около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
КОЛЬО
новобранец
новобранец

Re: около Бургас ????

Мнение от КОЛЬО »

По добре си прегледай такъмите и отложи за следващия уикенд.
Аватар
mladost
новобранец
новобранец

Мнение от mladost »

Здравейте.
Някой да има инфо за яз.Ахелой или така наречения (Бата)?Интересува ме също и дали някой е ходил скоро на река Ахелой.Аз ходих в началото на Януари (говоря за реката),от 8 до 11 нямаше кълване.Някъде към 11:30 мина един "чичко" с каруца и попита "кълве ли момчета?"След отрицателния отговор от наша страна, последва възклациание и "е как бе аз снощи пълна мрежа извадих..."Събрахме си боклуците и се ометохме от там...Останахме много разочаровани но какво да се прави.Та питам ако скоро някой е ходил да каже.Благодаря ви.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

stanilov написа:Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?
До миналата седмица само дребни перки , но ако има няколко топли дни ще се раздвижи.
Изображение
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

cecodevil написа:
stanilov написа:Колеги нещо на Средецка,Тръстиково или Новоселци, тази събота почивам и мисля да мръдна някъде дали не се е раздвижила вече там?
До миналата седмица само дребни перки , но ако има няколко топли дни ще се раздвижи.
ОК Мерси колега.
goshohr
новобранец
новобранец

Мнение от goshohr »

някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

Привет на всички колеги и колежки.Да попитам и аз за някакво инфо от яз.Порой, освен че мрежарите са там денонощно :axe: . Като гледам прогнозата се заформя един приятен уикенд и нещо трябва да се измисли :roll: ,но въпроса е къде? Как ли ще е Средецка?
Хубав ден на всички. Ако отида ще пиша. :wink:
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

goshohr написа:някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там
Положението е непроходимо,много кал,не можах да опра до водата :(,а и като гледам времето скоро не виждам да има промяна.
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

achkata81 написа:
goshohr написа:някой не е ли ходил кам ясна поляна да каже какво е положението там
Положението е непроходимо,много кал,не можах да опра до водата :(,а и като гледам времето скоро не виждам да има промяна.
аз го обходих целия и стигнах до водата, но с лада нива
Изображение
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Колеги,подадоха ми инфо,че на Средецка около Аврамов мост давало едра бабушка и бряна,ако някои знае нещо да сподели
Aress
новобранец
новобранец

Мнение от Aress »

Искам да попитам нали вече яз.Ясна Поляна не е забранен някой ходил ли е там 4е смятам този уикенд да ходя на там някакво инфо
Аватар
КОЛЬО
новобранец
новобранец

Мнение от КОЛЬО »

fisherman555 написа:Колеги,подадоха ми инфо,че на Средецка около Аврамов мост давало едра бабушка и бряна,ако някои знае нещо да сподели
Или подпитваш или някой те е подвел. Едра е като хлебарка. За ем става.
dolf123
новобранец
новобранец

Мнение от dolf123 »

Информация от вторник!На Порой водата ледена.Никаква активност на риба.На Ахелой до самото село също.Малка радост за нас!!!!!На Порой имало акция на ИАРА искарани над 50 мрежи!!!!Дано да е истина?Уж от достоверен источник е информацията
batevenci
новобранец
новобранец

Мнение от batevenci »

Някой има ли инфо за платения до грудово?Дали излизат добри шаранчета вече?И на какво кълве ако знаете?
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Айде и аз да бъда по-конкретен.Днес пробвах Средецка река.Течението е силно-повече от обичайното даже и по вировете.Натъкнах се на червеноперки колкото шамарче-доволно много.Бряна-3 броя.Костур-ич.Това от 7.30 до 11.Брега е много кален и трудно достъпен-търкалях се в мазна кал поне 3 пъти.Цвета на реката е бомба.Водата е студена.Пътя не е кален колкото си мислех.Без проблем се търкалях с МПС-то през нивите въпреки,че оня ден валя.По пътя видях,че в района срещу "чешмата" след Дебелт имаше коли по Средецката ряка...ама там вече водачите на тези коли могат да кажат какво са сторили на тоз участък на реката.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”