Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национални срещи
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ivak написа:Дунав не става за национални срещи

Напротив - идеален е...представи си няколко километрова пясъчна ивица...палатките, опънати по конец...дългите софри и т.н.
Не е зор да е край Видин, може и да е около Русе...пък там ако няма добри места - става и в "Чифлика" - най-добрата кръчма в цяла България

'Дет се вика - да похапнем в "Чифлика"...после беж към "Мулен Руж".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- emo vasilev
- сериозен играч
Kога , викаш, тръгваме....emo vasilev написа:Споко Кика , и на Дунава ще има !GODzillata написа:
Защо пък да не става
![]()
![]()
Напротив - идеален е...представи си няколко километрова пясъчна ивица...палатките, опънати по конец...дългите софри
Ако пък нищо не стане , то с Кърцата пак ще ти дойдем на гости !

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- GODzillata
- GODzillata
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще има разбира се, но още е рано да определяме дати и места . Поне така си мисля
А относно Дунав, много идват килиметрите за повече от половината колеги. И поне на предните две срещи не чух много положителни мнения за среща на Дунав.
Иначе за гостуване в Русе винаги готов, но ние нямаме амури само шарани, распери и сомове

А относно Дунав, много идват килиметрите за повече от половината колеги. И поне на предните две срещи не чух много положителни мнения за среща на Дунав.
Иначе за гостуване в Русе винаги готов, но ние нямаме амури само шарани, распери и сомове

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да,де,ама КОЕ?sapuna1971 написа:ДА БЪДЕ!!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Национални срещи
Обращение към всички старейшини!
Надявам се че приемате млада кръв готова да бъде изпита от истории и разкази. И да бъде удавена в алкохол от радост. Пък и кой знае може и ние да криеме някой магически жезал във формата на въдица.
А от четене на останалите теми за срещата и снимките които показа кроки попогрешка си приготвих багажа но с мъка се сетих че е едва февруари. Сърце не стиска и иска да поправи грешката която направи есента
И от сега искам да кажа че всяка хваната риба от мен ще бъде върната с почести във водата! За мен сезон 2008 ще мине под флага на хвани-пусни! Англичаните промениха начина ми на мислене !
Надявам се че приемате млада кръв готова да бъде изпита от истории и разкази. И да бъде удавена в алкохол от радост. Пък и кой знае може и ние да криеме някой магически жезал във формата на въдица.
А от четене на останалите теми за срещата и снимките които показа кроки попогрешка си приготвих багажа но с мъка се сетих че е едва февруари. Сърце не стиска и иска да поправи грешката която направи есента

И от сега искам да кажа че всяка хваната риба от мен ще бъде върната с почести във водата! За мен сезон 2008 ще мине под флага на хвани-пусни! Англичаните промениха начина ми на мислене !