Царството на костурите!

Модератори: bobopeli, sapuna

toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Re:

Мнение от toshko »

Troli написа:Филетата от 50 костура стигат за едно ядене на 4-ри членно семейство! :D :D :D
Тва е за семейството на татко Барба, или костурите са като цаца?
На костурите нема кой да ме бие! За сега си оставам №!
О, велики :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Ншите са малки
Изображение
И грозни
Изображение
И в далеч по-малки количества
Изображение
Ма си ги хапнахме с кеф
Изображение

Айде на слука майсторе!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Царството на костурите!

Мнение от maznislav »

Troli Rapala написа:Пич,в това кепче са не повече от 30-40 костурчета! :wink: Бъди точен! :wink: Покажи ми 136бр. за да ти повярвам! :D На костурите нема кой да ме бие! :D :D :D За сега си оставам №! :D :D :D Евала за втора снимка! :wink: Уникално! :shock: Много-готино се е получило! :wink:
Няма смисъл да си ги мерим точно по този начин. Който ме познава знае , че говоря точно ...
Онези над 130 костура излезнаха на кантара 7 килограма - мой личен рекорд за спининг улов , но снимки не съм правил - не обичам да се хваля с бройка , а снимки пускам само на интересни неща свързани с риболова . Да нахвърлям 60 костура в банята за мен не е нито хуманно нито интересно , този прериод съм го изживял :). Последния излет от 100 -те костура си взех само 3 по около 400 грама всеки та да хапнем с приятелката ми. Другите - разстът в момента :)
Пожелавам ти и по-голяма слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
kostur25
новобранец
новобранец

Мнение от kostur25 »

Колеги извинявам се обаче тази тема е абсолютно безмислена. Аз бих искал да науча нещо ново и да споделим личен опит и за това влизам във форума. За жалост обаче повече се карате и надлъгвате.
И все пак наслука и благодаря на всички ,които които споделят опита си тук.Отскоро влизам и досега не съм се вклю4вал в темите, но обещавам да наваксам.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Като е безсмислена тая тема,я остави да отлежава!Създай нова,своя с много костури и всичко ще е наред! :wink: Виждам страхотни противоречия в твоя изказ,но заглавието на МОЯТА тема в превод означава,че съм открил място на което винаги има костури и аз втора година си играя с тях! :wink: Открий своето златно-дашно местенце и всички с удоволствие ще следим изявите ти! :wink: :drinkers: Оправдай ник-нейма си,мамка му! :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”