Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Къде се намира този язовир Писанец и има ли риба ?
Мостът на с.Писанец вляво ( посока Русе-Варна ).radomir4y написа:Къде се намира този язовир Писанец и има ли риба ?
какви са условията на писанец ?
Колко пръчки може да се хвърлят? Рибата плаща ли се ?
-
- кандидат преподавател
10 лв вход.Шарана се плаща май беше 4 или пък 5 лв.вече не помня.Таранката е безплатна .В началото на забраната бъкаше от шаран и с две пръчки ти се омотава главата .Основно на система .Кълве на всичко .Но от глладния шаран трудно можеш да хванеш таранкаradomir4y написа:какви са условията на писанец ?

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
Какаво стана с забраната кога ще се реши дали ще влезе в сила? То не остана време...
-
- сериозен играч
Днеска звъняхме в ИАРА да питаме, и ни казаха че засега незнаят нищо такова, също така казаха че съм поне десетият който им звъни днеска за да пита.tenesista_ написа:Какаво стана с забраната кога ще се реши дали ще влезе в сила? То не остана време...
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
За какво става въпрос? Да не би да се чува, че ще се удължава забраната. Нали от 1-ви почваме да ловим.nick71 написа:Днеска звъняхме в ИАРА да питаме, и ни казаха че засега незнаят нищо такова, също така казаха че съм поне десетият който им звъни днеска за да пита.tenesista_ написа:Какаво стана с забраната кога ще се реши дали ще влезе в сила? То не остана време...

-
- ще става разбирач
Това е изключително тъп ход от тяхна страна да удължават забраната никой не им е виновен за тяхното безхаберие.....Всеки знаеше че пролетта тази година закъсня с 1 - 2 седмици само те неразбралите сега и на справедливи ще ми се правят....
-
- сериозен играч
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=59kasabinho написа:За какво става въпрос? Да не би да се чува, че ще се удължава забраната. Нали от 1-ви почваме да ловим.nick71 написа:Днеска звъняхме в ИАРА да питаме, и ни казаха че засега незнаят нищо такова, също така казаха че съм поне десетият който им звъни днеска за да пита.tenesista_ написа:Какаво стана с забраната кога ще се реши дали ще влезе в сила? То не остана време...
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Незнам,но според мен 2 сеици няма да навредят на никого.Въпреки че вчера видиях 2ма представители на ромските общества ,които явно бяха ходили за риба на лома.
...and justice for all
За язовир Писанец преди моста ли се завивя в ляво или след него в посока Русе -Варна и може ли да се стигне до там с кола? Асфалтиран ли е пътя ?
-
- ще става разбирач
Мitko84 аз също видях оня ден рибари по Дунава но това не бих го нарекъл проблем... Вие още не сте ли разбрали че това е голяма река това не оказва почти никакво влияние опасни са мрежарите и най вече токаджиите и бомбите които избиват твърде много риба и променят релефа и кара рибите да търсят нови места където се чувстват сигурни и тая забрана незнам кое ще промени ....? Колега ако си мислиш че 2 седмици ще оправят положението си далеч от истината!
Друг въпрос е че доста хора са си взели отпуск за началото на юни ....
Друг въпрос е че доста хора са си взели отпуск за началото на юни ....
Аз знам че и 2 години няма да оправят положението ,но реално погледното рибата ще продължава да намалява.Трябва поне 5 годишна тотална забрана за мрежарите а за нарушителите и токаджиите и бомбаджиите затвор.
...and justice for all
-
- ще става разбирач
E това е приказка колега но за жалост няма да се случи