Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Има щука.......gotzyss написа:аха аз ходих след като го бяха напълнили аама беше яко замръзнал и беше доста гадно за ловене , щука дали останаhristotihov написа:Може, изпускаха го да извадят шарана, сега е зарибено с пъстърва.
Рибата винаги е на другия бряг
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Броих ги около 80 човека. Почна да кълве по обяд. Общо уловени риби за локвата около 100бр пъстърва и сьомгова такава, както казваха колегите. Пусната риба за деня от прословутата ладия не повече от 20кг. Аз и моя приятел имаме по 2 рибока прилични. Ако някой знае стръв освен: камола, жъладов, бял, сушен хайвер, щипок, виолетки, паста зелена кафява и жълта, за плувкарски риболов на пъстръвки да пробва. На слука от мен и късмет.fishingmania написа:Някой нещо за 777 от днеска ?
Успех рибари и риболовци?!
- TRAP
- ще става разбирач
Умряла работа вие сте хванали по 2бр на човек някои сигурно по 1бр други въобще.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Така е прав си, но имаше един "колега" който хвана 7/8бр. незнам на какво но на всяка уловена риба от него крещеше така че да го чуе целият гьол. Простотията не ходи по гората а по хората. Ужас!TRAP написа:Умряла работа вие сте хванали по 2бр на човек някои сигурно по 1бр други въобще.
Успех рибари и риболовци?!
-
- новобранец
Какъв е тоя сушен хаивер?misho kostura 55 написа:Броих ги около 80 човека. Почна да кълве по обяд. Общо уловени риби за локвата около 100бр пъстърва и сьомгова такава, както казваха колегите. Пусната риба за деня от прословутата ладия не повече от 20кг. Аз и моя приятел имаме по 2 рибока прилични. Ако някой знае стръв освен: камола, жъладов, бял, сушен хайвер, щипок, виолетки, паста зелена кафява и жълта, за плувкарски риболов на пъстръвки да пробва. На слука от мен и късмет.fishingmania написа:Някой нещо за 777 от днеска ?

-
- ще става разбирач
Еми колега и ние в неделя бяхме аз хванах 2 пъстърви,бащата капо..като цяло повече от половината колеги бяха капо като останалите хванаха по 1-2 риби...Много е зле там не ви препоръчвам да ходите и да мръзнете за 1 кълване... ;xx
-
- новобранец
Колеги, някой да има информация за Панчарево??? Мисля да ходя тези дни да пробвам костурите и белите с лодката. Някой нещо.........???
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- новобранец
Бах маамуу а от лодките нещо???SaSho-Sensas написа:Днес се разходих до Пънча,на банята се вадят микроскопични кустурчета и бабушки+бонус уклейчета тип карфици.Рибите искат захранка и излизат на дистанция 10 15 метра.Надявам се да съм бил полезен.![]()
![]()
![]()
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
Търся информация дали на яз.Искър излиза нещо от страната на Щъркела(пътя София-Самоков) и също дали са замръзнали езерата на Герман и Мелниците?Благодаря предварително. 

излиза колега , най-вече рибари
гъз до гъз
сега сериозно уклей , костур, бабушка , но от страната на понтона

Мерси,колега,ще споделя резултата,ако има такъв.Dimy написа:излиза колега , най-вече рибаригъз до гъз
![]()

в неделя Герман не беше замръзналkmap написа:Търся информация дали на яз.Искър излиза нещо от страната на Щъркела(пътя София-Самоков) и също дали са замръзнали езерата на Герман и Мелниците?Благодаря предварително.
Дава от страната на ресторанта, уклеи и костури - средни .Кълве предимно на бял червеи, рибата вече се влияе от захранката. Костурат дава повече ня рибета от язовира.kmap написа:Търся информация дали на яз.Искър излиза нещо от страната на Щъркела(пътя София-Самоков) и също дали са замръзнали езерата на Герман и Мелниците?Благодаря предварително.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
На бъбрека какво е положението?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
сърбят те ръцете за утре, казах ти - ела с мен и ще фанеш, ама ти искаш да експериментираш...topsoft написа:На бъбрека какво е положението?