ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАМЕ ВЪВ ФОРУМА?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Бе ,то и аз съм "бомбе"във форума /демек новобранец на 5 месеца служба/.Само като регистриран обаче-иначе го чета от 2005 год.от служебния комп,но от там не е здравословно да се регистрирам и да пиша,щот ....ще ме подгони службата яко.

Признавам си без бой,че от колегите във форума научих страшно много неща за видовете риболов,които ми се ще да практикувам.Освен това,се забавлявам чудесно.Да живее форума и на всичките колеги в него - непрекъснато наздраве!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Признавам си без бой,че от колегите във форума научих страшно много неща за видовете риболов,които ми се ще да практикувам.Освен това,се забавлявам чудесно.Да живее форума и на всичките колеги в него - непрекъснато наздраве!

Повече не виждам какво може да се напише. Да живее форума .
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

moriak1 написа:И аз съм нов във форума,и виждам "магията".Защо ли не се получава така с българите в чужбина?Пиша го щото имах приятели дето излязоха навън и се забравихме,а и са вече доста студени.
Че по мои наблюдения,а сигурно и Ваши опаричилия се рибар си остава народен ЧОВЕК.
Май на всички ни е останала по някоя и друга капка първобитна кръв и нощем заедно до огъня се чустваме истински живи.
Е пък тая,как съм я изтървал? Ванка,пак си прав братле,за извънграничните.Ама май не само тях.
Някои като направят някой лев,не те броят.Става наистина за хора,дето преди това си им давал за цигари и водка,а след това,като минат "митницата",вече не те познават.
Ванка,майната им.Ние тук все пак преживяваме,и щом се познаваме в този форум,ще бъдем поне по-щастливи.Парите не са всичко /не е мой израз /,но за мен е така.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Не пиша често,но ще се постарая да го променя. Малко време ми остава за риболов, но като вляза във форума докато не изчета всичко не спирам. Ако остане време написвам нещичко. Просто много ме радвате колеги, и ми давате не само познания в риболова, а и светлинка, че има хора, които могат да се уважат взаимно.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

INCUBUS написа:Бе ,то и аз съм "бомбе"във форума /демек новобранец на 5 месеца служба/.!
важиш,важиш :lol: :lol: :lol: имаш точни и хумористични попадения :lol: :lol: аз напр,като се регистрирах на втората седмица опсувах целия форум :lol: :lol: :lol: мерси,че ми простиха :) общо взето,да,приятели не бих казал,но доста добри познати се намират тука..па за "приятелство" и "любов" сме чели по читанките навремето :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”