Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: `
rap66 написа:Язовирите на Тутраканци са си съвсем достъпни. Координати на Горния 43.107161, 27.421911 Долния 43.127 , 27.435. Google Earth ще ти покаже пътя
хехе .. да не те стряскам брато ама пътя беше изоран

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
На катранджията риба има и то сериозна само да и разбираш.
М-да, от миналата година ... сега не знам как еDoncho69 написа:На катранджията риба има и то сериозна само да и разбираш.
-
- новобранец
Zdraveite!
Moje li da polucha informaciq za qzovir Zvunec?
Blagodarq predvaritelno!
P.S:Sujelqvam za latinicata,no mi se precaka bulgarskiq
Moje li da polucha informaciq za qzovir Zvunec?
Blagodarq predvaritelno!
P.S:Sujelqvam za latinicata,no mi se precaka bulgarskiq
@kjuchukov89 чети колега 

streetboll написа:В петък около 18:00 часа бяхме на Звънец.Нивото на водата е паднало драстично поне 3 метра.Хора много.Имаше най-малко 60 човека.Само колите на стената бяха 12 и една каравана.Стояхме до неделя до към 9:30 до тогава ни издържаха нервите.От толкова много хора и хвърлени въдици имаше само 4 серизно удара за двете вечери.До нас хванаха шаран 3кг,ние имахме 2 шаранчета около 600гр и 3 таранки,извадиха и една бяла риба около 2кг.После разбрахме че собственика на язовира е взел Одринци,Оброчище и от Звънец вадил риба и зарибявал другите.Няма да се очудя ако е вярно иначе защо ще е паднало новото на язовира при положение че се изваляха не малко дъждове в него край.За тази година че и другата този язовир го зачерквам.
-
- новобранец
хтDoncho69 написа:На катранджията риба има и то сериозна само да и разбираш.
Къде се намира това катранджията
Здравеите колеги,малко инфо от днес на Цонево (Аспарухово).Две платики около кило,другото бабушки и платики по150-400грама,повече взимаше на млечна царевица.Дано съм бил полезен на някои.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Събота на Цонево - Погребите -пълно капо. След тежка захранка и последвала стрелба на жито и царевица, нито една риба не се появи на петното освен две циганки и един уклей. Гаден вятър от северозапад и доста големи вълни. Нито помен от бабушка, а за платики и не смея да мечтая даже.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

То и при мен до обяд беше голямо мъртвило, въпреки системното захранване.Всичко започна след 13 часа до към 18 часа.
- cookies
- научил се да хвърля
Водата как е? Чорба ли е много?
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Водата не беше много топла, но пък за сметка на това беше страшно бистра и си мисля,че това много обърка работата.cookies написа:Водата как е? Чорба ли е много?
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Колеги някой знае ли как стои въпроса със язовир Снежина.Ако някой знае нещо нека сподели,като такса,риба и плаща ли се рибата.И ако някой знае тел. за връзка.Благодаря предварително и НАСЛУКА.Може и на лс.
Някой да има прясно инфо за Алкомет?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
puki75 написа:Здравеите колеги,малко инфо от днес на Цонево (Аспарухово).Две платики около кило,другото бабушки и платики по150-400грама,повече взимаше на млечна царевица.Дано съм бил полезен на някои.
Здравей колега,
Понеже до сега не съм ходил на Цонево, а имам голямо желание да го посетя, би ли описал по точно мястото където си ловил. Виждам че си писал Аспарухово, но би ли го описал по точно. Мисля да го посетя края на следващата седмица за две нощувки и всяко инфо ще ми е полезно. Ти на плувка ли лови или нещо друго(фидер) и на каква дистанция.
Благодаря.
П.П. а и ако някой друг ако се включи с предложение и съвет за там ще съм му благодарен

Много,много зле.Всичко е изловено и продадено.Останали са само дребни черни шаранчета/200-300гр/и са се развъдили дребни толупчета които ядът всичко.bantumi написа:Някой да има прясно инфо за Алкомет?
За сведение бях там преди две седмици.Не видях нищо да скача през целия ден.Ами това е.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ