Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Някой може ли да ми каже какво е положението на гребния канал в Асеновград ?? Разбрах,че е свободен за риболов,но не знам нищо за него. Ще съм ви благодарен за малко информация
Благодаря ви !

-
- ще става разбирач
daaaaaaaaachestarfield написа:Коя диплома бе Рамчо риболовната ли.ramcho_gazara написа:абе господине понеделник ли е първи учебен ден да дойда даси зема дипломата????bat_boiko_nikolov написа:Ей, изядохте се !
Сега Ви питам на риболов ли сте тръгнали или да икономисвате.
Относно горенето на газ - много автомобили , с доста коне харчат 7-8 литра газ на 100 км., което си е кур-капан за Лукойл.
Както си му и трябва, де![]()
Та Дончо не го цакайте с такива забележки.
Пък, ако сте решили да ловите на аквариуми като на Белозем, там си има такса- било за 12 часа, било за 24 !
Ако решите да я платите свиркайте за инфо- на какво, как и кога.
Ма да се се ядете заради простотиите на политиците е смешно .
От мен поздрави и си гледайте рахата, другото кучетата да го смилат.

- CrossFire
- разбира нещата
Рамчо, обърна го на чат, не е моя работа, но да те помоля, така, леекичко.....пиши в другата асеновградска тема - общообразователната.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако визираш изравнителя на ВЕЦ-а, над кв. Изток, нямам прясно инфо.alankulu1987 написа:Някой може ли да ми каже какво е положението на гребния канал в Асеновград ?? Разбрах,че е свободен за риболов,но не знам нищо за него. Ще съм ви благодарен за малко информацияБлагодаря ви !
Но риба и рибари има.
Хиляди каракуди, добри кефали, тук-там и шаран.
Сега като застудее става любима дестинация на хората от квартала.
Е, понякога е ветровито, но има емоции .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- разбира нещата
Ами на мапс-а като го гледах се падаше на изхода дето се излиза за 40-те извора,веднага в дясно след като излезеш от града. Нали за същото говоримbat_boiko_nikolov написа:Ако визираш изравнителя на ВЕЦ-а, над кв. Изток, нямам прясно инфо.alankulu1987 написа:Някой може ли да ми каже какво е положението на гребния канал в Асеновград ?? Разбрах,че е свободен за риболов,но не знам нищо за него. Ще съм ви благодарен за малко информацияБлагодаря ви !
Но риба и рибари има.
Хиляди каракуди, добри кефали, тук-там и шаран.
Сега като застудее става любима дестинация на хората от квартала.
Е, понякога е ветровито, но има емоции .

Последно промяна от alankulu1987 на Вто Сеп 18, 2012 10:27 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Някой ако има прясно инфо за изравнителя на ВЕЦа в Асеновград,моля да сподели.Интересуваме най вече с кой билет се лови.Дали и тук трябва Соколският.
-
- научил се да хвърля
Лови се с риболовният билет ,който всеки риболовец трябва да има . Не разбрахте ли,че няма никакви билети от ЛРД Сокол,което освен една членска карта,която за нищо не ти трябва,друго не могат да ти дадат 

-
- научил се да хвърля
Понеже всяка година почивам в Избегли по това време ,тая година бях изненадан,оказа се че за Избеглийския също трябва да имаш членска карта на Соколци.А язовира е бъкан с раци,не можеш да оставиш царевичката да падне на дъното.Та за това питам ,да не би тия мошенници да искат и за изравнителя техен билет/карта /.
-
- научил се да хвърля
Нееее,спокойно ,там не искат подобна членска карта. Доста водорасли и тиня има горе на тоя преливник....И не си мислете,че рибата там само вас чака
Както се казва,за убиване на времето става
А за Избегли тази членска карта отново е фалш,просто ЛРД Сокол по този начин си набавя средства.Иначе можеш и с обикновен билет да си хващаш.Но като не знаеш..... 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, тази информация, с която постоянно парадираш не е коректна !
ЛРД Сокол- Асеновград стопанисва в момента яз. 40-те извора, язовира в село Избегли и този в Козаново .
Последните два са предоставени от общината на дружеството за срок от 10 години с цел развитие на риболовния спорт сред подрастващото поколение.
За всеки един от трите водоема се изисква членска карта на ЛРД Сокол.
Тя струва 15 лева.
Когато я вадиш заедно с билет от ИАРА дружеството по закон ти прави отстъпка от 20 % за билета, тоест вместо 25 плащаш 20 или за двете 35 !
Законът е такъв.
Сега, казваш срещу тази членска карта не получаваш нищо ?
Не е така !
Всяко дружество се нуждае от средства за основни разходи- работни заплати на охрана, секретар, счетоводител, зарибителни акции и т.нат.
Всички ние с ентусиазъм платихме тези карти не с идеята да ловим шарани по 15 кила, а да помогнем на дружеството да успее да стопанисва отново яз. 40-те извора, защото имаше перспектива да стане платен, както и да може да се плаща за горепосочените дейности.
Това стана и ние сме доволни !
Защото имаме 3 водоема/ без да включвам камара други в България, за които картата също важи/, на които можем спокойно и без излишни разходи да упражняваме любимото си хоби.
От това повече здраве му кажи
Язовири под наем с тлъсти такси и заплащане на килограм в околността колкото щеш.
Там риболовът понякога дори не доставя удоволствие.
А, ние искаме да е интересен , за нас , за нашите деца и затова не приемам твоята теза .
Пък, ако мислиш, че на 40-те извора, Избегли и Козаново няма хубави риби, не съм съгласен.
Но не се хващат лесно ...
Поздрави и се наслаждавайте на всеки миг спокойствие край водоемите !
За мен и децата ми това е богатство....
ЛРД Сокол- Асеновград стопанисва в момента яз. 40-те извора, язовира в село Избегли и този в Козаново .
Последните два са предоставени от общината на дружеството за срок от 10 години с цел развитие на риболовния спорт сред подрастващото поколение.
За всеки един от трите водоема се изисква членска карта на ЛРД Сокол.
Тя струва 15 лева.
Когато я вадиш заедно с билет от ИАРА дружеството по закон ти прави отстъпка от 20 % за билета, тоест вместо 25 плащаш 20 или за двете 35 !
Законът е такъв.
Сега, казваш срещу тази членска карта не получаваш нищо ?
Не е така !
Всяко дружество се нуждае от средства за основни разходи- работни заплати на охрана, секретар, счетоводител, зарибителни акции и т.нат.
Всички ние с ентусиазъм платихме тези карти не с идеята да ловим шарани по 15 кила, а да помогнем на дружеството да успее да стопанисва отново яз. 40-те извора, защото имаше перспектива да стане платен, както и да може да се плаща за горепосочените дейности.
Това стана и ние сме доволни !
Защото имаме 3 водоема/ без да включвам камара други в България, за които картата също важи/, на които можем спокойно и без излишни разходи да упражняваме любимото си хоби.
От това повече здраве му кажи

Язовири под наем с тлъсти такси и заплащане на килограм в околността колкото щеш.
Там риболовът понякога дори не доставя удоволствие.
А, ние искаме да е интересен , за нас , за нашите деца и затова не приемам твоята теза .
Пък, ако мислиш, че на 40-те извора, Избегли и Козаново няма хубави риби, не съм съгласен.
Но не се хващат лесно ...
Поздрави и се наслаждавайте на всеки миг спокойствие край водоемите !
За мен и децата ми това е богатство....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка цяла година го дъвчим това което в момета ти писа ,цяла година се опитвам да им го втъкна в главите и се някой компетентен ще дойде да се искажи неподготвен.
Какво толкова ви са трън в очите тия членски карти по 10-15лева не ми е ясно.
От три дена сме легнали на 40- извора, риба излиза ако можиш да си хваниш
Но най големия ми кеф става когато сутрин и привечер мине джипката от Сокола
А тази вечер в 22 часа ни направиха проверка
ИМАМ НАД 100 излета тази година каде ли не но само на 40-извора и на Избегли са ми проверява ли билета, така че кой каквото иска да си приказва, като не ви утърва не ходете на тези водоеми 100% ще бъдете проверени.
За непросветените; Амур 32 килограма от миналата седмица има искаран на изворите.
пред мен испуснаха 10+, на колегата дъната днеска исхвърча от стойката някакъв РАК сигорно я е съборил.
.
За караконджорите дето излизат от порядъка 800-1,50 изобщо няма да говорим.
Така че дерзайте
П.П. на 100% подкрепям казаното от Бойко за мен това е правилната посока за да се отървем от платените любови.

Какво толкова ви са трън в очите тия членски карти по 10-15лева не ми е ясно.

От три дена сме легнали на 40- извора, риба излиза ако можиш да си хваниш

Но най големия ми кеф става когато сутрин и привечер мине джипката от Сокола

А тази вечер в 22 часа ни направиха проверка

ИМАМ НАД 100 излета тази година каде ли не но само на 40-извора и на Избегли са ми проверява ли билета, така че кой каквото иска да си приказва, като не ви утърва не ходете на тези водоеми 100% ще бъдете проверени.

За непросветените; Амур 32 килограма от миналата седмица има искаран на изворите.

пред мен испуснаха 10+, на колегата дъната днеска исхвърча от стойката някакъв РАК сигорно я е съборил.

За караконджорите дето излизат от порядъка 800-1,50 изобщо няма да говорим.
Така че дерзайте

П.П. на 100% подкрепям казаното от Бойко за мен това е правилната посока за да се отървем от платените любови.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Късмет, Асене !
Имам много работа, ма ако излезе поне 1 час свободен ще ви навестя !
Имам много работа, ма ако излезе поне 1 час свободен ще ви навестя !
Бат Бойко за всичко съм съгласен и го подкрепям с двете ръце единствено не съм съгласен че на Козаново дават да се хваща с членската карта на Сокол.Гонят те като мръсно коте че и майните ядеш че и преседателя на Сокол в Асеновград яде майни и до девето коляно.Затова там изобщо не го брои той не е към Сокол.
Георги Тенев
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Специално ходих до Ройнов, да се позаинтересувам по въпроса !
НЯМАТ ПРАВО да ви гонят .
Дори имаме право да се обърнем за съдействие към органите на МВР
Вярно е, че козановци са си поддържали водоема до сега, но вече не е техен.
Като са ербапи, пускате една жалба и да не се правят на велики !!!
НЯМАТ ПРАВО да ви гонят .
Дори имаме право да се обърнем за съдействие към органите на МВР

Вярно е, че козановци са си поддържали водоема до сега, но вече не е техен.
Като са ербапи, пускате една жалба и да не се правят на велики !!!
-
- разбира нещата
И в крайна смета какво е положението на уравнителя до Асеновград ??? Никой не даде конкретна информация
Моля за такава! Благодаря ви !