Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- КалинПетров
- разбира нещата
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Нека не бъркаме Марица при Симеоновград, Димитровград или Първомай, с тази при Свиленград, там нещата са други, има риба. знаем защо.koko7784 написа:Отписвайте я тази река бе нищо няма в неяне си губете времето...

Къде е тая риба бе на мен нещо ми се губи 

- Vid
- кандидат преподавател
"Тази при Свиленград" и на мен нещо ми се губи. Сигурно си стои у гръцко и не смее да се доближи дори в близост до граничната зонаkoko7784 написа:Къде е тая риба бе на мен нещо ми се губи

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Разбираш ги ти 

Ай дошла рибата ай мангалите са я направили парашутисти и селскостопански уред
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
http://www.blitz.bg/news/article/247921" onclick="window.open(this.href);return false; те ще ни избият и рибата и мостовете ще ни съборят мама им циганска.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Някой знае ли как ще ги накажат гадовете по това бързо производство,много ми е интересно защото това си граничи с тероризъм.vobler4o написа:http://www.blitz.bg/news/article/247921 те ще ни избият и рибата и мостовете ще ни съборят мама им циганска.

- Vid
- кандидат преподавател
Никак, свиквайте с те мангалски неща, щото това е бъдещето на Б-я... След 20-30 г., те ша трябва да бачкат за да ни плащат пенсиите, щото ще са повече от насpano64 написа:Някой знае ли как ще ги накажат гадовете по това бързо производство,много ми е интересно защото това си граничи с тероризъм.vobler4o написа:http://www.blitz.bg/news/article/247921 те ще ни избият и рибата и мостовете ще ни съборят мама им циганска.

Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Това означава- стегайте дупетата, че истинското е@не още не е започнало....SammY написа:Това прозвуча , като стягайте се след 20/30г. пенсии няма да има
Инак, орките много ма кефат. Днес по служебна работа в оркската махала на Ямбол, един ма гони с банани- 30 ст. бройката, ама бяха толкоз едри, че 3 бр. прави кило, а при закупуване на 3 броя цената става 25 ст.

И тъй като съм лекинко гнуслив, пропуснах изкушенията и изкарах два часа из циганските коптори без цигари, щот там по магазините в махалата такива не се продават, обяснимо защо?

Тааа, във всяка стая на маалата живеят по минимум 5 деца и кога изкарам Граото на някоя циганка, то от братя и сестри- еднояйчни, двуяйчни и пр. не може се събра на 3 страници

п.п. Темата не е за тука, ама в те зимни дни кВо да си праИм, освен трагикомедия?

Сенека
Сенека
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Колеги днес посетих наща река
Марица нивото на реката е много паднало и рибата е много изчезнала
както и да е мятах клатуни воблери и най-вече си пробвах новия попер,но него ще го ползвам като се постопли нищо не удари,но поне се разходих.Това е новият попер какво мислите? 14см 40гр

- Прикачени файлове
-
- Снимка0020.jpg (24.06 KiB) Преглеждано 1290 пъти
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!