Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
голяма въртяща блесна , номер 4-5 също с прилично голяма тройка , и жаба , с размера на самата блесна забодена за тройката . Едното перо на тройката през главата , а на другите 2 предните крака на жабата . Единия заден крак на жабата също забит на тройката , при самата става на плавника на жабата , за да се получи желаната "игра" на примамката.
Самата жаба трябва да е мъртва преди да се почнат извращенията с нея
Самата жаба трябва да е мъртва преди да се почнат извращенията с нея

Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Ей, не ги оставихте да пораснат тези бебета сомчета.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
-
- научил се да хвърля
dakataegotin написа:Ей, не ги оставихте да пораснат тези бебета сомчета.
чакай , чакай , някой споменал ли е нещо за вземане ? Или ей така , да си хвърлим безпочвените обвинения ?
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Днес трябваше да направа снимки за да се познае някой тук.Днес един "колега" с огромна блесна с жаба на нея си се разхождаше без притеснение по брега на реката около Завой с едно сомче,не по-голямо от 40см.Не за пръв път виждам подобни случки.За зимния рибомор да не говоря.
П.П. Колега vobler4o нищо лично към теб.Просто тук във форумите всички сме невинни а действителноста е различна.
П.П. Колега vobler4o нищо лично към теб.Просто тук във форумите всички сме невинни а действителноста е различна.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
защитавам главно себе си. Много от хората които ходят по реката ме познават , и могат да потвърдят , че риба взимам много рядко, каквато и да е. А специално за сом , не съм виждал никой да пуска по-големи риби от тези който пускам аз 

Намерих темата доста надолу.Много рибари и никой не пише.Знам защо-за да не се разберат местата на които се лови.Може да се пише така без риск.Примерно.Вчера сутринта в дъжда и снега разходка с болонеза по Тунджа над града.Десетина прашки шарен червей и резултата-един кабакулак около килото.След него втори който ми счупи куката/16 номер Оунър фуна/.трето кълване с откачена риба.Смених мястото с друго по нагоре.Резултат-един кабакулак/кефал/над килограм и друг около 700 грама.Риби не вземам.Местата на риболова са над Ямбол посока Веселиново,Завой.Наслука.