Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАМЕ ВЪВ ФОРУМА?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Бе ,то и аз съм "бомбе"във форума /демек новобранец на 5 месеца служба/.Само като регистриран обаче-иначе го чета от 2005 год.от служебния комп,но от там не е здравословно да се регистрирам и да пиша,щот ....ще ме подгони службата яко.
Признавам си без бой,че от колегите във форума научих страшно много неща за видовете риболов,които ми се ще да практикувам.Освен това,се забавлявам чудесно.Да живее форума и на всичките колеги в него - непрекъснато наздраве!
Признавам си без бой,че от колегите във форума научих страшно много неща за видовете риболов,които ми се ще да практикувам.Освен това,се забавлявам чудесно.Да живее форума и на всичките колеги в него - непрекъснато наздраве!
- георги н.
- ще става разбирач
Повече не виждам какво може да се напише. Да живее форума .
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е пък тая,как съм я изтървал? Ванка,пак си прав братле,за извънграничните.Ама май не само тях.moriak1 написа:И аз съм нов във форума,и виждам "магията".Защо ли не се получава така с българите в чужбина?Пиша го щото имах приятели дето излязоха навън и се забравихме,а и са вече доста студени.
Че по мои наблюдения,а сигурно и Ваши опаричилия се рибар си остава народен ЧОВЕК.
Май на всички ни е останала по някоя и друга капка първобитна кръв и нощем заедно до огъня се чустваме истински живи.
Някои като направят някой лев,не те броят.Става наистина за хора,дето преди това си им давал за цигари и водка,а след това,като минат "митницата",вече не те познават.
Ванка,майната им.Ние тук все пак преживяваме,и щом се познаваме в този форум,ще бъдем поне по-щастливи.Парите не са всичко /не е мой израз /,но за мен е така.
- indalo
- фен клуб-скобар
Не пиша често,но ще се постарая да го променя. Малко време ми остава за риболов, но като вляза във форума докато не изчета всичко не спирам. Ако остане време написвам нещичко. Просто много ме радвате колеги, и ми давате не само познания в риболова, а и светлинка, че има хора, които могат да се уважат взаимно.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
важиш,важишINCUBUS написа:Бе ,то и аз съм "бомбе"във форума /демек новобранец на 5 месеца служба/.!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".