Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой вид риболов предпочитате?
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: Кой вид риболов предпочитате?
рядкост е колега да е запален само по един вид риболов.гласувах за живата стръв,макар че обичам да ловя и на плувка
с директен и обикновеният прът с макара са ми любими
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
И с директния ловя,но напоследък спининга предпочитам за това дадох един глас за него 

- krokibg
- учете се от него
Много неточно зададен въпрос за тази анкета.Как да кажа един,като практикувам 4-5 вида.Презпочитам спининга но практикувам тролинг,кльонк,мачов риболов и на последно място на дъно !!!Не съм гласувал,ако може да се направи така че да се маркират наколко вида,които практикува всеки,пак ще се разбере,кой риболови най-често се практикуват и от колко човека.Така не е честно,защото поне три ги практикувам нон-стоп
Лично мнение

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Всички
само щеката и мухарския не ми се нравят

-
- разбира нещата
Hа плувка с макара!Гласувах за живата стръв.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Гласувах за фидер,защото това е новата ми страст ........но не видях възможен отговор "РИБОЛОВ С БОЛО"......може би нещо като "плувка с макара" .....
болото няма нищо общо нито с директен,нито с щека ........та,един глас за болото ......

- smoky
- научил се да хвърля
Най-интересен ми е риболова на плувка във всичките му разновидности, тъй като с него съм започнал като малък. Напоследък, обаче все по-интересен ми е спининговият риболов, има срашно много динамика. Наслука на всички колеги! 

Всеки вид риболов е изключителен. От изброените - на фидер. От скоро се интересувам и от щекарският, но мозе би догодина ще се оборудвам. Между другото не е споменат риболовът с болонеза, аз лично бих го сложил веднага след щекарският.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Не тръгвам никъде без двата си фидера
имача в сака. Най-често практикувам дънният риболов за шаран, като го съчетавам и с риболов на фидер.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Основно на фидер и директен.Като малко повече на фидер.Голяма повта е 

Above us only sky
Последно време - само директен.Пренебрегнах изяцло фидера,мача и болонезето за сметка на него.Естествено,когато ситуацията го изисква,пробвам и с другите методи.
За мен няма по-голям кеф и пряк контакт с рибата от това,да ловиш с лек директен телескоп,тънка бланка и фин такъм на него.
За мен няма по-голям кеф и пряк контакт с рибата от това,да ловиш с лек директен телескоп,тънка бланка и фин такъм на него.
TICA FAN
най много убичам да ловя щука на спининг а от миналата годинна се запалих по кльонка с нетърпение чакам да дойде сезона

- drago.fisherman
- новобранец
- Обратна връзка:
От всеки начин на риболов човек може да изпита удоволствие и наслада.Гласувах за спининг риболова,защото тръпката да надхитриш и уловиш рибата на парче метал,дърво,пластмаса или силикон е уникална.Успехи вриболова на всички съфорумници!