ДА РАЗВЕДРИМ ОБСТАНОВКАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

bradata написа:А, няма проблем! ;) Важно е пиенйе да има!
Ръгай яко,курбань има до коляно :wink: :wink: :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ивак ,нещо не се връзва при твоята ракия.От1кг. захар излиза0.700-0.800гр.ракия демек само от захарта трябва да има14-15л.От 180л. материал без да е вадено виното ще излезе минимум 30л.Съдя по мойта лаборатория 180л.с извадено вино ги варя на 3пъти и излиза22-25л.Тръгва65-68градуса до 35,другото патоки.Та не може да е толкова малко,ако е спазена технологията.
П.С.Извинявам се на Неделчо че пиша в неговата тема,ама видях въпроса ти.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Тя на Неделчо темата яко Хлопа :lol: :lol:
Надявам се не се сърди че питам в нея :roll:

То ясно , че нещо не е наред кажете какво може да съм сбъркал за да не правя повече такива грешки :roll:

Сорта на гроздето беше , червено от това с много дребните зърна.
Ние му викаме "Ръгнеш пръчка , пиеш вино", някакъв Силистренски мисля че е :roll:
Nedeltcho Delev

Ivak написа:Тя на Неделчо темата яко Хлопа :lol: :lol:
Надявам се не се сърди че питам в нея :roll:

То ясно , че нещо не е наред кажете какво може да съм сбъркал за да не правя повече такива грешки :roll:

Сорта на гроздето беше , червено от това с много дребните зърна.
Ние му викаме "Ръгнеш пръчка , пиеш вино", някакъв Силистренски мисля че е :roll:
Ивак,според мен може и от захарта да е,има захар дето не привира,най добрата е Горнооряховската,нъл тъй бе Сапун,нимой сам да пиеш гол бред компа ами вземи да изпратиш един чувал със захар на човека,че виж от яд ще вземе да отслабне :wink: :wink: :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Горнооряховска беше захарта, знам че тя е най-добра.

Познати ми вариха ракията и не знам точно какво са правили при насипването. Но със сигурност не ме лъжат за литрите.

За заслабване няма такава опция, вино има към 1 тон, телешка кайзер пъстърма , суджуци, Кайзер пъстърма от толстолоб, една камера с костурски филета, един шкаф буркани с туршия, предимно от моркови :lol: :lol:

Та тъй, нака дуе и да вее .... :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ивчо,хапвай си батьовата и не се коси,пък догодина или аз или Делев ще ти сварим ракията! :wink:
Ха НАЗДРАВЕ сега!!!
sapuna1971 написа:ЦЪК :arrow: Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

А наздраве и от мен , добре че има ябълкова ракия да утешавам мъката :oops: :lol:

Как ще ставам за риба утре не знам :roll:
Nedeltcho Delev

Очаквам от "Рибарчето"ей тук да пусне един клип,който бях направил на ракийния казан,ама нали съм си бос в тая техника :oops: го предоставих на него,дано да има тази възможност та и вие да усетите сладоста от варенето на ракия :P :P :P
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Бах туй пиене , се си мисля че само аз се наливам но имам и съмишленици явно :lol: :lol:

Ей и подвиквайте на тоз Илия да спира от време на време да я гради тая килия, че ми се е..а мамата да я разграждам :lol: :lol: :lol:
Nedeltcho Delev

Дръж се малко по сериозно бе Ивчо,кво се оплакваш от пиинито,то на човек да му върви си му върви,ай бързо си сипи ся една,че му дойде времето :D :D :D
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

ОООООх :!: Добре че я има тая тема иначе тряа на пиша у НЕУСПЕШНИ :roll: От сабаалян обикаляме гьолищата и нищо :shock: Добре че си имаме новозарибен колега Въцдържател да ни кара инак тряа да одим с автобуса за риба :wink: Напалихме в 10часа барбекюто ама вятъра го обърна-други въглища нямаше -пък клони колкот щеш :lol: Нарушкахме един гууууууууулям огън и се захвана :D Едене и пиенье в несвяст сякам ни е за последно :lol: И другарите от ИАРА довтасаха по едно време ама като ни видяха на какъв хал сме се отказаха да ни проверяват :D
Nedeltcho Delev

Код за потвърждение: Избери целия код

Добре че си имаме новозарибен колега Въцдържател да ни кара инак тряа да одим с автобуса за риба :wink:
Тъй ви се пада,като карате каръци :smt030 с вас,и ИАРА сте уплашили.Ух нева я срам
:oops: :oops: :oops: :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Абе ИАРА да не са прекалили с пиенето, че ще проверяват, те трезви такива работи не правят :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

АААААААААА съвсем трезви си бяха момчетата :D Само се позасмяха и заминаха :!: Ама ние нямахме никакво нарушение на закона-всички такъми бяха извадени от водата :lol: А как само ме боли главата :shock:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

По молба на Делев !
:arrow: :arrow: :arrow:
ЦЪК

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ах Тодорчо Тодорчооооооо :D :D :D

---------------------//--------------------

Все още обработвам видеото.....

До 30мин. видеото ще е достъпно на адрес!
http://www.zazz.bg/play:241f7a00

На Казана
Oт потребител: small_devil

---------------//----------------------
не знам защо става така, днес по обед ги качих , би трябвало да ги пуснат ,но явно има някаква шашма в цялата работа :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от ribarq на Чет Ное 29, 2007 8:01 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”