Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Чак като аквариум да е на Болата!Защо, колега така мислиш?Болата си е Болата,кой каквото и да говори,там риболова си е съвсем друг,няма нищо общо с този във Варненският залив.Дълбочината е съвсем друга,вятъра и тн.Рибата може да я намериш и на 30м,и на 6м.Там влиза и повече и по различна риба,докато във Варна тя се движи на една определена дълбочина,и на Поварота,пред Галата,на Аладжа банк,на Траката....20 м.В много редки случаи се набива на по плико,изклучая надвечер...моите наблюдения са такива...
Пълнежа е от различни видове коси които съм смесил , а останалото освен пресуканото UV нямам представа какво е и как се казва , подарък ми е от един приятел който ми показа как да връзвам.mooooka написа:Колеги искам да ви попитам как се казват тези двата материяла на англиски на снимките (освен ако не е нещо Top Secret).Единият мисля че го разбрах как се казва Krinkle Mirror Flash
другият мисля че е H2o Fish Scale,3D Minnow Fibers или DNA Frosty Fish Fiber.Някои може ли да ми каже кои е точно може и на лични.Снимките са на ssg една или две страници по-назад
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кире както казах всеки сам си решава да ли с шарени универсални или с едноцветни за дадения случай пр. тиква .синьо или зелено пояснявам мътна вода слънчаво време или облачно време кристално чиста вода в основата стой чепарето и пръчката 80% а останалото е от кункааааата 
Ванка трябвя ли да уточнявам че перушината не беше обикновенна

Ванка трябвя ли да уточнявам че перушината не беше обикновенна

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Прав си Тихич ,че перата не бяха обикновени ,но чепарето не беще едноцветно ,а шарено.И двамата сме правиtiho_roev написа:
Ванка трябвя ли да уточнявам че перушината не беше обикновенна![]()

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
от къде мога да се сдобия с някой тези
Krinkle Mirror Flash
Krinkle Mirror Flash
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
redovi555 написа:от къде мога да се сдобия с някой тези Krinkle Mirror Flash
Аз си ги поръчвам от USA
Колеги,сафрида е ясен и едва ли нещо ново ще измислим,ама нищо не казвате за първата риба която ще посрещнем( карагьоза) някой няма ли да покаже нещо за тези риби???
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Аз познавам един ,дето показваше и ни научи на много неща ,макар някои от нас да не си го признават,но нещо спря да показва !!! Поговорката гласеше -"храни куче да те лае".Митак знам ,че вече не ти се пише ,показва и обяснява кое как става и те разбирам прекрасно.Но ако ти не споделиш това -онова ,не виждам кой ще го направи.Аз бих написал някой ред по въпроса ,но нямам необходимите наблюдения и знания за тази риба.Признавам си.А и както съм казвал ,при нас я няма тази риба и никой не се мъчи да я лови.Ще направя няколко проби разбира се ,но се надявам да направя улов във Варна ,ако успея да налучкам вярното чепаре.За целта ще вържа 10- тина различини и ще се надявам на успех.dobria1 написа:
Колеги,сафрида е ясен и едва ли нещо ново ще измислим,ама нищо не казвате за първата риба която ще посрещнем( карагьоза) някой няма ли да покаже нещо за тези риби???

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
Митак,ти ли си гурото в този форум?Незнаех...А карагьоза ще го бием,само да се стопли още малко водата,сега го ловят само в мрежите...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Много кокали има ве.dobria1 написа:............Колеги,сафрида е ясен и едва ли нещо ново ще измислим,ама нищо не казвате за първата риба която ще посрещнем( карагьоза) някой няма ли да покаже нещо за тези риби???

Пък и ако не си чувал,първо на чепарето идва гюмюша.

Митак,ще вържа едно чепаре за черноочко,ама по-добре ти да го направиш,
че мен ме е срам вече да си показвам изработките.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- orion30
- разбира нещата
Днеска гледам колегата Bukiaz натоварил колата с чепарета та чак я счупил.
И после с пътна помощ.

И после с пътна помощ.

-
- научил се да хвърля
То и мен ма е срам да показвам, ама колкото да мърда темата

А пък таз розовата перушина и нея я глася за таз риба.

А пък таз розовата перушина и нея я глася за таз риба.

Навярно се познаваме,ама ако подскажеш кой си няма да се разсърдяkapoleti написа:Митак,ти ли си гурото в този форум?Незнаех...А карагьоза ще го бием,само да се стопли още малко водата,сега го ловят само в мрежите...

Чак гуру да съм,не съм просто наистина много неща споделих тук и на много хора им отворих очите ( и както се очакваше станах лош) затова сега много по скромно
п.п.очаквайте снимка на едни ламета (много много фини

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- вече хвърля и на тежко
Ах някоя сойка е паднала в боя 

-
- научил се да хвърля
Тя котката, айде сега...XegouX написа:Ах някоя сойка е паднала в боя