Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За костур?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Че не е лесен си прав.Troli написа: Костура не е толкова лесен.Знам,че са под мене,но не кълват на нищо а предния ден си уловил 70бр. за два часа!Днес пък не щат.Що е то?
Съгласен съм.
А на въпроса "що е то" ще отговоря от раз.
Това е основната разлика между нас.
Аз ловя не по седемдесет броя за да не ми се инатят на следващия ден.
Ясен ли съм "бракониерчо".
Който лови по 25 санти бели и ги взема за мен не е никъв рибар.
Камо ли майстор дет дет лови трофейни костури.
И не ме карай да те каня за риба да видйш кой лови и кой не.
А за снимките си е лично твой проблем, ако щеш чудовището от Лох Нес да снимаш пак не ме интересува.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
- Павел Иванов
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Търсиш 6-8 сантиметрови туистери жълти, залени червени..... въобще всякакви цветове.
В БГ добри силиконки можеш да намериш на МистърТуистър и Менс но има и не лоши ноунеймки, важното е да са от мек силикон и с тънки опашки.
Трябват ти джиг-глави от 3 до 15..... грама в зависимост от водоема ситуацията и сезона.
Принципно костур на туистер можеш да хващаш целогодишно но най-активен към тази примамка е в късна есен, зимата и ранна пролет.
Воденето може да бъде всякакво, трионообразно, стъпаловидно , с предърпване, монотонно......... близо до дъното или на самото дъно ако няма закачки.
В БГ добри силиконки можеш да намериш на МистърТуистър и Менс но има и не лоши ноунеймки, важното е да са от мек силикон и с тънки опашки.
Трябват ти джиг-глави от 3 до 15..... грама в зависимост от водоема ситуацията и сезона.
Принципно костур на туистер можеш да хващаш целогодишно но най-активен към тази примамка е в късна есен, зимата и ранна пролет.
Воденето може да бъде всякакво, трионообразно, стъпаловидно , с предърпване, монотонно......... близо до дъното или на самото дъно ако няма закачки.