Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова около Русе

Мнение от Николай-Русе »

Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска" :roll:
Та някой чувал ли е нещо?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

nick71 написа:Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска" :roll:
Здр. колега мога да ти потвърдя това което са ти казали от ИАРА, че Текето си е общинско и общината си го стопанисва /до колкото можи да се каже СТОПАНИСВА/. Аз не съм чувал да са си удължили и те забраната, така че не би трябвало да имаш проблеми за риболов след 01.06.2010г. Утре ще звънна да прверя за всеки случай и ще пиша...
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nick71 написа:Здравейте колеги,днеска подучух че утре откриват текето.Аз естествено веднага звъннах в ИАРА за да се уверя,и от там ми отговориха така "Текето е общинска собственост и нямаме информация за него,общината може да си го пуска когато си поиска" :roll:
Вчера бях там и приказвах с охраната, не казаха, че ще се лови след 1-ви.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

vasko^^^ написа:Здравейте колеги! От много, много време не съм стъпвал по язовирите, тъй като миналата година започнах работа и почивам само в неделя , но използвам този ден ад се видя със семейството и приятелите. Та решил съм да направя една почивка 2-3 дена покрай някой язовир. Като много се колебая дали да е Баниска или Батак. Можете ли да ми кажете какви са условията и на 2те места , как е рибата и т.н. Направо каквото инфо се сетите ще ми е от полза ( с такса ли е с билет ли е . др. ) Мерси предварително :drinkers:
Ако ти се дават малко повечко пари върви на Баниска за 3 дена, ако си направиш добро петно не вярвам да не хванеш хубава риба. Аз лично нямам информация за хубави риби в радиус до 60 км от Русе освен там. За Пет Кладенци ми казаха, че имало късания, но човека който ми го каза не му вярвам на 100 процента.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?
Аз като приказвах с момчетата не останах с впечатление, че ще е по-рано.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

vasko^^^ написа:Здравейте колеги! От много, много време не съм стъпвал по язовирите, тъй като миналата година започнах работа и почивам само в неделя , но използвам този ден ад се видя със семейството и приятелите. Та решил съм да направя една почивка 2-3 дена покрай някой язовир. Като много се колебая дали да е Баниска или Батак. Можете ли да ми кажете какви са условията и на 2те места , как е рибата и т.н. Направо каквото инфо се сетите ще ми е от полза ( с такса ли е с билет ли е . др. ) Мерси предварително :drinkers:
Колега ако ти се дават парички ти препоръчвам да отидеш на язовир sukicarp намира се до Костенец на 60 км от София. Плаща се 20 лв за три пръчки + шаран 7лв/кг. Обаче там са пуснати доста трофейни риби. Гледал съм доста клипове на пускането им. Има шарани над 15 кг и няколко над 20. Има и награда ако успееш да хванеш най-големия шаран Спаска мисля че беше едно уиски :) . Трябва да се обадиш предварително да видиш дали има свободни места.
Изображение
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kasabinho написа:
tenesista_ написа:Kasabinho на текето чак на 11 ли е разрешено?
Аз като приказвах с момчетата не останах с впечатление, че ще е по-рано.
На 11 е разрешен риболова на Текето, :evil: :evil: :evil: но това не ви е най малкия проблем

П.С Здравейте на всички колеги,не бях писал доста отдавна,поради едни или други причини .....Вече не ме свърта чакам да свършва забрааната и да си застъпвам на Текенцето :lol:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Сега се връщам от текето(не се сдържах) но риболова е забранен до 10.06.2010г.
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

nick71 написа:Сега се връщам от текето(не се сдържах) но риболова е забранен до 10.06.2010г.
Еми да :wink: А ясно ли ви е след тая дата какво ще се случва на Текето :evil:
Аватар
vasko^^^
новобранец
новобранец

Мнение от vasko^^^ »

Значи за моя въпрос да обобщя, това което съм разбрал. На Баниска таксата е 20 лева , но за колко пръчки?? Докато на Батак трябва да имам изкаран билет и не плащам такси. Надявам се, че не съм допуснал грешки. Мерси много за инфото. Надявам се скоро да направя този заплануван излет, че вече кроя планове и за Пет Кладенци (то за там е мислено от преди 1 месец ) , но там ще бъда с компания, така че ще ви уведомя какво съм сторил , когато се върна. МЕРСИ и имаите още млако търпение и да грабваме сопите
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Регламента е 3лв.на човек и колкото искаш пръчки хвърляш,нищо не се плаща от рибите които си уловил.Гьола е голям колкото този на Щръклево.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nick71 написа:Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Регламента е 3лв.на човек и колкото искаш пръчки хвърляш,нищо не се плаща от рибите които си уловил.Гьола е голям колкото този на Щръклево.
Да не е толостолоб?
Изображение
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

kasabinho написа:
nick71 написа:Зравейте колеги,днес бях на гьола в Кошарна,дребна таранка много, то чак ти умръзва да ловиш,нищо друго не хванахме,иначе има голяма риба защото се вижда като игаре.
Да не е толостолоб?
Възможно е, собственикът каза че има и амур и шаран, ама аз на арендаторите много, много не вярвам.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nick71 написа:
kasabinho написа:
Да не е толостолоб?
Възможно е, собственикът каза че има и амур и шаран, ама аз на арендаторите много, много не вярвам.
Стават ли таранките за стръв, да отида да си наловя? А за толостолоб арендатора спомена ли че има? Има ли табели до язовира от селото, че на GPS-a не го виждам. Черен ли е пътя до язовира.
Последно промяна от kasabinho на Чет Юни 03, 2010 11:30 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”