около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Re: около Бургас ????

Мнение от сирака »

Raptorr написа:Малко инфо от Грудовска.Положението е мноооого зле,но не откъм риба,а откъм цигани които опустушават рибата в реката...Първо да кажа,че бряна няма,но реката е пълна с костур и малки сулки(бели риби).Червеноперката също е в изобилие,и също така има много платика и тук таме по някой морунаж.Брега е засипан с платика и червеноперка,понеже циганите които обикалят с калдармите вместо да я връщат във водата я хвърлят на брега...Гадните мангусти взимат само бялата риба,понеже идвал човек в село Дебелт който я изкупувал на 2 лв кг.Рибите са до половин килограм.Незнам какво да кажа,просто съм потресен от гледката...Поне да връщаха рибата която не взимат :? Тази година определено има доста риба в реката,но така както е тръгнало,няма надежда :(
А каде са смешниците от иара???
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

В Дебелт, изкупуват риба! :ANAL:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
coldy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coldy »

сирака написа:
Raptorr написа:Малко инфо от Грудовска.Положението е мноооого зле,но не откъм риба,а откъм цигани които опустушават рибата в реката...Първо да кажа,че бряна няма,но реката е пълна с костур и малки сулки(бели риби).Червеноперката също е в изобилие,и също така има много платика и тук таме по някой морунаж.Брега е засипан с платика и червеноперка,понеже циганите които обикалят с калдармите вместо да я връщат във водата я хвърлят на брега...Гадните мангусти взимат само бялата риба,понеже идвал човек в село Дебелт който я изкупувал на 2 лв кг.Рибите са до половин килограм.Незнам какво да кажа,просто съм потресен от гледката...Поне да връщаха рибата която не взимат :? Тази година определено има доста риба в реката,но така както е тръгнало,няма надежда :(
А каде са смешниците от иара???
Явно са в цирка
glarusa написа:В Дебелт, изкупуват риба! :ANAL:
Не, в Дебелт я продават, кой им я купува - не стана ясно. Мургавите невчесани, небръснати събратя дори не можеха добре да ме разберат какво ги питам, по няколко пъти им задавах въпроси застанал на отсрещния бряг докато се разберем.

А за "добре дошли" да видиш по брега навсякъде нахвърляна, измряла риба хич не е гот...
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

вчера 21.12. на Тръстиково от 8:00 до15:00ч
Прикачени файлове
Photo-0060.jpg
Photo-0060.jpg (100.43 KiB) Преглеждано 1296 пъти
Photo-0059.jpg
Photo-0059.jpg (89.58 KiB) Преглеждано 1296 пъти
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

Браво колега за улова.Рибата в камъша ли е?
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
krasi81

Мнение от krasi81 »

gogobogo написа:Браво колега за улова.Рибата в камъша ли е?
Ти къ мислиш бе Гога
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

Да колега в папура е набита и много леко кълве и задължително кеп с дълга дръжка 4 м
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

dimito80 написа:Да колега в папура е набита и много леко кълве и задължително кеп с дълга дръжка 4 м
Колега каква е причината , че трябва дълъг кеп?
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

трябва кеп защото рибата се хваща само в дупките в самия папур таранките са едрички като я засечеш веднага забива в папура.ако застанеш на чисто място едвали ще хванеш нещо.с две думи кълве засичаш вдигаш я рязко на горе и веднага в кепа.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

dimito80 написа:трябва кеп защото рибата се хваща само в дупките в самия папур таранките са едрички като я засечеш веднага забива в папура.ако застанеш на чисто място едвали ще хванеш нещо.с две думи кълве засичаш вдигаш я рязко на горе и веднага в кепа.
Разбрах колега ,мерси.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Колеги някой да има актуална информация за грудовска река , че утре мисля да отскоча до Кирил и Методи да видим кво прай белювицата дали ще я намеря или ще намеря само пневмонията :D благодаря ви предварително за отговорите и наслука на всички :D :D :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Колеги днес са ходили на Грудовска и са останали Капо!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

За бях в понеделник. Пълно беше с много дребен костур и червеноперка. Позабавлявах се да хващам и пускам. Нито една риба не хванах с приличен размер. Но нещата по реката се менят всеки ден, така че пробвай! Успех!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Днес и аз открих сезона за новата година с някоя рибка :D :drinkers: но неходих на Грудовска река а отскочих до Зидарово.Пристигнах на апървият вир до големия завой преди селото към 09:30 и там нищо мятах мятах и пак нищо от там газ на колата оставих я на моста преди селото и почнах да преслушвам вирчетата на нито едно нямах удр и по едно време ми свърши и захранкта ама гледам подмен на 20-30 метра спряла кола гледам двама колеги ръкомахат с гегите и единият се оказа съфоромец да е жив и здрав и новта година да му донесе мноо успехи не само в риболова та той беше изкарал някое и друго кефалче и аз застанах няколко метра под него турнах едно златисто мънисто и хванх 2 кефалчета и три ми се откачиха хубаво че колегата хранеше над мен със захранка,бял червей и царевица щото и двете риби повъщаха храна кат ги хванах.Към три приклучих с риболова щото бях с комшията а той искаше да си ходим щото беше капо като неброим няколко дребни бабушки.Реката беше качила доста нивото но пак си беше бистра.Наслука на всички
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
garo1984
новобранец
новобранец

Мнение от garo1984 »

Пешка в 17:30 приключих с риболова, краен резолтат 12 броики (колегата дотеп :drinkers: )
Ти кат тръгна и рибата се завъртя докам тамно си даваше
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”