Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Тез ще съберът един чувал олова и пружиниtodor_197 написа:Да,вярно е колега.Аз също говорих със собственика и каза,че ще го точат и ще го чистят от закачките и после рибата ще я пуснат обратно,а другият по големият смятат да го разделят на две-едната половина ще е с хишна риба само,а другата с по дребни шарани и амуриDoncho69 написа:Колега на Кюлевча в събота за цял ден две шаранчета около 2 кила и много таранка.От собственика разбрах че щели да го източват и сигурно е издърпал рибата от там.Там ще се ходи напролет май.

Добра идея като цяло,но....винаги има едно но

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Да има едно "но" колегаRAAZIEL написа:
Добра идея като цяло,но....винаги има едно но

Дано си прав
Те по принцип шумналии знаят как се правят нещата..Успех желая на таквиз добри люде

Те по принцип шумналии знаят как се правят нещата..Успех желая на таквиз добри люде

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- dim-dim
- научил се да хвърля
Е добре де да Обобщя
Стоян Михайловски и Тръница - Забранени
Доброплодно , Ботево , Бозвелийско , Блъсково - Обрзрибени
Ключевка - ще го източват
Е къде ходите за риба всички !!?
От Варна , Нови Пазар , Проведаия , Шумен , Добрич
Кажете някъде където шанса да хвана Шаран и Амур е над 50% за една нощувка най много две
И да не е на 150-200 км. от Варна
Никъде ли няма риба?
А преди години как беше? Където и да отдиш все 1-2 шарана ще хванеш с малко майсторлък и търпение
Ехххх...............
Ще се радвам ако някой спомене друг водоем с Реален шанс да хванеш нещо и условията на него
Благодаря предварително
И на тези който взеха участие за сега
Кажете някъде където шанса да хвана Шаран и Амур е над 50% за една нощувка най много две
Никъде ли няма риба?
А преди години как беше? Където и да отдиш все 1-2 шарана ще хванеш с малко майсторлък и търпение

Ще се радвам ако някой спомене друг водоем с Реален шанс да хванеш нещо и условията на него
Благодаря предварително

- dim-dim
- научил се да хвърля
Тутраканци е Много добър язовир но ще има състезание и на мен не ми се вързват нещата иначе с удоволствие ще го посетя
Какво става на Левски ,Николаевка , Бели Лом ....................
Има ли някой там?
Или тези който зарибяват са едва 4-5% от всички арендатори ?
И се залъгваме след 7-8-10 неуспешни излета с няколко таранки и 1-2 шаранчета по 800гр.-1кг.

Какво става на Левски ,Николаевка , Бели Лом ....................
Има ли някой там?
Или тези който зарибяват са едва 4-5% от всички арендатори ?
И се залъгваме след 7-8-10 неуспешни излета с няколко таранки и 1-2 шаранчета по 800гр.-1кг.
На язовир Дибич колега има шарани и амури,но вече е малко трудно.Не,че е обезрибен,но дистанционните лодки зазахранка са разрешени и по този начин изтеглиха рибата навътре.dim-dim написа:Е добре де да Обобщя
Никъде ли няма риба?
А преди години как беше? Където и да отдиш все 1-2 шарана ще хванеш с малко майсторлък и търпение![]()
![]()
Ехххх...............
Благодаря предварително
Друга алтернатива е ВИП развъдника на Венелин-такса 15 лева има риба,но главно шаран,амурите са по редки.Хващаш,снимка и обратно в гьола
- dim-dim
- научил се да хвърля
Нещо по подробна за Дибич да ми кажеш
Като цени и условия и места евентуално и дали дават да се нощува там?
Като цени и условия и места евентуално и дали дават да се нощува там?
Да, незнаех че тогава ще има състезание. Просто го препоръчвам за риболов този водоем. А относно правилата ..... аз лично не виждам НИЩО ПРИТЕСНИТЕЛНО В ТЯХ. Нали искаме да има водоеми с риба - ами хората са го направили и някак си, е резонно да си пазят труда и парите. Като не можем да си опазим свободните водоеми - ще плащаме за да практикуваме любимото си хоби... В галерията ми има 1-2 снимки от посещението ми на Тръстиково на 10.9. - кофти са снимките защото бях сам, а и бързах да пусна рибока по-скоро във водата, затова не наблегнах на фотото. А иначе....кефа само аз си знам какъв беше - сулката беше ок. 4-5 кгtodor_197 написа:Да,Тръстиково колега,само,че по времето по което колегата е планувал излета си на Тръстиково ще има състезание http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20591 и само отбори зачвили предварително участие ще се допускат.А иначе правилата за спортен риболов на Тръстиково са такива http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011vinil написа:Тръстиково пич, Тръстиково...

Айде наслука !!
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- dim-dim
- научил се да хвърля
За Тръстиково ще го посетя със сигурност но няма да е сега поради състезанието
Иначе съм ЗА за такива водоеми
А За в Момента съм се спрял на Дибич,Блъсково,Генерал Киселово и може би Бели Лом

Иначе съм ЗА за такива водоеми

А За в Момента съм се спрял на Дибич,Блъсково,Генерал Киселово и може би Бели Лом
Колеги на Левски може ли да се нощува?
Кюлевча ще го източват чак октомври месец,засега рибата си е там.dim-dim написа:Е добре де да Обобщя
Никъде ли няма риба?
А преди години как беше? Където и да отдиш все 1-2 шарана ще хванеш с малко майсторлък и търпение![]()
![]()
Ехххх...............
Благодаря предварително
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
За Бели Лом мога да ви дам не много прясно инфо но е от миналата седмица,2 излета навъртяхме,да значи на 06.09.2011 бяхме там с брат`чеда и ловяхме двамата на фидер,излизаха едри баби и тлъсти каракуди,казвам без фидер сте обречени на провал,на леко трудно излизаха риби и то дребосъци,а в неделя 11.09.2011 пак бяхме там, имаше магнитни бури(по късно по новините по бтв го казаха) и рибата беше супер неактивна, но пак с фидера спасихме капото,рибите леко кълвяха,и пак така леко се индикираха на връхчето,за сметка на излета за 4 часа успяхме да направим по 1 кило риба (по 2 тлъсти каракуди и няколко едри перки),и на двата излета ловяхме с различна стръв(Бял и Торен червеи ,и сладка консервирана царевица)като най повече иска бял червей,след това на торен и на последно място царевицата.
на левски 20 кинта 24 часа преди 2 седмици бях там един шаран 3кила удари в 5 сутринта и много едра таранка на торен излиза
В чакането му е майката!!!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Така и на Бели Лом няма да ходя.
На Левски на язовирчето ли?
Защото преди имаше едни малки развъдници и там пускаха да се лови също
На Левски на язовирчето ли?
Защото преди имаше едни малки развъдници и там пускаха да се лови също
dim-dim написа:За Тръстиково ще го посетя със сигурност но няма да е сега поради състезанието![]()
Иначе съм ЗА за такива водоеми![]()