Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Нова тема
Модератор: bobopeli
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе шефе що закла така ПОКЕМОНА , а тоя ми беше любимия

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не говориме за прьв пьт по вьпроса,ама само с говорене нема да стане!!! аз даже бях написал табели:оправяйте си мрьсотията,простаци,обаче не помогна,даже май по лошо стана-постигнах това,че почнаха да простеят повече
сега имам друга тактика-като ида някьде и почвам да сьбирам и горя боклука,като псувам нервно под носа си,ама така,че да се чува наоколо и на доста хора им става неудобно и почват да мькнат мрьсотията кьм моя огьн или поне не хвьрлят наоколо...лошото е,че периметьра на тая дейност е мальк
да имаше през 200метра такива като мене щяха да се оправят нещата...
шегувам се...бе ХОРА,не освинвайте местата-нали утре пак там ще идете?и кво обиждам свинете- по гадно животно от човека нема..
па и да не идете-нали децата ви един ден може да са там..бати-колко малко е нужно понякога,но колко е трудно вьпреки това
бе,неам думи-в испания като бех(аз сьм го разказвал и друг пьт..)ходих с едни пичове на риба-за шаран в некьв резерват-такава мрьсотия оставиха,че неам думи(бьлгари ест) и като казах:бе дай да сьбираме тия работи в 1 плик,човечеца ме погледна разбиращо...и като си трьгвахме,преди да мога да реагирам ЗАСИЛИ целия плик в реката...ама кво да кажа?казах му де,ама кво от тва?нема ли вьзпитание по вьпроса няма и резултат-това е положението-колко и да си говорим,с думи нема да стане...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".