Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
Re: Дракон в кануто!

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
не мога да ти смогна
Бил си на едно от най красивите места по нашето черноморие (ако е там където си мисля) но ти благодаря най вече ,че си споделил хубавите моменти и с нас...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Мерси Римохите ! Пожелавам и на теб такива моменти.....аве ши мъ вземете вие във вашия клуб (Бъкари), АМА ....нищо че греба на дюшек

-
- сериозен играч
амче ти не си ли в него 

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Булти половината от гъбите от първата снимка не са ли Огнени манатарки демек двоиника на тези от долната снимка Хлебните манатарки.И ние в събота бяхме в този раион и се разтарсихме за някоя гъба ама слаба работа 

не съ , и да бяха ...огнено вече съм ги изпърдял
тревата паля отзаде... нали съм дракон Огнедишащ
, ... на гадните манатарки - 3 вида - отдолу тръбичките червенеят и месото яко посинява при натиск и разрез , има и ядливи с посиняващо месо , но те НЕ са червени отдолу - за тях е препоръчително да се изваряват....дължиш ми три бири 

Последно промяна от Булти на Вто Окт 14, 2008 2:30 pm, променено общо 2 пъти.
ей тая па беше мноо вкусна :

бирите станаа 4

бирите станаа 4
-
- учете се от него
Разправям на Колю Сървайвъра, че няма начин " този с кануто'' да се обърне щот е стар морски вълк, пък той се смее.
Браво за ентусиазма и уловената риба
Браво за ентусиазма и уловената риба

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Браво ей така се ходи на палатка и гъби и риби и мястото е един път,ако си ходил с лодката отпред до носа видя ли случайно дали не хващат сафрид от скалите.
-
- учете се от него
Тц, приятели бяха в събота под поделението - резултата 10 риби на двамата, много вятър и вълна.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Мерси колега !
....целия бряг беше опасан с бомбардьори
, не знам дали фащаха нещо , щото ме беше страх да ги доближа...на влизане и излизане току профучаваше някоя бамбарда по водната повърхност близо до кануто ми
, аве тия хора колко навътре мятат ве
...аз се подвизавах главно около мидарника 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, та това си е направо 3 в 1! Всичко е прекрасно! Направо идилия! И кажи на половинката да им реже пънчетата та и догодина по това време да си ги бере, като сте на палатка! Ох!
Да ви е сладко!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!