колко качва сома

Модератор: sapuna

Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: колко качва сома

Мнение от Protos_Immortal »

Зависи от водоема и колко риба има в нея за да се храни като имаш на предвид че сома стига до 5 метра и тегло 300 кила може и повече защото риба от старост не омира.Според мен качва повече от 2 килограма
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

колеги -какво мислите за прираста на сом на яз искар-някои от старата генерация какво си спомня -лично аз там ми е минало детството
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Протос само толстоба не умира от старост, защото стига много големи килограми и не му стига планктона за да се нахрани, Умира от глад.

Всичко умира от старост, защо при някой едри екземпляри има опадали люспи и местата от кото са паднали са гладки сякаш никога не е имало люспи там, главите стават изръбени. Старост :!:

Още месец и ще ви кажа колко качва за година когато е 4-5 кг
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:!: :idea: :!: :idea: Васко,язовира ще го ловя след НАЦИОНАЛНА СРЕЩА № 3,за да има какво да се лови на нея а рибата да не е наплашена, и ще вадя само големите толстолоби,и едрата каракуда за да може да има кислород и пространство за новата риба.Сега само пада водата за да не чакам после три месеца.За срещата,водата ще е спряна няколко дни предварително,за да си дава язовира нормално риба и да останат колегите доволни от срещата. :!: :idea: :!: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Krokibg написа::!: :idea: :!: :idea: Васко,язовира ще го ловя след НАЦИОНАЛНА СРЕЩА № 3,за да има какво да се лови на нея а рибата да не е наплашена, и ще вадя само големите толстолоби,и едрата каракуда за да може да има кислород и пространство за новата риба.Сега само пада водата за да не чакам после три месеца.За срещата,водата ще е спряна няколко дни предварително,за да си дава язовира нормално риба и да останат колегите доволни от срещата. :!: :idea: :!: :idea:

:supz: :supz: :supz:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Пиша това,защото не желая спекулаций от рода...Той си вади рибата,за да не му я ловим. Няма такова нещо и искам да сте спокойни.Аз съм сериозен човек и немога да се излагам за няколко риби.Това означава да си плюя сам във лицето,което небих направил :idea: :idea: :idea:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Няма смисал от повече приказки по въпроса.Коментарите са излишни.Има хора които си хващат достатъчно риба при мен и винаги идват от години и си ловят.Има и такива дето нищо не хващат,но гледат че до тях хората си хващат.Явно не е до рибата а до рибаря Васко,рибаря :lol: :lol: :lol: :wink: Има едни Асеновградчани,още във три през ноща пристигат да си пазят място :lol: :lol: :lol: Откачена работа,като че ли ще преместя рибата в избата :!: :lol: :lol: :lol: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”