега, не знам кой те е учил, но добре си е свършил работата! :wink: :smt023
bukiiaz написа:Един пич от Варна,ма ти не го познаваш. Мънцата му викат.
И аз съм от Варна , и като ти гледам изработката на чепарертата ми се ще да взема някой и друг частен урок от товоя учител.Дали може да се уреди , пък аз естествено ще почерпя няколко малки :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ssg написа:........Дали може да се уреди , пък аз естествено ще почерпя няколко малки :drinkers: :drinkers: :drinkers:
И най-малко,две кани айрян да има на масата му.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

КИРО написа: И най-малко,две кани айрян да има на масата му.Изображение
Айряна е най малкото което мога да подсигуря, той само да се навие. :D
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

kapoleti написа:Здрасти....и на пета кука е по къса......пожелавам наслука,точно на тази кука!!!!!!!
И ти си прав.Ама що не покажеш нещо твое? Тук си споделяме кой какво прави,а ти не си показал нищо .Добронамерен съм ,да не го разбереш по кофти начин.Спомена ,че връзваш чепарета ,хубаво е да покажеш някое твое творение.Ако искаш разбира се.Ти научаваш от другите по нещо ,ние ще научим нещо от тебе.... Нали за това сме в този форум ,за да си споделяме и учим един от друг.Никой не може да каже ,че знае всичко и че повече няма какво да учи.Цял живот се учим и винаги ще има неща ,които не знаем.Така че .....Риболова е невероятно хоби и би трябвало да ни сплотява и да ни зарежда с положителни емоции.А това ,че някои от нас правим чепарета и продаваме ,не би трябвало да променя нещата.Като казваше един мой приятел -"тук сме се събрали да се разтоварваме и да ни е приятно ,а не да се караме помежду си и да занимаваме останалите с нашите глупости"Дано съм бил разбран правилно. :wink:
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

minchoto написа:
bukiiaz написа:Хайде и аз да пусна някоя снимчица по темата. Малко перушинки ,дето се връзват по-трудничко,но понякога работят по-добре от всякакви изкуствени материали .Подчертавам -ПОНЯКОГА.
Браво колега, не знам кой те е учил, но добре си е свършил работата! :wink: :smt023
Аз , аз го учих :lol: :lol: :lol: . Намерих го преди доста години по камъните на Тюленово , жена му го беше изгонила :axe: да хване малко рибка , съжалих го , показах му туй онуй че да не ходи като самурай без господар и ето резултата . Ееех ... още си чакам бирата и двете сушеници :cry: .
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Направих и аз едно синкаво с бяла коса, ама май ще са ми малки куките.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
mooooka
новобранец
новобранец

Мнение от mooooka »

Не съм писал до сега в този раздел на форума така че това ще ми е първият пост.Искам да кажа че повечето неща за чепаретата научих от тази тема.Благодаря на колегите които споделят информация и снимки.Така че срам несрам ето няколко вързани куки и чепарета от мен(съжалявам за качеството на снимките)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Иван Байчев написа: Аз , аз го учих :lol: :lol: :lol: . Намерих го преди доста години по камъните на Тюленово , жена му го беше изгонила :axe: да хване малко рибка , съжалих го , показах му туй онуй че да не ходи като самурай без господар и ето резултата . Ееех ... още си чакам бирата и двете сушеници :cry: .
Бе не знам кой дремеше на камъка и не можеше да хване нито една риба :lol: , а риба имаше да те изяде ,ама карай.Маймунчоооо ,разкажи цялата случка ,може да се хареса на колегите .Най-поучително може би ще бъде : как една риба събира непознати и ги прави приятели!!! Много учители :lol: станахте бре!!! Ама нали си ви обичам,ще ви черпя няма проблем.Адаш, годинките хвърчат !!! От нея вечер минаха сигурно 10 години.Ама и хора нямаше вечер по камъните,а сафрид имаше МНОООООООООГО. А сега вечер има повече хора ,отколкото през деня.Мамка му и сафрид ,да идва по-бързо ,че не издържам. :drinkers:
А на колегата сякаш нещата са хубави ,но апарата му е кофти и не се виждат добре нещата. Моока, като тръгнеш за сафрид към Тюленово ,ще ги доизкоментираме тънкостите,обещал съм ти :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”