Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CeLrlmV9A-s?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=b35755654d" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]G.Petkov написа:Люси,
Нещо няма пускане твоя клип ?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Ей, добре че е Ачо да ни оправя клиповете!
Аз малко живнах, че нещо ме бе хванал някакъв тъп вирус, който ме държеше на една ръка разстояние до тоалетната...
Аз малко живнах, че нещо ме бе хванал някакъв тъп вирус, който ме държеше на една ръка разстояние до тоалетната...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
tct
И ако си в къща и тоалетната ти е външна ............GODzillata написа:Ей, добре че е Ачо да ни оправя клиповете!![]()
- GODzillata

...и ако бях Риболовчо, веднага бих се стегнал на тема сеуянин...tct написа: И ако си в къща и тоалетната ти е външна ............Здрав Преход и голямо служене на себе си е паднало
Добре че живея в колиба насред полето, та кенефа ми е там, където го копна!

-
tct
...и ако бях Риболовчо, веднага бих се стегнал на тема сеуянин...
[/quote]
Вай ,вай завалията , голямо копане е паднало за гореописаното срание
Тъкмо щях да пиша страница 200 беше достигната,то я усраме 
Вай ,вай завалията , голямо копане е паднало за гореописаното срание
- GODzillata

Карай да върви, нашата заветна цел е 300!
Напреееееед, ураааааааааааа!!!
Напреееееед, ураааааааааааа!!!

Винаги съм мислил, че от нашият подводен риболов по опасен няма, ама явно, че пак опираме до приказката "Квот ти е писано".
Бил съм на "ръбъ", няколко пъти и последният беше преди месец и нещо, когато ми се заклещи плавника в една скална ценатина и с неистови усилия успях да го събуя и да изплувам с един плавник и добре, че не бях на много голяма дълбочина и паниката не успя да ме завладее напълно, че отървах кожата, ама бях само на броени секунди от фатален край.
Че така, човек не знае дали доката си пие кафето на открито няма да му падне метеоритен камък на тиквата , или пък както си лови риба - подхлъзва се, удря си главата, нагълтва фатално водата и му се преселва душата в небесата.
Бил съм на "ръбъ", няколко пъти и последният беше преди месец и нещо, когато ми се заклещи плавника в една скална ценатина и с неистови усилия успях да го събуя и да изплувам с един плавник и добре, че не бях на много голяма дълбочина и паниката не успя да ме завладее напълно, че отървах кожата, ама бях само на броени секунди от фатален край.
Че така, човек не знае дали доката си пие кафето на открито няма да му падне метеоритен камък на тиквата , или пък както си лови риба - подхлъзва се, удря си главата, нагълтва фатално водата и му се преселва душата в небесата.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata

Ето ви един демоничен монтаж за сом, ползван навремето, когато не е имало въдици и който го пробвах при последното си излизане, бях сложил скарида и миди, ама не иска да пипне...или не е бил гладен, или не е фен на морската храна...

- G.Petkov

Да,GODzillata написа:Ей, добре че е Ачо да ни оправя клиповете!![]()
Добре, че такива като Ангел помагат, щото един обзорен клип на Киро - морския, така и те можах да го отворя.
Киро и аз пострадах пред пролетта от един тъкъв вирус, ама бях на по-малко от една ръка от клозета, много кофти беше, и после имаше "вреди" - не искам да си спомням
Гледам в "Излетите" има един кандидат за съ-автор в темата ни, ще взема да го поканя - ходи, снима, риби лови
Ако няма възражения ?
Иначе, vatus56-а е прав, и при тях има много инциденти, и те миналата година търсиха и намериха загинал човек под водата !!!
Хоби е риболова, ама понякога ......в четвъртък без никаква видима причина, само поради недоглеждане се подхлъзнах върху водорасли по едни скали на яз.Искър и само случайността ме отърва да се гмурна в 3-4 метра студена вода с телефон на ухото и дистанционното за колата в джоба.
Затова днес взех всичики възможни мерки за безопасност
Какво ли не прави чистия въздух и доброто настроение.
Че даже хванах три пъстърви - за голямо удоволствие на жена ми, която ги изяжда безмилостно
Кире ако си решил да кльонкаш сега-си трябва дълбочина-а такава липсва при теб във Видин сега по реката.Е мойте сомаджий ги чух днеска,взели са си едно бунгало на Лобуш и бичат вино и карти,нещо не кълвело как си трябва.Поне са за риба,и през деня са у водата.Мисля утре да се качим на Витоша,че сина ми беше днеска да се спуска с колелото и вика че било пълно с народ в планината.Та утре щи щракнем един пейзаж за цвят от витоша.Сега ще пържа от морската риба.Обаче ще постнем нещо което ми направи впечетление от морето.
Имаше много дивеч.Та да се внимава,който е ловец и ходи на лов.Иначе е как са си нарисували стената в Приморско
Нарисуван е светеца на Пристанището.Има и голям кръст,да се прекръстят преди да влизат в морето
Е и изгрева пак
Имаше много дивеч.Та да се внимава,който е ловец и ходи на лов.Иначе е как са си нарисували стената в Приморско
Нарисуван е светеца на Пристанището.Има и голям кръст,да се прекръстят преди да влизат в морето
Е и изгрева пак
Риболовци.
- G.Petkov

Люси е голям фен на изгревите
!
Аз и да се събудя рано - си лежа, не ща изгреви
, и далеч преди залеза съм се прибрал, т.е. - не ща и залези.
Абе, мързелив човек съм си
!
А,
Пропуснах да поздравя съ-авторите с 200 -та страница
!
Смятам, че за тема като нашата си е 6 от всякъде,
И може още в тази страница някой да стане и автор на пост № 3000 !!!
И как звучи само, а
!
Затова, който стигне рубежа ще почерпи, може и виртуално
,
Ако откаже - черпи Краси, като автор на темата
!
Ако и той не ще - ще почерпя аз, и без това от днес ми тръгна на черпене
!
Само ще помоля доктора да спре вариациите на темата за дефекациите, не че съм много гнуслив, ама нали сме тук да се забавляваме, или ....
Аз и да се събудя рано - си лежа, не ща изгреви
Абе, мързелив човек съм си
А,
Пропуснах да поздравя съ-авторите с 200 -та страница
Смятам, че за тема като нашата си е 6 от всякъде,
И може още в тази страница някой да стане и автор на пост № 3000 !!!
И как звучи само, а
Затова, който стигне рубежа ще почерпи, може и виртуално
Ако откаже - черпи Краси, като автор на темата
Ако и той не ще - ще почерпя аз, и без това от днес ми тръгна на черпене
Само ще помоля доктора да спре вариациите на темата за дефекациите, не че съм много гнуслив, ама нали сме тук да се забавляваме, или ....
- GODzillata

G.Petkov написа:Само ще помоля доктора да спре вариациите на темата за дефекациите, не че съм много гнуслив, ама нали сме тук да се забавляваме, или ....
Абе Тигрето май постоянно се чуди на кой да покаже зъби, но си е писанчо той, трябва со кротце и со благо с него!
@Люс, браво, как си успял да хванеш сърната в крачка!
Гледката през оптически мерник обаче е по-добра...

Бях млад зет. Тъст ми и шурея много запалени ловджии, решиха да ме посветят в това тайнство.
Връчиха ми пушка и с още десетина мъжаги от дружинката, въоръжени до зъби, тръгнахме да дирим зайци. В един момент едно зайче изскочи пред нас, всичките мъжаги свалиха пушкалата готови да го застрелят, но точно в този момент тъст ми изрева - "Стойте, никой да не стреля, този заек е за зет ми!"
Всички впериха очи в мен, а аз свалих пушката, взех на мерник животинчето и започнах да го следя, но тъй и не натиснах спусъка защото сърце не ми даде да го гръмна. Що псувни и ругатни изядох от бандата юнаци, няма да ви разправям. Та това ми беше бойното кръщение, първо и последно.
За себе си разбрах, че топлокръвни животинки не мога да убивам. Иначе рибите си ги стрелям без всякакви скруполи.
Връчиха ми пушка и с още десетина мъжаги от дружинката, въоръжени до зъби, тръгнахме да дирим зайци. В един момент едно зайче изскочи пред нас, всичките мъжаги свалиха пушкалата готови да го застрелят, но точно в този момент тъст ми изрева - "Стойте, никой да не стреля, този заек е за зет ми!"
Всички впериха очи в мен, а аз свалих пушката, взех на мерник животинчето и започнах да го следя, но тъй и не натиснах спусъка защото сърце не ми даде да го гръмна. Що псувни и ругатни изядох от бандата юнаци, няма да ви разправям. Та това ми беше бойното кръщение, първо и последно.
За себе си разбрах, че топлокръвни животинки не мога да убивам. Иначе рибите си ги стрелям без всякакви скруполи.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Мда ние не сме от тия с оръжието.Тука днеска бях в Планината нашата на 25 км от нас.Е какво има като забавление сред природата
Почват снимките на филма,та да се умешам в пейзажа
Времето е супер,като лято е.
Почва златната есен.
Почват снимките на филма,та да се умешам в пейзажа
Времето е супер,като лято е.
Почва златната есен.Риболовци.