Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска"
Та някой чувал ли е нещо?

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- Vlado_852
- разбира нещата
Здр. колега мога да ти потвърдя това което са ти казали от ИАРА, че Текето си е общинско и общината си го стопанисва /до колкото можи да се каже СТОПАНИСВА/. Аз не съм чувал да са си удължили и те забраната, така че не би трябвало да имаш проблеми за риболов след 01.06.2010г. Утре ще звънна да прверя за всеки случай и ще пиша...nick71 написа:Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска"![]()
Вчера бях там и приказвах с охраната, не казаха, че ще се лови след 1-ви.nick71 написа:Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска"![]()

Ако ти се дават малко повечко пари върви на Баниска за 3 дена, ако си направиш добро петно не вярвам да не хванеш хубава риба. Аз лично нямам информация за хубави риби в радиус до 60 км от Русе освен там. За Пет Кладенци ми казаха, че имало късания, но човека който ми го каза не му вярвам на 100 процента.vasko^^^ написа:Здравейте колеги! От много, много време не съм стъпвал по язовирите, тъй като миналата година започнах работа и почивам само в неделя , но използвам този ден ад се видя със семейството и приятелите. Та решил съм да направя една почивка 2-3 дена покрай някой язовир. Като много се колебая дали да е Баниска или Батак. Можете ли да ми кажете какви са условията и на 2те места , как е рибата и т.н. Направо каквото инфо се сетите ще ми е от полза ( с такса ли е с билет ли е . др. ) Мерси предварително

-
- ще става разбирач
Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?
Аз като приказвах с момчетата не останах с впечатление, че ще е по-рано.tenesista_ написа:Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?

Колега ако ти се дават парички ти препоръчвам да отидеш на язовир sukicarp намира се до Костенец на 60 км от София. Плаща се 20 лв за три пръчки + шаран 7лв/кг. Обаче там са пуснати доста трофейни риби. Гледал съм доста клипове на пускането им. Има шарани над 15 кг и няколко над 20. Има и награда ако успееш да хванеш най-големия шаран Спаска мисля че беше едно уискиvasko^^^ написа:Здравейте колеги! От много, много време не съм стъпвал по язовирите, тъй като миналата година започнах работа и почивам само в неделя , но използвам този ден ад се видя със семейството и приятелите. Та решил съм да направя една почивка 2-3 дена покрай някой язовир. Като много се колебая дали да е Баниска или Батак. Можете ли да ми кажете какви са условията и на 2те места , как е рибата и т.н. Направо каквото инфо се сетите ще ми е от полза ( с такса ли е с билет ли е . др. ) Мерси предварително

На 11 е разрешен риболова на Текето,kasabinho написа:Аз като приказвах с момчетата не останах с впечатление, че ще е по-рано.tenesista_ написа:Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?

П.С Здравейте на всички колеги,не бях писал доста отдавна,поради едни или други причини .....Вече не ме свърта чакам да свършва забрааната и да си застъпвам на Текенцето

-
- сериозен играч
Сега се връщам от текето(не се сдържах) но риболова е забранен до 10.06.2010г.
Еми даnick71 написа:Сега се връщам от текето(не се сдържах) но риболова е забранен до 10.06.2010г.

Значи за моя въпрос да обобщя, това което съм разбрал. На Баниска таксата е 20 лева , но за колко пръчки?? Докато на Батак трябва да имам изкаран билет и не плащам такси. Надявам се, че не съм допуснал грешки. Мерси много за инфото. Надявам се скоро да направя този заплануван излет, че вече кроя планове и за Пет Кладенци (то за там е мислено от преди 1 месец ) , но там ще бъда с компания, така че ще ви уведомя какво съм сторил , когато се върна. МЕРСИ и имаите още млако търпение и да грабваме сопите
-
- сериозен играч
Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Регламента е 3лв.на човек и колкото искаш пръчки хвърляш,нищо не се плаща от рибите които си уловил.Гьола е голям колкото този на Щръклево.
Регламента е 3лв.на човек и колкото искаш пръчки хвърляш,нищо не се плаща от рибите които си уловил.Гьола е голям колкото този на Щръклево.
Да не е толостолоб?nick71 написа:Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.

-
- сериозен играч
Възможно е, собственикът каза че има и амур и шаран, ама аз на арендаторите много, много не вярвам.kasabinho написа:Да не е толостолоб?nick71 написа:Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Стават ли таранките за стръв, да отида да си наловя? А за толостолоб арендатора спомена ли че има? Има ли табели до язовира от селото, че на GPS-a не го виждам. Черен ли е пътя до язовира.nick71 написа:Възможно е, собственикът каза че има и амур и шаран, ама аз на арендаторите много, много не вярвам.kasabinho написа:Да не е толостолоб?nick71 написа:Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Последно промяна от kasabinho на Чет Юни 03, 2010 11:30 pm, променено общо 2 пъти.