Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
По добре си прегледай такъмите и отложи за следващия уикенд.
Здравейте.
Някой да има инфо за яз.Ахелой или така наречения (Бата)?Интересува ме също и дали някой е ходил скоро на река Ахелой.Аз ходих в началото на Януари (говоря за реката),от 8 до 11 нямаше кълване.Някъде към 11:30 мина един "чичко" с каруца и попита "кълве ли момчета?"След отрицателния отговор от наша страна, последва възклациание и "е как бе аз снощи пълна мрежа извадих..."Събрахме си боклуците и се ометохме от там...Останахме много разочаровани но какво да се прави.Та питам ако скоро някой е ходил да каже.Благодаря ви.
Някой да има инфо за яз.Ахелой или така наречения (Бата)?Интересува ме също и дали някой е ходил скоро на река Ахелой.Аз ходих в началото на Януари (говоря за реката),от 8 до 11 нямаше кълване.Някъде към 11:30 мина един "чичко" с каруца и попита "кълве ли момчета?"След отрицателния отговор от наша страна, последва възклациание и "е как бе аз снощи пълна мрежа извадих..."Събрахме си боклуците и се ометохме от там...Останахме много разочаровани но какво да се прави.Та питам ако скоро някой е ходил да каже.Благодаря ви.
-
- ще става разбирач
Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?
- cecodevil
- сериозен играч
До миналата седмица само дребни перки , но ако има няколко топли дни ще се раздвижи.stanilov написа:Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?

-
- ще става разбирач
ОК Мерси колега.cecodevil написа:До миналата седмица само дребни перки , но ако има няколко топли дни ще се раздвижи.stanilov написа:Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?
някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там
- kokho
- научил се да хвърля
Привет на всички колеги и колежки.Да попитам и аз за някакво инфо от яз.Порой, освен че мрежарите са там денонощно
. Като гледам прогнозата се заформя един приятен уикенд и нещо трябва да се измисли
,но въпроса е къде? Как ли ще е Средецка?
Хубав ден на всички. Ако отида ще пиша.

Хубав ден на всички. Ако отида ще пиша.

Положението е непроходимо,много кал,не можах да опра до водатаgoshohr написа:някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там

-
- научил се да хвърля
аз го обходих целия и стигнах до водата, но с лада ниваachkata81 написа:Положението е непроходимо,много кал,не можах да опра до водатаgoshohr написа:някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там,а и като гледам времето скоро не виждам да има промяна.

-
- ще става разбирач
Колеги,подадоха ми инфо,че на Средецка около Аврамов мост давало едра бабушка и бряна,ако някои знае нещо да сподели
Искам да попитам нали вече яз.Ясна Поляна не е забранен някой ходил ли е там 4е смятам този уикенд да ходя на там някакво инфо
Или подпитваш или някой те е подвел. Едра е като хлебарка. За ем става.fisherman555 написа:Колеги,подадоха ми инфо,че на Средецка около Аврамов мост давало едра бабушка и бряна,ако някои знае нещо да сподели
Информация от вторник!На Порой водата ледена.Никаква активност на риба.На Ахелой до самото село също.Малка радост за нас!!!!!На Порой имало акция на ИАРА искарани над 50 мрежи!!!!Дано да е истина?Уж от достоверен источник е информацията
Някой има ли инфо за платения до грудово?Дали излизат добри шаранчета вече?И на какво кълве ако знаете?
- ivalpetkov
- разбира нещата
Айде и аз да бъда по-конкретен.Днес пробвах Средецка река.Течението е силно-повече от обичайното даже и по вировете.Натъкнах се на червеноперки колкото шамарче-доволно много.Бряна-3 броя.Костур-ич.Това от 7.30 до 11.Брега е много кален и трудно достъпен-търкалях се в мазна кал поне 3 пъти.Цвета на реката е бомба.Водата е студена.Пътя не е кален колкото си мислех.Без проблем се търкалях с МПС-то през нивите въпреки,че оня ден валя.По пътя видях,че в района срещу "чешмата" след Дебелт имаше коли по Средецката ряка...ама там вече водачите на тези коли могат да кажат какво са сторили на тоз участък на реката.