Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
винаги ми е било интересно,защо на стадо Мисирки,като пляснеш с ръце... и почват да крякат

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Утре в буркани

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Щото ти си една от тритеDon4o_62 написа:винаги ми е било интересно,защо на стадо Мисирки,като пляснеш с ръце... и почват да крякат![]()
![]()

- Don4o_62
- учете се от него
Аз правя ювелирно изкуство,пътечки,триъгълници,всичко....твоята градинка ако е гъста като четка баданарка,ще направим нещо хубаво,колегите да охкат и ахкатМilena написа:Don4o_62 написа: Абе Дончи, що се че мъчиш с косата, че си секнеш кръсто ! Ората измислили препарато.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Цъ, цъ, цъ, цъ, цъ!Don4o_62 написа:Аз правя ювелирно изкуство,пътечки,триъгълници,всичко....твоята градинка ако е гъста като четка баданарка,ще направим нещо хубаво,колегите да охкат и ахкатМilena написа:Don4o_62 написа: Абе Дончи, що се че мъчиш с косата, че си секнеш кръсто ! Ората измислили препарато.,ако е рехава като на сиромах нивата...малко по сложно
,но ще измислим нещо......а ти за благодарност, ще ми лъскаш неуморния....копач
може и без ръце,аз ще ти кажа как
ще правим изкуство
Нали знаеш, че си с нарушена мозъчна дейност!?
Не се напъвай такова много, че видиш ти умрели и малкото останали мозъчни клетки

Честит празник!
Даскал Кире е сред вип поздравените!!!
Даскал Кире е сред вип поздравените!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ЧИД на Кире Видински , Кире Морски и всички именяци

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
И от мен специален поздрав към Кире морски...!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Честит имен ден на Кирчо видински и Кирчо морския !
Дончо, за да не направиш отново грешката от миналата година с тримера - не е толкова важно името /марката/, а конструкцията, параметрите.
Работния орган трябва да е тримерна глава като ей това : https://www.emag.bg/trimer-benzinov-1-8 ... DHBFMBMBM/
С гумирани дръжки да абсорбират вибрациите, колан обем на двигателя малко над 50 кубика.
Хускварна и Щил в ниския клас не покриват тези параметри. Ей например : https://www.emag.bg/motorna-kosa-husqva ... D6Z19HBBM/
Китайчета в горния клас са много по-успешни като например това : https://www.emag.bg/motorna-kosa-steinh ... ario_ID=49
Дончо, за да не направиш отново грешката от миналата година с тримера - не е толкова важно името /марката/, а конструкцията, параметрите.
Работния орган трябва да е тримерна глава като ей това : https://www.emag.bg/trimer-benzinov-1-8 ... DHBFMBMBM/
С гумирани дръжки да абсорбират вибрациите, колан обем на двигателя малко над 50 кубика.
Хускварна и Щил в ниския клас не покриват тези параметри. Ей например : https://www.emag.bg/motorna-kosa-husqva ... D6Z19HBBM/
Китайчета в горния клас са много по-успешни като например това : https://www.emag.bg/motorna-kosa-steinh ... ario_ID=49
Имам Щил ф 55.Преди това бях на разни китайци.........скръб. Ако имаш възможнст всокият клас на Щил или Хускварна, в краен случай ниският към средният.
Недей да си толкова "любопитен" - драмата има своя "логичен" край..............G.Petkov написа:Драмата сякаш няма край ?
"Така след организираната от Божков анкета, изглежда, че Наско Сираков ще ги получи/акциите/."
Много съм любопитен, ...........

Боко.................
А пък аз се "осмелявам" да напиша............ ПраФ е Боко , „гений“! та "дрънка"... Герджика само може да му носи куфарчето!"Какво общо имам аз с Левски, за да ми се пращат писма? Не се интересувам изобщо. Няма да коментирам тази тема. Вие се излагате! Те нарочно го правят и вие им ставате ретранслатор после и се обиждате. Какво общо имам аз? Някой, ако е искал да направи добро на Левски, ще предаде на Наско Сираков още веднага акциите и ще приключи темата"
Иначе - Аман от разбирачи, не за акции не и за...МЪдуро.............

Че на теб пък кво ти пука???G.Petkov написа:....И какво стана с тези модератори ?............

Нерде МЪдуро, нерде мЪдератор в нарибата, ....G.Petkov написа:..........Да не стане като с Мъдуро,...

Таз свързваща мисловна дейност може да се направи само от ЛеФскар, прославил се, като "велик" полит-анализатор в преходната тема...!!!..!?!?

!!!!!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Баси два дена небех влизал у форумо
А коджа работи сте исписали и обсьдили

Дай снимки на поредната щука, не се занимавай с"драсканиците" на тоя, или оня.......!!!Martin Mihailov написа:...коджа работи сте исписали..........

- Martin Mihailov
- учете се от него
Несьм ходил за риба
С други работи се занимавах 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Малко пояснение по поста ми за Мъдуро,
Че не бях съвсем ясен !
"....... Венецуела притежава най-големите петролни залежи в света, но трябва да внася бензин, защото производството се срина през последните две десетилетия, за което критиците обвиняват лошия мениджмънт на социалистическото правителство......"
Ибаси, а ?
"..... Шофьорите трябва да чакат с дни на дълги опашки, за да заредят със субсидираното от държавата евтино гориво, докато по-заможните, разполагащи с американски долари, се обръщат към черния пазар, където бензинът струва до 12 долара за галон - едно малко състояние за страната, в която минималната месечна заплата се равнява на по-малко от 5 долара, отбелязва Асошиейтед прес."
Позната до болка картина от близкото, социалистическо минало.
Че не бях съвсем ясен !

"....... Венецуела притежава най-големите петролни залежи в света, но трябва да внася бензин, защото производството се срина през последните две десетилетия, за което критиците обвиняват лошия мениджмънт на социалистическото правителство......"
Ибаси, а ?

"..... Шофьорите трябва да чакат с дни на дълги опашки, за да заредят със субсидираното от държавата евтино гориво, докато по-заможните, разполагащи с американски долари, се обръщат към черния пазар, където бензинът струва до 12 долара за галон - едно малко състояние за страната, в която минималната месечна заплата се равнява на по-малко от 5 долара, отбелязва Асошиейтед прес."
Позната до болка картина от близкото, социалистическо минало.

Последно промяна от G.Petkov на Нед Май 24, 2020 4:55 pm, променено общо 1 път.